Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Administratorul unei comune din Dambovita, acuzat de santaj si calomnie. "Era tare si mare, a schimbat vreo 3 primari"

Embed:

Perchezitii marti dimineata in judetul Dambovita, unde  administratorul primariei Vulcana-Pandele, Bogdan Simion, este acuzat ca i-ar fi calomniat si santajat pe directorii unor scoli cu informatii compromitatoare, prin intermediul unui site.

Politistii sunt de cateva ore bune in interiorul Primariei Vulcana-Pandele, au stat de vorba cu angajatii institutiei si au ridicat mai multe probe. Administratorul comunei, Bogdan Simion, este acuzat de santaj, abuz in serviciu si infractiuni asimilate celor de coruptie. Vecinii spun ca il banuiau de lucruri ilegale.

“Cu deratizarea, santaja institutiile, scolile, pe unde se ducea”, spune un vecin. “Santaja personalul din primarie, ii ameninta ca daca sufla ceva ii da afara din primarie”

“Tare si mare! A schimbat vreo 3 primari el. Cu firma de deratizare, cu aia santaja”, afirma alt vecin.

Reprezentantii inspectoratului scolar Dambovita confirma ca angajatul primariei depunea diverse reclamatii ca sa-i determine pe directorii de scoli sa incheie contracte de deratizare cu firma propusa de el.

Profesor Sorin Io, inspector scolar general ISJ Dambovita: “In aceasta dimineata au fost verificate si ridicate niste documente care vizeaza corespondenta intre inspectoratul scolar si site-ul de stiri. Acest site facea destul de multe reclamatii la noi, la inspectoratul scolar

Inspector principal Alexandra Niculae, purtator de cuvant IPJ Dambovita: “Perchezitiile sunt efectuate in cadrul unui dosar penal ce are ca obiect cercetarea unor infractiuni de santaj, abuz in serviciu si infractiuni conexe actelor de coruptie

Politistii au facut 7 perchezitii iar procurorii au cerut sa fie duse la audieri 26 de persoane. Suspectul a mai fost retinut si in 2013 pentru ca ar fi santajat mai multi primari dar cercetarile nu s-au incheiat nici pana acum.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Ianuarie 2016
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed