Iranianul gasit mort intr-o masina abandonata in Voluntari a fost executat cu un foc de arma. Ce afaceri facea in Romania

Ultimul update: Luni 28 Martie 2016 07:04
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2016 13:18
Categorie: Şocant

Iranianul gasit impuscat in masina in apropierea Bucurestiului a fost executat cu un foc de arma. Era stabilit in Romania de mai bine de 20 de ani si avea mereu asupra lui sume mari de bani, pentru ca schimba valuta, spun cunoscutii.

Bahman Naseh Javadi este numele iranianului in varsta de 57 de ani, care a fost executat prin impuscare in urma cu cel putin trei zile. El a fost gasit la marginea unui cartier rezidential de langa Bucuresti.

Crima sau sinucidere s-au intrebat politistii? Absenta armei de foc care a provocat moartea si locul unde a fost impuscat iranianul arata ca a fost un omor.

Sositi la fata locului, anchetatorii au descoperit ca autoturismul era incuiat, barbatul se afla la volan, cheile erau in contact iar pe bancheta din spate a fost descoperit un cartus gol.

Localnica: “Noi am auzit prima data ca fusese injunghiat, am ramas socati sa auzim asa ceva. Toata strada era inchisa, s-au facut aici cercetari.

Miliardar condamnat la moarte in Iran. Acuzatiile care au dus la o astfel de sentinta

Este posibil ca autorul sa fi urcat in masina iranianului pe bancheta din spate. De acolo l-ar fi putut ameninta cu arma si l-ar fi obligat sa conduca pana la marginea orasului Voluntari unde a avut loc crima.

Soacra barbatului: “Il cunostea ca altfel nu vad cum sa se urce in masina. Doamne Dumnezeule.”

Victima facea afaceri cu valuta cu proprietarii magazinelor din engrosurile de la marginea capitalei. Schimba bani pentru ei si totul mergea pe incredere. Bahman ar fi fost un partener serios. Rudele barbatului, socate de cele intamplate, cred ca de la asta i s-a tras sfarsitul: cineva l-a jefuit si l-a ucis.

Soacra barbatului: “Nu avea datorii, din contra, el dadea bani cu imprumut si nu-i mai primea.”

Bahman avea insa probleme in casnicie. Sotia ar fi vrut sa se desparta de el si de aceea, de doua luni, locuiau separat. El a sunat-o marti si de atunci nu a mai dat niciun semn de viata. Cu toate acestea, femeia nu l-a declarat disparut.

Soacra barbatului: "Nu voia sa se desparta, asta nu. Au vorbit si trebuia sa sune si miercuri dimineata, numai ca nu a mai sunat. Si au inceput sa se ingrijoreze."

Deocamdata se fac cercetari pentru identificarea unor posibili suspecti, iar anchetatorii investigheaza toate pistele posibile, de la o reglare de conturi, pana la un jaf care s-a incheiat prost.

Trupul zacea de 2 sau 3 zile intr-o masina abandonata pe camp. Autoturismul i-a atras atentia unui trecator, care s-a apropiat si a vazut trupul iranianului plin de sange. Masina era incuiata, cheile erau in contact, barbatul era pe locul din fata. Pana acum nu s-a gasit arma cu care a fost impuscat.

Descoperirea macabra facuta de un trecator, langa Bucuresti. Un cetatean iranian a fost gasit impuscat in masina sotiei sale

Descoperirea macabra facuta de un trecator, langa Bucuresti. Un cetatean iranian a fost gasit impuscat in masina sotiei sale

Politie

Copil mort în Vaslui, după ce și-a prins capul în geamul electric al mașinii

O tânără din Iași a încercat să se sinucidă la parastasul bunicii, cu medicamentele rămase de la aceasta

Un violator în serie, eliberat mai devreme din închisoare, a încercat să-și violeze mama

Un bărbat și-a pedepsit fiica de 3 ani și a lăsat-o nesupravegheată. Cum a fost găsită

50 pe candidaţi se bat pe postul de călău oficial, în Zimbabwe

Ucis de tren când se întorcea de la un priveghi

Masina rasturnata

O mașină a luat foc, după ce s-a răsturnat. Șoferul, sub influența alcoolului

Hoţ de lemne, împuşcat mortal de poliţişti în Mureş sub ochii copiilor

Femeie, împinsă pe șinele de tren la o stație de metrou din Hong Kong. VIDEO

Un bărbat a plătit un asasin să îi omoare iubita însărcinată. Ce a refuzat tânăra

Un scoțian este acuzat că a infectat voit 4 bărbați cu HIV

Minoră bolnavă de leucemie, pusă să se prostitueze de interlopii "Botosu" şi "Turcu"