Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Alina Bica raspunde la acuzatiile fostului sef de la crima organizata Alba. "A protejat interesele unor persoane si firme"

Procesul in care Traian Berbeceanu, fostul sef de la crima organizata Alba, este acuzat si victima, a adus-o miercuri in fata judecatorilor pe Alina Bica, fost procuror sef al DIICOT.

Cel care a chemat-o sa dea explicatii este chiar politistul. Declaratiile ei insa au fost impotriva lui Berbeceanu, pe care l-a acuzat ca ar fi corupt. Audiata vreme de o ora si jumatate de magistratii Instantei Supreme, Bica a lansat acuzatii dure la adresa fostului sef de la crima organizata. Ea a spus ca aceste acuzatii "reprezinta adevarul".

Bica a spus ca se bazeaza pe informari primite de la DIPI - Directie care se afla si ea in centrul unei anchete DNA - si pe investigatiile subalternilor ei. Ea a declarat ca Berbeceanu a protejat persoane si firme din Alba care aveau interese economice pe plan local.

Berbeceanu a fost trimis in judecata in 2015 de DIICOT. La randul sau, el a cerut audierea mai multor procurori, precum si a actualului ministru de Interne, Petre Toba.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 17 Februarie 2016
  • 0 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Alina Bica, Traian berbeceanu, ICCJ, DIICOT,
Ultimele stiri
  
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed