(P) Campanie inedita pentru promovarea filmului "Jocurile Foamei: Revolta – Partea 1"

Hunger Games - 4

Lansarea filmului "Jocurile Foamei: Revolta - Partea 1" a avut parte de o campanie total inedita de promovare in aceste zile la Bucuresti.

Devenita fenomen international inca de la aparitia trilogiei "Jocurile foamei" scrise de Suzanne Collins, povestea lui Katniss Everdeen si a locuitorilor din Panem a fost adaptata in scurt timp pentru marele ecran, luand forma unei francize cinematografice in patru parti, care a ajuns acum la cel de-al treilea film. Bazat pe prima parte a ultimului roman din trilogia de succes, filmul o regaseste pe Katniss (Jennifer Lawrence) in Districtul 13, dupa evenimentele cutremuratoare din „Jocurile foamei: Sfidarea”, luptand alaturi de prietenii ei impotriva tiraniei Capitoliului.

"Pentru cel de-al treilea film din seria «Jocurile foamei», am creat o campanie de promovare diferita, care sa-i incite si sa-i fascineze deopotriva pe fanii declarati, dar si pe cei inca neinitiati in lumea Panemului si a celor 13 Districte", declara Andreea Zidaru, Marketing Director al Forum Film Romania, distribuitorul francizei "Hunger Games" in tara noastra.

 

Campania offline a inceput prin aparitia in Piata Unirii, la intersectia cu Splaiul Independentei, a unei gaite zeflemitoare (Mockingjay) – simbolul revoltei care se pregateste in Districtul 13, in filmul „Jocurile foamei: Revolta – Partea 1 / The Hunger Games: Mockingjay – Part 1”. Statuia impresionanta in forma de pasare „inflacarata” are un diametru de 3m, este asezata pe un piedestal rotativ, iar noaptea este luminata.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Apoi, asemeni focului care se raspandeste, alte trei simboluri Mockingjay, cu diametrul de 1,5 m, au fost amplasate in Cinema City din AFI Palace Cotroceni si SUN Plaza, precum si la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Campania a generat deja nenumarate articole in presa, precum si implicarea directa a fanilor in mediul online, atat pe site-ul www.filmuljocurilefoamei.ro, cat si pe retelele de socializare.

Luni, 17 noiembrie, campania a capatat inca o dubla dimensiune offline-online, cand Forum Film Romania si Agentia RAN Events au organizat alaturi de cei de la Reciclare creativa un Atelier creativ special "Jocurile foamei".

In cadrul atelierului, care a avut loc la Starbucks Promenada, 12 bloggeri (Anca Duma, Angela Alexandru, Alin Pandaru, Anne Hartung, Auras Mihai Geambasu, Elena Ciric, Flavius Policala, Ioana Raluca Popescu, Iuliana Manea, Ionut Bunescu, Laura Antonov si Toma Nicolau) au fost invitati sa patrunda in Districtul 13 si sa ia parte la miscarea de rezistenta contra Capitoliului.

Fiecare dintre bloggeri a primit un medalion din lemn cu diametrul de 10 cm, cu silueta Mockingjay pe el, pe care l-a decorat si personalizat cu materiale reprezentative pentru fiecare dintre cele 12 districte din film (pietricele pentru minerit, grau pentru cereale, componente de calculator pentru tehnologie etc.).

Vineri, 21 noiembrie, cand este si premiera oficiala a filmului in Romania, campania va culmina cu o aparitie speciala in cadrul emisiunii „Vocea Romaniei” – un numar special de coregrafie completat de insertii grafice din filmul „Jocurile foamei: Revolta – Partea 1”.

Pentru fanii cei mai inflacarati, filmul este disponibil in avanpremiera in salile de cinema din data de 20 noiembrie 2014.„Jocurile foamei: Revolta – Partea 1 / The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 21 noiembrie 2014.

Franciza „The Hunger Games / Jocurile foamei”, devenita fenomen international, continua sa cucereasca lumea cu „The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 / Jocurile foamei: Revolta – Partea 1”. In cel de-al treilea film din serie o gasim pe Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) in Districtul 13, dupa ce a spulberat jocurile pentru totdeauna. Sub conducereapresedintelui Alma Coin (Julianne Moore) si ajutata de sfaturile prietenilor sai de incredere, Katniss isi intinde aripile, luptand sa-l salveze pe Peeta Mellark (Josh Hutcherson), precum si o intreaga natiune, impresionata de curajul ei. „Lucrurile pe care le iubim cel mai mult sunt cele care ne distrug”, i se spune lui Katniss.

"Jocurile foamei: Revolta – Partea 1” este regizat de Francis Lawrencedupa un scenariu de Peter Craig si Danny Strong, adaptare dupa romanul scris de Suzanne Collins. Pelicula este produsa de Color Force al Ninei Jacobson, impreuna cu Jon Kilik. Romanul care sta la baza filmului este al treilea din trilogia scrisa de Suzanne Collins, care doar in Statele Unite a vandut peste 65 de milioane de exemplare din carte.

Distributia este intregita de Elizabeth Banks (Effie Trinket), Woody Harrelson (Haymitch Abernathy), regretatul actor Philip Seymour Hoffman (Plutarch Heavensbee), Liam Hemsworth (Gale Hawthorne),Stanley Tucci (Caesar Flickerman) si Donald Sutherland (presedintele Snow).

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars

Mars, unul dintre cei mai mari producători mondiali de dulciuri, ciocolată, alimente și hrană pentru animale de companie, nu face compromisuri atunci când vine vorba de protejarea planetei noastre.

(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional
(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional

Provident lansează primul produs 100% digital din portofoliul său. Creditele rămân o soluție de rezervă viabilă pentru români în 2024. Dar care sunt emoțiile sau stările asociate cu ideea de a lua un împrumut?

(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

Recomandări
Ce ar fi cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise
Ce ar fi cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise

După 15 ore de discuții, liderii PNL și PSD au renunțat la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Generală a Capitalei. Cătălin Cîrstoiu nu a vrut să renunțe, ba chiar ar fi cerut și garanții.

Israelul a bombardat din nou Fâșia Gaza, într-unul dintre cele mai puternice atacuri
Israelul a bombardat din nou Fâșia Gaza, într-unul dintre cele mai puternice atacuri

Israelul a bombardat în timpul nopţii de luni spre marți nordul Fâşiei Gaza, într-unul unul dintre cele mai puternice atacuri din ultimele săptămâni.

Prima reacție a lui Nicușor Dan, după ce a aflat de Firea: ”Într-o societate normală .. nu ar mai trebui să deschidă gura”
Prima reacție a lui Nicușor Dan, după ce a aflat de Firea: ”Într-o societate normală .. nu ar mai trebui să deschidă gura”

Primarul general Nicuşor Dan este de părere că bătălia electorală pentru câștigarea Primăriei Capitalei în 2024 se va da între el şi Cristian Popescu Piedone.