ROMANII AU TALENT, sezonul 5. Ce surprize va aduce prima editie, vineri, de la 20:30, pe ProTV

romanii au talent

Asteptarea ia sfarsit! Noul sezon "Romanii au talent" incepe vineri, 13 martie 2015, de la 20:30, la PRO TV! Numere exceptionale, momente amuzante sau implicarea juratilor in prestatiile concurentilor - toate vor putea fi urmarite la "Romanii au talent"!

Primii aspiranti la titlul de cel mai talentat roman si la castigarea premiului de 120.000 de euro "Romanii au talent" sau a celui de originalitate in valoare de 10.000 de euro vor fi prezentati vineri si sunt gata sa incante telespectatorii cu prestatii surprinzatoare.

Prima editie a celui de-al cincilea sezon al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii va aduce momente spectaculoase, emotii, lacrimi de fericire sau de tristete, intriga, comentarii acide sau induiosatoare, un sarut neasteptat, momente care vor starni hohote de ras, dar si talente inedite care vor impresiona telespectatorii. In prima editie "Romanii au talent" vom face cunostinta cu talente desavarsite, dar si cu concurenti care isi incearca norocul an de an, plini de speranta, sau cu oameni care cred in maiestria lor si incerca sa o demonstreze in fata juriului, insa pleaca acasa in final cu 4 de NU.

Entuziasmata de postura de jurat, Mihaela Radulescu a declarat: "Preselectiile Romanii au talent au reprezentat o experienta fantastica, plina de trairi intense. M-am bucurat sa vad cati romani talentati avem, m-am incarcat cu emotiile lor fabuloase, am plans si am ras. Ador aceasta emisiune deoarece este, poate, cea mai spectaculoasa vitrina in care romanii talentati se pot face remarcati. Astept cu nerabdare ca si telespectatorii sa vada incepand de maine, de la 20:30, ceea ce am vazut si trait noi timp de cateva luni prin tara".

In completarea Mihaelei, Andra a spus despre noul sezon Romanii au talent: "Incepe un nou asalt al romanilor talentati. Noul sezon va fi fantastic - uitati-va si va veti convinge cu totii! Concurentii sunt nebunesc de buni in diverse domenii, dar sunt sigura ca si respinsii vor avea farmecul lor in ochii publicului, macar pentru ideile ciudate! Va fi un sezon plin de suspans, umor si originalitate".

Citește și
romanii au talent
Caravana show-ului Romanii au Talent a ajuns la Iasi. Cu ce i-au surprins concurentii pe Andra, Mihaela, Andi si "Bebe"
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

"Dupa 4 sezoane spectaculoase de Romanii au talent, in care am crezut ca am vazut totul, am fost din nou surprins anul acesta de diversitatea talentelor si numarul mare al oamenilor care au venit la preselectii. Am folosit Golden Buzz-ul, trimitand un act artistic neasteptat direct in semifinala. As mai fi facut-o de foarte multe ori in timpul preselectiilor din acest nou sezon si asta cred ca spune totul" a declarat Andi Moisescu.

Si Bebe Cotimanis este incantat de aceasta noua experienta si de talentele gasite in tara si declara: “Cu siguranta bucuria celor care vor privi incepand de vineri Romanii au talent va fi cel putin la fel de mare ca a noastra, a celor care am fost… pe teren“.

Editia a cincea "Romanii au talent" se anunta a fi una de exceptie, cu multe surprize si momente care cu siguranta vor impresiona. Telespectatorii sunt asteptati din 13 martie, de la 20:30, sa-si urmareasca si sustina eroii, numai la PRO TV!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!
 

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Citește și...
Caravana
Caravana "Romanii au Talent" a ajuns in Capitala. Concurenta: "Eu am venit sa cant, dar am vrut sa le arat si desenele mele"

Pregatirile pentru emisiunea Romanii au Talent se apropie de final. Dupa ce a strabatut tara in lung si-n lat, caravana a poposit in Capitala.

Caravana show-ului Romanii au Talent a ajuns la Iasi. Cu ce i-au surprins concurentii pe Andra, Mihaela, Andi si
Caravana show-ului Romanii au Talent a ajuns la Iasi. Cu ce i-au surprins concurentii pe Andra, Mihaela, Andi si "Bebe"

Mii de oameni au venit sa demonstreze ca pot face spectacol si merita titlul de "cel mai talentat roman". Caricaturisti, actori, dansatori si pasionati de beat-box sau arte martiale, concurentii - cel mai mic in varsta de 4 ani - vor sa convinga juriul.

Caravana
Caravana "Romanii au talent" a ajuns la Craiova. Mesajul lui Smiley si Bartos pentru oltenii talentati

Caravana "Romanii au talent" se afla in acest weekend in Craiova, iar cei mai talentati dintre olteni asteapta sa fie selectati de juriu.

Recomandări
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România

Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) a fost transformat într-un adevărat lac, marți, din cauza furtunii violente care a lovit orașul din Emiratele Arabe Unite.

România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”
România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”

Asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marţi, că SUA lucrează cu România în ceea ce priveşte ameninţările venite în contextul războiului din Ucraina.  

Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau
Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.