Ads by INTERNET PROTV

A ramas pe drumuri impreuna cu cei cinci copii. Casa unei familii din Iasi, distrusa complet de un incendiu

Embed:

Drama traita de 5 copii din judetul Iasi, care au ramas fara casa, dupa un incendiu teribil. Noroc ca toata familia era plecata: fratiorii, la gradinita sau la scoala, iar tatal muncea cu ziua in alt sat.

Mama celor 3 baieti si doua fete este, la randul ei, plecata de mai multa vreme in Italia si rudele spun ca i-ar fi parasit, de fapt, pe cei mici.

Deocamdata, copiii vor locui la o matusa, insa asistentii sociali trebuie sa verifice in ce conditii vor creste mai departe si e posibil sa-i preia intr-un centru maternal.

Cei 5 copii cu varste intre 2 si 12 ani au aflat ca le-a fost distrusa in flacari casa parinteasca abia cand s-au intors de la scoala si de la gradinita.

Vecinii au sarit sa stinga focul pana a ajuns acolo si tatal copiilor. Insa nu au putut face mare lucru pana la sosirea pompierilor.

Pompierii banuiesc ca incendiul ar fi pornit din cauza unui cos de fum necuratat. Oamenii din sat spun ca din toamna trecuta, de cand nevasta a plecat la munca in Italia, barbatul se descurca tot mai greu cu gospodaria si ingrijirea celor cinci copii mici.

Necajit ca a ramas fara casa, omul spune ca sotia si-a parasit, de fapt, familia: "Nu am mai vorbit cu ea de cand a plecat. Nici n-o doare inima de copii".

Asistentii sociali spun ca barbatul nu este in stare sa-si creasca decent copiii si vor propune Directiei pentru Protectia Copilului sa faca o ancheta in familie. Deocamdata, o sora a tatalui i-a luat pe cei mici la ea acasa.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 28 Martie 2016
Citeste mai multe despre: incendiu, copii, familie, ajutor,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed