Barbatul care l-a jefuit pe baschetbalistul Adrian Tudor, prins de politisti. Ce s-a intamplat cu banii furati

×
Codul embed a fost copiat

Hotul care a dat lovitura in casa din Pitesti a baschetbalistului Adrian Tudor a fost prins de politisti, in judetul Covasna.

Barbatul surprins in actiune de camerele de supraveghere este din Sfantu Gheorghe si are antecedente penale. Politistii l-au recunoscut din imagini, l-au gasit acasa la el si l-au retinut. Suspectul a fost predat anchetatorilor din Arges, care au obtinut incuviintarea judecatorilor pentru a-l aresta preventiv.

Pe 5 aprilie, hotul a intrat in locuinta lui Adrian Tudor si i-a luat 1500 de euro si 1000 de lei, chiar in timp ce sportivul era acasa. Baschetbalistul pregatise banii pentru o interventie chirurgicala. Prejudiciul nu a fost recuperat.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Trei tineri au reusit sa fure din 6 apartamente bunuri in valoare de peste 10.000 de lei. Momentul in care impart
Trei tineri au reusit sa fure din 6 apartamente bunuri in valoare de peste 10.000 de lei. Momentul in care impart "prada"

Trei persoane, de 15, 16 si 24 de ani, din Bacau, au reusit sa fure, din 6 apartamente, bunuri in valoare de peste 10 mii de lei.

Un tanar de 23 de ani,
Un tanar de 23 de ani, "pedepsit" in stil mafiot de 4 barbati, pentru datoria unui prieten. Cu ochii legati, intr-o masina

Patru barbati sunt cercetati de politisti si procurori pentru lipsire de libertate si talharie, deoarece sunt suspectati ca in luna februarie au urcat cu forta intr-o masina un tanar de 23 de ani din Bucuresti, iar apoi l-au jefuit.

Jaf de 200.000 de euro comis
Jaf de 200.000 de euro comis "ca la carte" de cinci romani, in Italia. Detaliul care i-a dat de gol

Cinci romani din Bistrita-Nasaud sunt acuzati ca au furat echipamente sportive in valoare de 200.000 de euro dintr-un magazin din Italia. Doi suspecti au fost prinsi in urma cu cateva zile, in timp ce ceilalti au fost dati in urmarire internationala.

Politia din Las Vegas a facut prima arestare in cazul jafului de la magazinul Rolex, comis sambata noapte
Politia din Las Vegas a facut prima arestare in cazul jafului de la magazinul Rolex, comis sambata noapte

Politia americana a arestat un barbat in varsta de 25 de ani, pe care-l suspecteaza ca ar avea legaturi cu jaful din hotelul Bellagio, petrecut in noaptea zilei de sambata pe la orele 01:00.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.