Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Abia eliberat din inchisoare, un barbat de 61 de ani a distrus un adapost din Buzau: "Am pus patul in usa de teama"

Embed:

Un individ eliberat din inchisoare de numai cateva luni a facut prapad la un centru pentru persoane fara adapost din Buzau.

Barbatul, care a stat dupa gratii pentru distrugere si tentativa de omor, a faramat tot ce a vazut in fata ochilor: geamuri, calorifere, instalatii de aer conditionat si o masina de spalat. Omul s-ar fi infuriat, pentru ca, spune el, cineva i-ar fi umblat in geanta in care isi tinea lucrurile.

Camerele de supraveghere din centru au surprins explozia de furie a barbatului de 61 de ani. In imagini se vede cum iese din camera unde obisnuia sa doarma si smulge din perete un extinctor, cu care incepe sa loveasca intr-o fereastra. Apoi fara sa clipeasca, distruge caloriferele si instalatia de incalzire si face tandari toate geamurile.

adapost buzau

Inspaimantati, angajatii, dar si cei care erau adapostiti acolo s-au baricadat in camere.

Georgeta Neagu: "A busit, a trantit, a spart geamuri, ne-am inchis in camera, am pus patul in usa de teama. A dat in geamuri, la baie, tevile le-a smuls. Din cauza ca a zis ca i s-a luat ceva, ca i s-a cautat in bagaje, eu asa stiu."

Dupa ce a distrus totul la etaj, barbatului de 61 ani a mers la parterul cladirii, unde a spart monitorul unui calculator, a rupt o instalatie de aer conditionat si a facut praf o masina de spalat. Cu un stingator in mana, a iesit apoi in curte si a mai spart cateva geamuri.

Daniel Lambru, directorul centrului pentru persoanele fara adapost din Buzau: "Avem psiholog, el a fost examinat, nu a avut nici o problema. Spunea ca pleaca undeva la Fetesti. A solicitat bani de la angajati, cat si de la mine. Bineinteles, nu avem voie sa-i dam. Posibil lucrul acesta sa-l fi determinat sa recurga la masuri de genul acesta."

Valoarea pagubelor trece de 30.000 de lei.

adapost buzau

Ion Olaru, agent al politiei locale: "Era un om normal, nu avea iesiri violente, nu trezea suspiciuni."

Barbatul de 61 de ani are un trecut violent. A fost condamnat pentru tentativa de omor, apoi a mai facut un an si 7 luni dupa gratii, pentru distrugere, dupa ce a facut praf sediul unei fundatii caritabile din Buzau. Individul a fost retinut marti noapte pentru 24 de ore. Iar miercuri urmeaza sa fi dus in fata magistratilor cu propunere de arestare pentru distrugere.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 2 Martie 2016
Citeste mai multe despre: violenta, adapost, Buzau,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed