Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Alerta cu bomba la Palatul Parlamentului. Pirotehnistii au verificat birourile lui Calin Popescu Tariceanu si Valeriu Zgonea

Palatul Parlamentului - SHUTTERSTOCK

O alerta cu bomba la palatul Parlamentului s-a dovedit a fi falsa, dupa ce un barbat a sunat joi dimineata la 112 pentru a alerta autoritatile.

SPP a confirmat, joi, pentru Mediafax, ca o echipa de pirotehnisti s-a deplasat la Palatul Parlamentului pentru a face verificari, in urma unui apel la numarul de urgenta 112, prin care a fost semnalata o amenintare cu bomba.

Echipa de pirotehnisti, insotita de caini, a verificat biroul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si al presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, dar s-a constatat ca alarma a fost falsa.

Secretarul general al Senatului Ion Vargau a declarat ca apelul a fost facut in jurul orei 9.20: ''Au mai fost astfel de alarme, chiar in luna decembrie a anului trecut. Este cineva care tot timpul suna si face astfel de lucruri'', a spus el.

Autorul apelului a fost identificat, fiind la a patra astfel de alerta falsa. El a sunat de pe telefonul fix, astfel ca fortele de ordine l-au ridicat de la domiciliu si l-au dus la audieri.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 14 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: alerta, bomba, parlament,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed