ROMANII AU TALENT, sezonul 3. Cele mai spectaculoase momente ale editiei din 15 martie. VIDEO

×
Codul embed a fost copiat

Eroii continua show-ul la ProTV. Emotii de tot felul, talente care mai de care mai neasteptate si surprinzatoare, un juriu pus la incercare de numere extraordinare si un cuplu de prezentatori pus mereu pe sotii fac din nou deliciul telespectatorilor.

VEZI EDITIA INTEGRALA ROMANII AU TALENT DIN 15 MARTIE AICI PE VOYO.RO

Daca esti pe iPad sau iPhone, descarca gratuit aplicatia Voyo.ro de AICI

LIVE TEXT:

22:52 - Sorin Ursan, consilier juridic, din Suceava, a uimit juriul si publicul de la Romanii au talent. A aparut pe scena spunand ca talentul lui este acela de a desena, insa a surprins cantand impecabil o arie dintr-o opera celebra.

Citește și
Andreea si Francesca Ilie
ROMANII AU TALENT. Surorile care l-au facut pe Mihai Petre sa strige: "Sunteti fantastice!"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Ne-ati pacalit, dar intr-un mod atat de placut”, a spus la final Andra.

Sorin a primit cele trei voturi ale juriului si merge mai departe in concurs.

22:45 - Erawyo, 20 de ani, fotograf, din Arad, viseaza sa ajunga la Hollywood si a inceput cu Romanii au talent. Este dansator si si-a facut aparitia pe scena cu o sticla de votca.

VEZI AICI VIDEO cu momentul.

Le-a spus juratilor ca are talent la constructii si plantat cartofi, dar a venit in concurs doar sa danseze. Si-a inceput numarul tragand o dusca din sticla.

Evolutia lui a electrizat publicul.

Meriti toate apauzele noastre, esti foarte talentat”, i-a zis Andra, iar Andi a completat: “esti sensational”.

Meriti sa mergi mai departe cu trei de ‘da’”, i-a spus Mihai Petre.

22:35 - Teodora Dinulescu, 17 ani, a prezentat impreuna cu cainele ei, Lord, un numar de dresura. Cei doi au primit voturile juratilor si merg mai departe in concurs.

22:30Majoretele din Rasnov au prezentat un numar spectaculos de acrobatie, care le-a trimis in urmatoarea etapa a concursului.

22:25 - Crina Zvoboda, 24 de ani, artist, a venit la insistentele “bunicii”, care si-a dorit foarte mult sa-si ajunga pe scena. Crina a prezentat, de fapt, un numar special.

VEZI AICI VIDEO cu momentul Crinei.

Bunica era o papusa, Crina fiind ventriloc. A urmat o conversatie intre Crina si bunica ei, in care a fost inclus la un moment dat si Smiley, idolul bunicii. In numar a fost inclus si Pavel Bartos.

“Dialogul” dintre Crina si bunica ei a fost unul plin de umor, aplaudat indelung de public si apreciat de juriu.

Crina a primit trei voturi si merge mai departe in concurs.

22:14 - Simply That Crew, trupa de dans, a prezentat un numar spectaculos, a primit aplauzele publicului si voturile juriului. Trupa merge mai departe in concurs.

22:07 - Alexandru Satiru, 18 ani, Magicianul Antonio, cel mai inalt magician, a venit si intr-o editie anterioara a concursului. A sperat ca de data aceasta numarul sau va convinge, asta s-a si intamplat, iar Antonio merge mai departe.

22:00 - Mihai Ungureanu si Ionela Tarus, ambii de 6 ani, au prezentat un numar spectaculos de dans sportiv, au cucerit juriul si publicul si au trecut in etapa urmatoare a concursului.

21:50 - Roxana Atofane, 13 ani – Roxi - a venit impreuna cu prietenii ei pe scena concursului. Roxi, care sufera de boala oaselor de sticla, a cantat, iar prietenii ei au dansat. Numarul a fost apreciat de juriu si public. Concurenta merge mai departe in concurs.

21:45 - George Toader, 24 de ani, Calarasi, a venit sa faca show cu blaturi de pizza. Numarul lui a fost reusit si a primit voturile juratilor, mergand mai departe in concurs.

21:42 - Adrian Ilinca, 19 ani, din Tecuci, sta de cativa ani in Italia, impreuna cu parintii. Vrea sa-si castige existenta prin ceea ce stie sa faca si sa se intoarca definitiv in Romania.

Adrian a prezentat un dans robot, apaludat indelung de public. A primit toate cele trei voturi si merge mai departe in concurs.

21:40 - Andrei Bagita, 33 de ani, stilist, a venit la Romanii au talent sa tunda cu foc.

A intrat pe scena cu o asistenta, careia i-a creat o frizura cu flacara. Andrei a primit doua voturi si merge mai departe in concurs.

21:36 - Andreea Filip, 18 ani, eleva, din Cluj, recunoaste ca nu are ureche muzicala si nici talent, dar sustine ca poate sa danseze. A prezentat un numar de dans tiganesc care nu a placut nici publicului si nici juriului. Andreea nu merge mai departe in concurs.

21:30 - Dumitru Borhina, 74 de ani, a venit la Romanii au talent cu capra Blondie, “foarte ascultatoare”, dupa cum a spus el. Numai ca animalul nu a mai fost la fel de cuminte si la intrarea pe scena si nici in fata juriului. Dumitru nu a primit niciun vot.

21:25 - Parkour Oradea, Remus si Paul, “ospatar si casnic”, asa cum s-au prezentat ei, au venit la concurs sa prezinte un numar special de acrobatie - parkour.

VEZI AICI VIDEO cu momentul.

Cei doi doi concurenti au lasat in stare de soc atat juriul, cat si spectatorii.

Si-au inceput timid numarul, insa nimeni nu se astepta la ceea ce avea sa urmeze: din senin, acestia au sarit pe rand peste masa juriului, aterizand direct in sala.

Numarul lor i-a convins pe cei trei jurati. “Abia astept sa va vad in etapa urmatoare”, le-a spus Andi. “Ne-au lasat cu gura cascata, nu stiam ce se intampla” – Mihai Petre. Cei doi tineri merg mai departe in concurs cu “un mare DA”.

21:20 - Membrii trupei The Haters Crew au spus ca au venit la Romanii au talent sa se simta bine. Sunt dansatori, fiecare avand o experineta de 5 ani in spate, dar formeaza o trupa de doar 3 zile.

In ciuda acestui dezavantaj, membrii trupei au reusit sa prezinte un numar de dans reusit, admirat de juriu si public. Trupa merge mai departe, cu toate cele trei voturi ale juriului.

21:15 - Diana Caldararu, 13 ani, eleva, a venit la Romanii au talent sa cante. A dovedit ca este talentata la pian si are o voce foarte buna. A obtinut toate cele voturi ale juriului si merge mai departe in concurs.

21:12 - Daniel Paladoiu, 19 ani, student, a venit sa cante. Insa ceea ce a prezentat el “nu a sunat bine deloc”, dupa cum a spus Andra. Daniel nu a intrat in concurs.

21:10 - Valentin Braiescu, 21 de ani, student, a cantat “Pusca cu cureaua lata”.

De cum ai intrat pe scena mi-am dat seama ca vei canta folclor”, i-a spus Mihai Petre glumind. “Tinuta ta mi-a sugerat asta”, a completat. Valentin era, de fapt, imbracat modern, iar momentul a fost gustat de public.

Valentin a aratat ca la muzica e la fel de talentat ca si in alegerea tinutelor potrivite si nu a primit niciun vot.

21:05 - Ioana Peiculescu, 64 de ani, Rosiori de Vede, Teleorman, a cantat a doina. Ea nu a reusit sa evolueze prea mult pe scena, pentru ca cei trei jurati i-au intrerupt evolutia apasand butonul X dupa primele versuri. Ioana a parasit concursul.

21:00 - Alexandru Mircea, 57 de ani, este din Galati, dar locuieste in Bucuresti. A participat si la editia anterioara a emisiunii Romanii au talent.

A spus ca are de gand sa participe la concurs sin in urmatorii 45 de ani, la fiecare editie.

Alexandru Mircea a prezentat un dans robot si rock and roll. Concurentul nu a primit voturile celor trei jurati si paraseste concursul.

20:50 - Gabi Visoiu, 29 de ani, comentator sportiv, a venit la Romanii au talet ca sa joace billiard, sa arate trucuri si lovituri spectaculoase. Gabi participa si la competitii, iar cel mai important titlu obtinut este cel de campion mondial la billiard artistic.

Gabi a retinut atentia publicului chiar din primele secunde ale reprezentatiei sale, cand cu o singura lovitura de tac a introdus in gauri toate bilele de pe masa. A aranjat apoi opt bile pe masa, intr-un mod imposibil pentru orice jucator obisnuit, si a reusit din nou sa le introduca in gauri tot cu o singura lovitura.

Gabi Visoiu a prezentat si numarul lui de maestru, lovitura “Titanic”. “Se numeste Titanic, pentru ca voi reusi sa bag 14 bile dintr-o lovitura”, a spus el. Si chiar asa a fost.

VEZI AICI VIDEO cu momentul.

Omule, stai bine cu bilele. Ai un simt al gaurii deosebit”, i-a spus Andi Moisescu. “Esti spectaculos”, i-a zis Andra. “Abia m-am incalzit, acum. Pot mai mult”, a spus Gabi.

Gabi a primit voturile celor trei jurati si a intrat in concurs. Spune ca visul sau este sa ajunga in semifinala.

20:45 - Augustin Fechete, 27 de ani, a venit la Romanii au talent pentru ca vrea sa-si implineasca un vis. “As dori sa ajung ca si Connect-R”, a spus el, spunand ca si seamana cu celebrul cantaret.

Asta a sustinut si in fata juriului si a sugerat ca si talentul sau ar fi la fel de mare. Augustin insa nu a cantat, ci a incercat sa imite diverse personaje, intre care membrii juriului.

Reprezentatia lui nu a convins, iar juratii nu i-au acordat voturile.

20:40 - Ervin Herskosvics, 22 de ani, din Satu Mare, a spus ca incearca sa faca beatbox. “Cateodata am noroc si imi iese”, le-a marturisit, in gluma, el celor doi prezentatori, Smiley si Pavel Bartos.

Mai serios, a zis ca beatboxul este o parte importanta din viata lui si il face de 6 ani.

Ervin a prezentat un numar spectaculos, a smuls aplauze furtunoase si i-a lasat fara cuvinte juriul. “Asteptam un numar bun de beatbox si ai venit”, a spus Andra.

Ervin a primit voturile celor trei jurati si merge mai departe in concurs.

20:30 - Calin Stefan Marincas, 26 de ani, din Oradea, spune ca a fost obligat de familie, vecini, prieteni si chiar pisicutele lui sa vina la Romanii au talent si sa cante si incante. El a fost fascinat de Michael Jackson, de muzica si miscarile lui, inca din copilarie. A inceput sa-i asculte muzica. Calin este momentan receptioner, iar in trecut a avut diverse meserii.

CLICK AICI pentru VIDEO.

A venit la Romanii au talent pentru ca vrea sa fie cunoscut de public, “sa ies la suprafata, sa fiu picatura aia de ulei care urca, sa ies la suprafata apei si sa plutesc, sa ma vada toti pestisorii”. In fata juriului, Calin a spus ca de obicei ma joc cu oamenii, “iar cum ma joc cu voi”, dupa care a ras macabru.

S-a laudat spunand ca este foarte expresiv, timp in care parea ca vrea sa interpreteze niste personaje, astfel incat cei patru jurati au crezut ca numarul lui incepuse deja.

Calin a inceput sa cante, folosind diferite tonalitati. Ceea ce parea la inceput a fi o gluma, s-a dovedit pana la final o reprezentatie complexa. Concurentul a ridicat sala in picioare si i-a facut sa rada in hohote pe Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre.

Calin i-a anuntat pe jurati: “mi-a spus mama ca daca nu vin acasa cu trei de ‘da’ ma mananca”. Si asta a primit. Calin merge mai departe in concurs, Mihai Petre marturisind ca si-a gasit o noua “placere vinovata”. Andi a spus ca, pe insemnarile lui, in dreptul lui Calin, a scris in paranteza “nebunul perfect

________________________________________

Adrenalina va atinge cote maxime in editia de vineri, cand doi concurenti vor reusi sa lase in stare de soc atat juriul, cat si spectatorii.

Cei doi tineri si-au inceput timid numarul de parkour, insa nimeni nu se astepta la ceea ce avea sa urmeze: din senin, acestia au sarit pe rand peste masa juriului, aterizand direct in sala.

Smiley si Pavel Bartos au venit si ei imediat pe scena, impresionati de ceea ce au vazut si pentru a se asigura ca aterizarea celor doi a avut loc in siguranta.

 

Romanii au talent ii face eroi in super aplicatia de pe Stirileprotv.ro

Iata cum functioneaza aplicatia:

1. INTRA pe romaniiautalent.stirileprotv.ro;

2. LOGHEAZA-TE pe Facebook, iar Smiley si Pavel Bartos te vor declara, intr-un video, erou talentat si iti vor dezvalui ce talent ascuns ai;

3. Da SHARE pe Facebook, POSTEAZA video-ul cu tine pe wall si ARATA-LE tuturor prietenilor cat de talentat esti;

4. Si cum prietenul la LIKE se cunoaste, INVITA-TI cunostintele sa te JURIZEZE.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Record dupa record. Aproape 7 milioane de romani au urmarit vineri seara “Romanii au talent”
Record dupa record. Aproape 7 milioane de romani au urmarit vineri seara “Romanii au talent”

Vineri seara, show-ul de la ProTv a inregistrat cele mai bune cifre de audienta de la lansarea emisiunii si pana acum pe intreg publicul din mediul urban.

ROMANII AU TALENT. Surorile care l-au facut pe Mihai Petre sa strige:
ROMANII AU TALENT. Surorile care l-au facut pe Mihai Petre sa strige: "Sunteti fantastice!"

Andreea si Francesca Ilie sunt doua surori cu multa incredere in propriul talent.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 3. Vezi cele mai importante momente din editia de 8 martie
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 3. Vezi cele mai importante momente din editia de 8 martie

Vineri, 8 martie, un nou val de talente a luat cu asalt scena show-ului de la ProTV. Surprize, momente tensionate, numere emotionante si acte artistice neasteptate si-au facut loc in cea de-a patra editie “Romanii au talent”.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.