Calatoria care iti schimba stilul de viata: in jurul lumii cu Galaxy S6 (P)

Samsung Galaxy S6 - 4

“Life is like a box of chocolate. You never know what you’re gonna get” Probabil le stiti, sunt vorbele lui “Forrest, Forrest Gump”, cel care ne spune, trimitandu-ne instant intr-o calatorie imaginara, ca viata e plina de surprize.

Cand deschizi cutia unui Samsung Galaxy S6 stii sigur ca gasesti un smartphone. Un telefon de ultima generatie, cu performante spectaculoase. Un gadget cu care iti vei petrece mare parte din zi. Imediat vei descoperi cum iti poate schimba si stilul de viata.

Asta iti propune Samsung cu "cel mai bun telefon pe care l-am produs vreodata". Next is Now! Calatoria porneste in fata unei vitrine de pe Champs Elysee. Decizi ca vrei sa-ti schimbi stilul.

Care este “noul tu”? Optiunile sunt acolo pentru tine. Ce te defineste? White Pearl sau Black Metal? Sau poate Blue Topaz? Da, acum vorbim despre telefon. Samsung Galaxy S6 vine cu un design nou, in care sticla si metalul definesc o imagine premium. Iar culoarea adauga personalitatea.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Dar imaginea nu e totul. Designul nu e suficient daca n-are si un scop. Calatoria spre un nou stil de viata se poate muta la Seul. Acolo, intre zgarie-nori si reclame orbitoare, creste noul tip de oras. Viitorul a inceput deja, iar stilul tau de viata nu-l mai poate dribla. Ai nevoie de viteza, iar comunicarea e noua celula de baza a societatii. Metroul pleaca la secunda, precizia e esentiala, iar inovatia nu e un lux, ci o necesitate. Noul tau stil de viata trebuie sa se adapteze. Si din acest motiv, noile Samsung Galaxy S6 si S6 Edge vin cu primul procesor Exynos Octacore pe tehnologie de 14 nm din lume si platforma de 64 de biti. Performanta uimitoare si viteza de procesare mai mare, cu un consum mai mic de energie.

Daca ai nevoie de inspiratie, imagineaza-ti Casablanca.

Imagineaza-ti un oras plin de culoare, un mozaic multicultural, in
care stilul tau personal se poate redefini poate mai bine ca oriunde. Un loc in care orice imagine noua iti poate taia respiratia. Zi si noapte. E momentul ideal sa o pastrezi sau sa o share-uiesti cu noua camera foto de pe S6 si S6 Edge, cea principala de 16 megapixeli sau cea secundara de 5 megapixeli, cu obiectiv F1.9, Smart Optical Image Stabilisation, Auto Real Time HDR si IR Detect White Balance.

Nu trebuie sa stii tot ce inseamna aceste caracteristici. Trebuie sa stii doar ca vei avea cele mai reprezentative fotografii pentru stilul tau. Zi si noapte.

Calatoria noastra spre un nou stil de viata se muta intr-un oras al pasiunii. Intr-un loc in care sa te reincarci cu energia necesara astazi.

Sa ne imaginam cum ar fi sa iei o lectie de tango in Buenos Aires? Sau sa vezi un meci pe stadionul El Monumental, acolo unde pasiunile sunt mereu la limita? Pe fiecare poate ne incarca altceva. Galaxy S6 se incarca fie clasic, fie wireless, pentru a-ti fi oricand la indemana. Si se incarca rapid. In 10 minute se poate incarca pentru 4 ore de folosire. In jumatate de ora ai jumatate de baterie. Adica exact ceea ce ai tu nevoie pentru a-ti redefini stilul de viata dupa bunul plac.

Am deschis cutia noului Galaxy S6 si am calatorit imaginar in Paris, Seul, Casablanca si Buenos Aires, pentru a ne defini stilul de viata. Acum insa, cu Samsung, iti poti crea stilul cu o calatorie reala in jurul lumii. Pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania poti castiga o calatorie in continua transformare cu Cristian Onetiu – lifestyle coach.

Doua saptamani la Paris, Seul, Buenos Aires si Casablanca pentru stilul tau. Concursul se desfasoara intre 18 martie si 5 aprilie, iar pe 17 aprilie, fii cu ochii pe Romanii au Talent. Intre doua reprize de show, vei avea surpriza sa-i cunosti pe finalisti si pe castigator!

Calatoria ta, Lifestyle Transformation Journey, cu Galaxy S6 si S6 Edge, incepe azi!

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Sase! S6! Galaxy S6 iti schimba stilul de viata intr-o calatorie in jurul lumii (P)
Sase! S6! Galaxy S6 iti schimba stilul de viata intr-o calatorie in jurul lumii (P)

Un gadget nou este pentru multi highlight-ul anului. Daca e un gadget de ultima generatie, deja e anul perfect.

Recomandări
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor, la nivel declarativ, România.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.