Militaria de weekend si soldatii de ocazie. Noua pasiune a orasenilor, la "Romania te iubesc"

×
Codul embed a fost copiat

Cu timp de reactie - o secunda si camarazi pe care se te bazezi - un regiment intreg, militaria de weekend prinde contur si la noi in tara.

Emisiunea "Romania, te iubesc" poate fi urmarita LIVE pe ProTv, ProTv NEWS si pe m.stirileprotv.ro, de pe orice device care este conectat la internet.

Emisiunea "Romania, te iubesc" poate fi urmarita INTEGRAL, pe VOYO.RO

Duminica, la emisiunea "Romania, te iubesc", ii veti cunoaste pe soldatii de ocazie, oameni uniti de aceeasi pasiune.

E un domeniu mai putin cunoscut, dar cei care au mizat pe el fac profit frumos din distractii spectaculoase, in stil militar.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Orastie, o fosta unitate militara - doua tinere pornesc in aventura incaltate in balerini. Baia de noroi le face dependente de turism spartan.

Tot un trai spartan duc si acesti razboinici de ocazie. Si tot in foste unitati militare din toata tara. Mii de pasionati de airsoft dau examenul testosteronului. Si toti il trec cu brio. Cand se satura de impuscaturi si simulari tactice, fac instructie in poligon.

Tarasul pe coate prin zapada e pentru turistul de rand. Cine isi permite lux, da piept cu troienele in aventuri mult mai spectaculoase:

Iar ce e lux la noi, e normalitate in strainatate. Turistii de peste hotare vin sa se impotmoleasca in salbaticia oferita de plaiul romanesc.

Pe timp de pace si intr-o tara in care armata e optionala, alternativa e militaria de weekend, cu zambetul pe buze.
Oameni aparent obisnuiti si din cele mai diverse domenii, se transforma la sfarsit de saptamana, si evadeaza din cotidian.

Stresul de la serviciu, problemele de acasa, najunsurile, toate se transforma la sfarsit de saptamana intr-un soi de furie de care multi reusesc sa scape doar apasand pe tragaci sau gonind la viteze ametitoare. Oameni din cele mai diverse domenii, devin copii in bocanci si uniforme.

La Orastie, o fosta unitate militara a fost transformata in complex de agrement de 4 stele. Soldatii de ocazie fac instructie la 5 grade sub zero.

Pasionatii de viata militara platesc scump pentru acest hobby - colectiile in acest domeniu sunt impresionante.

Duminica descoperim un turism de nisa neexploatat, in timp ce tara are sute de foste unitati militare dezafectate, care zac parasite.

Dezvoltam la scara nationala o pasiune pentru viata militara dar domeniul e mult prea putin speculat. Copii mari, cu pusti la ochi mimeaza razboaie la sfarsit de saptamana.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
ACUM, pe ProTv News, la
ACUM, pe ProTv News, la "Romania, te iubesc": efectele unui esec de un miliard de euro

Duminica, incepe un nou sezon al emisiunii "Romania, te iubesc" si veti putea descoperi efectele celui mai mare esec al Epocii de Aur: complexul de la Anina.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.