(P) Nu trebuie să îți spună alții care e cea mai bună rețea pentru afacerea ta. Convinge-te singur!

telekom

Cuvântul “Freedom” îl traducem în același fel, dar libertatea pentru fiecare dintre noi poate însemna ceva diferit.

Pentru companii, Telekom definește acest concept prin platforma comercială #BusinessLiber cu care a schimbat regulile pieței pentru antreprenori. Pe lângă beneficii precum internet mobil nelimitat la viteze 4G și minute şi SMS nelimitate, totul la preţuri începând de la 5 euro lunar, plus TVA, „Freedom” înseamnă libertatea de a alege un contract fără perioadă minimă contractuală și fără taxă de reziliere. Plus libertatea de a opta pentru cea mai bună rețea pentru afacerea fiecărui antreprenor.

Urmând promisiunea #BusinessLiber, Telekom a oferit tuturor clienților business posibilitatea de a testa internetul nelimitat 4G în luna decembrie 2017, când a oferit trafic nelimitat de date, în rețeaua 4G, chiar și celor care nu aveau abonamente Freedom, cu voce și date 4G nelimitate.

La început de an, operatorul de telecomunicații continuă această inițiativă la o scară și mai mare, invitând toți clienții business, indiferent de furnizorul lor actual de comunicații, să testeze serviciile 4G Telekom. Astfel, începând cu 23 ianuarie, orice antreprenor interesat să evalueze cele mai bune opțiuni pentru afacerea sa în ceea ce privește rețeaua, poate să își activeze pentru o perioadă de 30 de zile un SIM de date mobile cu 2GB de net 4G, în oricare magazin Telekom sau prin consultanții de business ai operatorului.

“Credem că orice client business are dreptul să decidă singur care este cel mai bun serviciu pentru nevoile sale, si nu să ii spună operatorul de telecomunicații ce e mai bine pentru afacerea lui. De aceea le oferim acestora libertate absolută de alegere prin toate inițiativele #BusinessLiber. Invităm clienții tuturor operatorilor de telefonie mobilă să testeze serviciile înainte de a lua o decizie de cumpărare. Concret, punem la dispoziția oricărui antreprenor interesat SIM-uri de date 4G fără nicio obligație” spune Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Antreprenorii care vor opta pentru #BusinessLiber și abonamentele Freedom câștigă libertate în afaceri, au flexibilitate pentru contract, acces la informații complet transparente și la costuri detaliate, dar și beneficii complete, cuvântul de ordine pentru aceștia fiind “nelimitat”.

“Prin natura afacerii pe care o conduc, sunt mereu în mișcare, la întâlniri cu diverși clienți. Trebuie să fiu mereu pregătit, să am informațiile necesare la îndemână, să discut cu multe persoane, așa că pot spune despre mine că sunt un mare consumator de date și voce. Am luat abonamentul nou de la Telekom încă din primele zile de la lansare pentru că mă scutește de calcule privind costurile, pentru că am servicii nelimitate de date și voce, iar rețeaua operatorului se comportă impecabil indiferent de locul în care mă aflu” declară Bogdan Micu, administrator al fimei Mibo Impex, unul dintre antreprenorii care a fost convins de la bun început de abonamentele Freedom.

Și nu a fost singurul. În decembrie 2017, la o lună de la lansarea abonamentelor Freedom, Telekom și-a dublat volumele de vânzări în rândul clienților business, precum și numărul de companii care au ales să se porteze în rețeaua Telekom.

Nu trebuie să îți spună alții care e cea mai bună rețea pentru afacerea ta. Convinge-te singur! Dacă ești antreprenor, vino între 23 ianuarie și 28 februarie 2018 în magazinele Telekom să primești un SIM de date mobile și testează gratuit 2 GB de net 4G, timp de 30 de zile. Fără condiții, fără obligații!

 

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.