Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Educatoarea din Capitala inregistrata umilind copii ar fi recurs si la abuz fizic: "Le pun scotch la gura si asa ma inteleg"

Embed:

Noi inregistrari audio cu educatoarea de la o gradinita din Sectorul 2 al Capitalei arata cat de brutal se purta cu cei mici spun parintii.

Ea incearca sa-si scuze comportamentul agresiv si sustine ca se simte suprasolicitata, pentru ca trebuie sa aiba grija singura de peste 25 de copii.

Inregistrarile primite de la parintii unuia dintre copii abuzati la o gradinita de stat din Bucuresti ar dovedi ca educatoarea ar fi recurs si la abuzul fizic, pe langa cel verbal, fata de copii de trei ani.

"Le pun scotch la gura si asa ma inteleg cu ei. El stie acum de colt si isi ia scaunelul si mai sta acolo cand ma supara. In colt cu fata la copii si se uita", spune educatoarea pe o inregistrare.

Parintii spun ca educatoarea le-a explicat ca se asteapta ca cei mici, cu varste intre 3 si 4 ani sa asculte si sa se supuna solicitarilor.

Educatoarea a sustinut ca sistemul de invatamant romanesc e de vina pentru asemenea cazuri. Cadrele didactice sunt foarte solicitate pentru ca trebuie sa se ocupe de 25-30 de copii care nu cunosc si uneori nici nu inteleg regulile pentru ca sunt foarte mici.

Doua anchete au fost declansate in acest caz. Procurorii o cerceteaza pe educatoare sub suspiciunea de purtare abuziva, iar inspectoratul scolar pentru incalcarea regulilor.

Directoarea gradinitei a sustinut zilele trecute ca va lua masuri administrative impotriva educatoarei, dar nu a precizat pana acum care sunt acestea. Intre timp, educatoarea poate sa aiba grija de copii. Ea lucreaza in sistem de peste 20 de ani.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Februarie 2017
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed