Fii propriul tau sef si invata sa pornesti o afacere. In tabara de antreprenoriat afli cum deschizi si administrezi o firma

Startup Your Life

Startup Your Life este prima editie a taberei antreprenoriale a start-up.ro, adica trei zile de training intensiv in antreprenoriat.

Participantii vor trece prin etapele de baza ale crearii unei companii: cum deschizi o firma si la ce sa ai grija, ce unelte sa folosesti pentru a administra compania, cum sa te promovezi in mediul online si cum sa iti prezinti afacerea in fata investitorilor si partenerilor de afaceri.

Tabara de antreprenoriat Startup Your Life. va avea loc intre 22 si 24 iunie la Hotel Royal din Poiana Brasov, iar la cursuri se pot inscrie 25 de participant.

Inscrierile se pot face aici, pe site-ul evenimentului. Biletul costa 299 de euro si include cazarea la Hotel Royal, toate mesele si bautura, pe parcursul celor trei zile de tabara.

Ce faci la Startup Your Life

Citește și
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

Pe parcursul celor trei zile, cursantii trec printr-o sesiune intensa de introducere in notiunile importante pentru orice antreprenor la inceput de drum.

Iata workshopurile la care poti participa:

“Cum sa pornesti o afacere” - Inceputul oricarui business e complicat, indiferent daca vii din postura de angajat sau direct din facultate. Afla, in cadrul workshop-ului, care sunt chestiunile juridice de care trebuie sa tii cont pentru infiintarea firmei, daca sa alegi un PFA, SRL sau SRL-D, ce unelte sa folosesti pentru administrarea afacerii tale si care sunt programele informatice utile pentru a fi un bun manager. Afli si cum poti sa pornesti un business fara multi bani si cum sa gasesti piata potrivita. De asemenea, specialistii prezenti in tabara iti vor raspunde la problemele juridice pe care le ai.

“Introducere in promovarea online” - Orice business de astazi se naste in offline, dar traieste si se promoveaza online. Vrei sa afli ce inseamna Facebook Ads, Google AdWords sau SEO? Nu te speria - trainerii nostri sunt prezenti pentru a-ti simplifica viata. Vei invata intr-un workshop impartit pe doua zile cum sa creezi o pagina de Facebook, cum sa faci promovare pe retelele sociale, care sunt secretele online marketing-ului si de ce continutul e important pentru orice afacere. De asemenea, vei afla cum sa iti duci business-ul in topul cautarilor online prin cateva trucuri simple. In ultima zi, vei face chiar tu o campanie de Facebook.

“Cum sa te prezinti pe tine si afacerea ta” - Workshop-ul va fi despre cum sa creezi o prezentare eficienta in functie de categoriile de audienta pe care le vizezi si obiectivele fiecarei companii, fie ele de investitie sau de promovare & marketing. Afacerea nu doar ca vinde, dar se “si vinde” de fiecare data cand te vezi cu un posibil partener de afaceri, investitor sau un posibil creditor. Vei invata ce sa prezinti prima oara.

“Primii pasi in finantarea afacerii” - Nu toate business-urile pot fi dezvoltate cu ideea ca vei primi o investitie majora de la cineva, asa ca vei apela la diferite metode de finantare. Dincolo de banii de la prieteni, familie si cei care cred in tine, s-ar putea sa ajungi fata in fata cu o banca sau sa vrei sa iei finantari europene sau din surse de la bugetul de stat. In cadrul acestui workshop vei invata cum sa accesezi fonduri, cum sa-ti pregatesti firma, care sunt lucrurile esentiale pe care trebuie sa le pui intr-un dosar si de ce ai avea nevoie de un consultant, chiar daca nu crezi ca e obligatoriu.

Pe langa acestea, in serile de joi si vineri vor fi sesiuni de “Invata de la cei mai buni”, alaturi de Antonio Eram (CEO NETOPIA) si Dorin Boerescu (CEO 2Performant), in care antreprenorii vor povesti experienta lor si vor oferi sfaturi celor prezenti.

In ultima zi va fi organizata o sesiune de speed dating, cu sfaturi personalizate pentru fiecare participant. Vor fi sesiuni individuale cu trainerii pentru fiecare. Urmeaza Workshop-ul practic de Facebook si AdWords, in care inveti sa faci campanii reusite, iar la final avem un concurs de pitching, in care iti prezinti afacerea in fata noastra si ai sansa de a castiga premii surpriza.

Printre speakerii care vor participa la prima editie a taberei antreprenoriale Startup Your Life se numara Ana-Maria Udriste, avocat si fondator Avocatoo si Jurio.ro, Anabela Luca, antreprenor si consultant si trainer de online marketing, Antonio Eram, unul dintre pionierii afacerilor din online-ul romanesc, Dorin Boerescu, CEO al 2Performant, una dintre cele mai mari retele de marketing afiliat din Romania, Florin Anghel, profesor de antreprenoriat la Academia de Studii Economice din Bucuresti, Gabriela Bejan, expert in comunicare in industria de tehnologie, Octavian Palade, jurnalist si Tudor Iacob, fondator NativeBox, care livreaza mixuri sanatoase de seminte si gustari oamenilor care vor sa traiasca sanatos.


 

Articol recomandat de sport.ro
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars

Mars, unul dintre cei mai mari producători mondiali de dulciuri, ciocolată, alimente și hrană pentru animale de companie, nu face compromisuri atunci când vine vorba de protejarea planetei noastre.

(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional
(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional

Provident lansează primul produs 100% digital din portofoliul său. Creditele rămân o soluție de rezervă viabilă pentru români în 2024. Dar care sunt emoțiile sau stările asociate cu ideea de a lua un împrumut?

(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

Recomandări
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”

Primarul general Nicușor Dan nu a mai avut răbdare să stea până la finalul negocierilor PSD-PNL în seara zilei de luni, în care Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis soarta candidatului Cătălin Cîrstoiu, așa că s-a jucat cu copiii și ... s-a culcat.

Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin
Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin

"Ce se va întâmpla pe termen lung cu Rusia?" este marea întrebarea pe care foarte multă lume și-o pune, mai ales că nici măcar "Țarul de la Kremlin", Vladimir Putin, nu poate scăpa de moarte.

Cum răspunde Nicușor Dan la acuzațiile lui Piedone, că face ”blat politic” cu PSD-PNL: ”E o prostie. Nu e niciun blat”
Cum răspunde Nicușor Dan la acuzațiile lui Piedone, că face ”blat politic” cu PSD-PNL: ”E o prostie. Nu e niciun blat”

Nicușor Dan - candidat independent la Primăria Capitalei, susținut de Alianța Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) - nu exclude faptul ca Popescu Piedone, principalul său contracandidat, după cum crede chiar el, să se retragă din cursa electorală.