A vrut sa faca un selfie cu prietenii intr-un balcon, dar balustrada s-a rupt si a cazut in gol. Tanara din Sibiu a murit

Ultimul update: Sambata 18 Martie 2017 07:02
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2017 20:20
Categorie: Actualitate

O adolescenta de 15 ani a murit, miercuri seara, dupa ce a cazut de la etajul al noualea al unui bloc turn din municipiul Sibiu.

Fata se urcase intr-un balcon, impreuna cu alti sase prieteni, pentru a face un selfie, insa balustrada s-a rupt, iar adolescenta a cazut in gol.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu, o fata de 15 ani a murit, miercuri seara, dupa ce a cazut de la inaltime dintr-un bloc turn din Sibiu.

Sursele citate au precizat ca echipajul SMURD sosit la fata locului nu a mai putut face altceva decat sa constate decesul adolescentei.

Surse oficiale au precizat ca fata, impreuna cu alti sase prieteni, urcase la etajul al noualea al blocului turn situat intr-o zona semicentrala a orasului, intr-un balcon comun in care accesul se face de pe casa scarilor.

"Tinerii au vrut sa faca un selfie, insa balustrada balconului s-a rupt, iar adolescenta a cazut de la inaltime", au precizat sursele citate.

Reprezentantii Politiei Sibiu spun ca, cel mai probabil, decesul a survenit accidental, dar a fost deschisa o ancheta pentru a se vedea exact ce s-a intamplat, urmand ca toti cei sase tineri sa fie audiati in cursul serii si al noptii de miercuri.

La ora transmiteriii acestei stiri, la locul incidentului au sosit autoritati locale, inclusiv reprezetnati ai Inspectoratului de Stat in Constructii pentru a face verificari si a stabili cui ar apartine vina pentru ruperea balustradei.

Sursa foto si video: Ora de Sibiu

American gasit mort la 4 zile dupa ce i-a trimis sotiei un selfie cu fiul lor. Copilul de 2 ani a fost descoperit in padure

American gasit mort la 4 zile dupa ce i-a trimis sotiei un selfie cu fiul lor. Copilul de 2 ani a fost descoperit in padure

Procuror Mihaela Iorga

Contestația procurorului Mihaela Iorga, judecată astăzi

A pus mâna pe trei mașini de lux și le-a avariat pe toate

De ziua lui de naștere, un tânăr din Buzău a provocat un accident

Patriarhul Daniel

Astăzi începe cel mai delicat proces din istoria Bisericii Ortodoxe Române

Cutremur cu magnitudinea 4 în judeţul Galaţi

Începe cel mai delicat proces de judecată a unui înalt ierarh BOR