Centrele de servicii, un business in plina expansiune. Ce presupune munca intr-un birou de outsourcing

Societe Generale European Business Services

Angajatii sunt resursa cea mai importanta in orice companie, iar in cazul unui business de servicii, succesul se bazeaza pe resurse umane cu un grad ridicat de competenta.

In ultimii ani, tot mai multe companii apeleaza la servicii specializate din partea unor centre de outsourcing, care le pot oferi experiza necesara si le pot furniza cei mai buni specialisti in domeniile lor de activitate.

Centrul de servicii partajate cu cea mai accelerata crestere, potrivit unei distinctii oferite in cadrul Romanian Outsourcing awards, Societe Generale European Business Services ofera diferite servicii in domenii precum contabilitate si finante, achizitii, resurse umane, activitati de back office sau IT pentru entitatile grupului Societe Generale din 35 de tari.

Angajatii romani gestioneaza proiecte cu mare valoare adaugata de care beneficiaza echipe Societe Generale din toata Europa. Centrul de servicii a reusit sa atraga din ce in ce mai multi angajati de la an la an datorita oportunitatilor de dezvoltare profesionala si personala intr-un mediu de lucru placut, cu acces la know-how si resurse internationale. Cultura organizationala puternica este vizibila din insusirea rapida a valorilor de spirit de echipa, inovatie, responsabilitate si dedicare pe care angajatii le pun in aplicare zi de zi.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

 Angajatii, resursa cea mai importanta a unei companii

Societe Generale European Business Services isi pretuieste angajatii si acest lucru este evident din atentia pe care o acorda recrutarii si din preocuparea constanta de a adapta pachetul de compensatii si beneficii la profilul angajatilor pentru a le depasi constant asteptarile.

Un angajat tipic al centrului de servicii are varsta medie de 30 de ani, studii superioare, stapaneste la nivel avansat 2 sau 3 limbi straine, este dornic sa invete lucruri noi si are un apetit crescut pentru inovatie.

Cum atragi cei mai buni angajati?

Angajatii, in marea lor majoritate femei, beneficiaza de un pachet de compensatii atractiv menit sa creeze un echilibru intre viata personala si profesionala.

Astfel, pe langa salariul competitiv, bonuri de masa, asigurare de sanatate, prima de transport si contributia la pilonul 3 de pensii dupa un an petrecut in companie, angajatii au parte de un program de lucru flexibil, cu posibilitatea de a lucra o zi de acasa, au acces la numeroase resurse de invatare, se pot relaxa in sala de masaj, primesc fructe din partea companiei, reduceri din partea a numerosi furnizori parteneri pentru calatorii, activitati de petrecere a timpului liber sau sportive si servicii bancare preferentiale oferite de BRD.

Tot din zona de dezvoltare face parte si proiectul Lunch&Learn, dedicat diviziei de IT. In fiecare saptamana, timp de o ora, angajatii iau parte la o sesiune de discutii pe baza unui mix de subiecte din zona financiara si IT : Dokker, Big Data, Machine Learning si DevOps. Sesiunile au loc in laboratorul de inovatie si atrag de fiecare data in jur de 30-40 de angajati.

In plus, oportunitatile de dezvoltare profesionala sunt un factor motivational puternic pentru satisfactia angajatilor care sunt incurajati sa inoveze, sa isi sutina ideile si sa genereze schimbari. Integrarea intr-un grup international cu peste 145.000 de angajati in 67 de tari ofera o experienta de lucru multiculturala si o deschidere catre noi oportunitati de cariera.

Lucrul in echipa si colaborarile sunt importante, de aceea compania dezvolta diverse programe interne la finalul carora angajatii dezvolta abilitati si competente profesionale noi, utile pentru viitorul lor: Hackaton-uri si acceleratoare de business care expun participantii la un nou mod de lucru; posibilitatea de a-si dezvolta spiritul antreprenorial lucrand de la distanta, din sediul partenerilor; hub-uri de inovatie unde angajatii testeaza tehnologii noi cum ar fi inteligenta artificiala.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.