ROMANII AU TALENT, SEZONUL 3. Vezi cele mai tari momente din editia de 1 martie

×
Codul embed a fost copiat

De 1 martie, editia Romanii au talent a venit cu momente emotionante, povesti magice, dar si clipe extrem de amuzante.

 

VEZI EDITIA INTEGRALA AICI PE VOYO.RO

ROMANII AU TALENT, LIVE TEXT:

"DOAMNA, UNDE ATI STAT PANA ACUM?" CE VOCE SE ASCUNDE IN SPATELE UNUI CONSULTANT FINANCIAR DE 57 DE ANI

Citește și
Stefan Lautaru
Stefan Lautaru vinde cartofi in piata, dar a schimbat total "Vara nu dorm" la Romanii au Talent
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

gabriela artene
Cum au auzit-o cum canta, Pavel Bartos si Smiley au scos doua cartoane cu mesajele "Ba, ej, nebun" si "Mama, mama, mama", Andra a privit emotionata cu fiori pe sira spinarii, iar cei din public au fost impresionati pana la lacrimi.

"Doamna, unde ati stat pana acum?", a fost intrebarea perfecta pusa de Pavel Bartos. "V-am asteptat la Romanii au Talent. A fost un moment, va jur, foarte emotionant pentru mine.", a declarat si Andra.

Doamna Artene, consultant financiar in Iasi, merge mai departe in concurs si se gandeste poate chiar la marele premiu.
 

MUZICA INDIANA DE CRACIUN :) ANA CEZARINA L-A SPERIAT PE MIHAI PETRE, DAR A TRECUT MAI DEPARTE

Ana Cezarina Craciun, de 38 ani, a venit la Romanii au Talent cantand melodii indiene, insa primul care s-a speriat a fost Mihai Petre, care a apasat rapid X-ul. Andra si Andi au decis insa sa-i acorde inca o sansa in etapa urmatoare.
 

MIHAI STEFAN, BAIATUL CU "1000 DE FETE" DE LA ROMANII AU TALENT

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Mihai Stefan are 17 ani, iar la Romanii a Talent a venit anuntand ca va face un spectacol total imitand alte personale celebre.

Primul om imitat a fost Florin Piersic, pentru ca a apoi sa se transforme spectaculos in Gigi Becali si rasul sau molipsitor.

Talentul sau a ridicat sala in picioare, iar juriul i-a acordat biletul pentru faza urmatoare a concursului. 


DUETUL EMOTIONANT DE LA ROMANII AU TALENT: NARCIS FLORIN SI TATAL SAU

duet
"In 2004 am avut un accident, am ramas fara antebratul stang, am inceput sa cant. Narcis canta din clasa I la vioara. Dupa accident a fost o etapa mai grea. Sotia s-a departit de mine din cauza handicapului. Eu cant in Oradea pe strada, el la scoala." - cu aceste cuvinte Mihai Florin si fiul acestuia, Narcis Florin au venit la Romanii au Talent pentru a canta in duet. Acestia au trecut mai departe in concurs, cu doi de da.
 

"SPIRITUL IUBIRII" S-A STINS REPEDE LA ROMANII AU TALENT

spiritul iubirii
Rus Florin, un sudor de 33 de ani din Satu Mare, a venit la Romanii au Talent cu propria compozitie, "Spiritul Iubirii", insa a fost eliminat rapid din concurs, dupa ce nu a reusit sa convinga pe nimeni.

NOUA TRUPA "BAMBI", ELIMINATA DE LA ROMANII AU TALENT

Robu Claudia si Burcea Andrada au venit la Romanii au talent cantant "Doi ochi caprui" de la Bambi, insa au fost eliminate rapid din concurs.

"Am crezut ca e o gluma si ca apoi incepeti sa cantati. Nu vreau sa par rea, dar cine v-a zis ca stiti sa cantati?", a spus Andra.

PIROSKA KATALIN, LECTIA DE TAEKWONDO LA ROMANII AU TALENT

Medaliata cu bronz la mondialul de taekwondo, Piroska Katalin a pregatit o lovitura neasteptata la Romanii au talent.

Dupa ce a facut o demonstratie de lovituri din taekwondo, aceasta a inceput sa cante "Show Must Go On", luandu-i pe toti prin surprindere.

"Nu mi-ar fi trecut prin cap sa combini asa ceva", a declarat Andi Moisescu. Din pacate, Piroska Katalin nu a trecut mai departe.
 

"E IREAL, O HOLOGRAMA" APLAUZE IN PICIOARE PENTRU JONGLERIILE LUI ORLANDO OPRESCU

jonglerii
Jongleriile lui Orlando Oprescu, un baiat de 26 de ani din Bucuresti au incantat publicul de la Romanii au talent, dar si pe cei trei din juriu.

"E ireal, e o holograma", au spus Mihai Petre si Pavel Bartos cand au vazut ce e in stare sa faca Orlando in direct la Romanii au Talent.
 

"SHAKIRA" DE ROMANIA: MOMENTUL CARE L-A CUCERIT TOTAL PE MIHAI PETRE

CLICK AICI PENTRU VIDEO

shakira
Negrau Anca Nicoleta are 25 ani, este din Oradea, iar de acum incolo va fi recunoscuta drept adevarata "Shakira" de Romania.

"Muzica pentru mine reprezinta tot. Asta ma si doare, pentru ca in lumea asta a show-bizz-ului, unii sunt orbi", a spus Anca despre visul de a-si face loc in lumea muzicii din Romania.

Pana atunci, Mihai Petre, Andi si Andra si-au dat acordul ca ea sa continue la Romanii au Talent.
 

"MAAA DOAREE!" SPECTACOLUL OFERIT DE UN CONTORSIONIST DE NUMAI 14 ANI

contorsionist
"As pastra banii daca as castiga, pentru ca in viitor vreau sa deschid o scoala de dans sau de balent.", asta a spus Darius Bulzan cand a aparut pe scena de la Romanii au Talent.

Aflat la 14 ani, elev, Darius a reusit sa ii impresioneze pe toti cu lectia sa de contorsionism si merge mai departe in emisiune.
 

CINE PE CINE FLUIERA! "FLUIERASII" CARE CANTA PE NAS

Trei baieti au incercat sa le castige "da"-urile Andrei, lui Mihai si lui Andi cantant la fluier pe nas. Din pacate pentru ei, raspunsul a fost NU, iar Mihai Petre a avut si un mic sfat: "Nu cantati niciodata cand sunteti raciti.
 

CLASSIC BEAT ORCHESTRA, TRUPA CARE A ELECTRIZAT AUDIENTA LA "ROMANII AU TALENT"

4 baieti, un pian, o vioara, un violoncel si tobe, pe scurt o formatie care-si spune "Classic Beat Orchestra" a reusit sa electrizeze publicul de la Romanii au Talent.

Au trecut fara probleme mai departe si au ridicat sala in picioare cu muzica lor.

"CE BOMBOANA DE COPIL!" VOCEA LUI A RIDICAT SALA IN PICIOARE

jean claude
"Lumea imi zice ca am vocea lui Bruno Mars." - acestea au fost cuvintele lui Jean Claude, un baiat care a ridicat sala in picioare cu glasul sau.

Carismatic si talentat, Jean Claude n-a avut nevoie decat de cateva secunde ca sa-i faca pe toti sa inteleaga ca au in fata un potential finalist la Romanii au talent. "Cred ca pot castiga marele premiu", a spus acesta, iar cu talentul sau, sansele sunt cu adevarat mari.

Dupa ce a primit cei trei de "DA", micutului i-au dat lacrimile de fericire.

MERELE DE VOINESTI, "CEL MAI SANATOS MOMENT" DE LA ROMANII AU TALENT :)

mere
N-au venit sa danseze, sa cante sau sa-si arate un talent special.

Arta acestor doi baieti sta in calitatea... merelor de Voinesti, pe care au vrut sa le promoveze la Romanii au Talent.

Au reusit asta, dar nu au primit si DA-ul pentru a merge in faza urmatoare a emisiunii.

"MOMENTELE VESELE" CU CARE A FELIX TAMBRESCU FOST ELIMINAT IN TIMP RECORD DE JURIU

Un pompier de 40 de ani din Bucuresti a venit la Romanii au talent cu dorinta de a-i distra pe Andra, Andi si Mihai, dar si pe cei din sala.

Felix Tambrescu s-a ales insa cu trei X-uri in timp record, dar asta nu l-a oprit din vorbit.
 

HORIA OLARIU, BARBATUL CARE A FACUT-O PE ANDRA SA SPUNA: "IN SFARSIT, CINEVA CARE DANSEAZA MAI PROST CA BARBATUL MEU"

Horia Olariu a venit la Romanii au Talent cu propriu sau dans, "Fly". Din pacate, dansul nu a impresionat juriul, iar barbatul a "zburat" rapid din emisiune.

"Eu am inventat acest dans", a declarat Horia, reactia Andrei dupa momentul artistic fiind: "In acest moment sunt mandra de barbatul meu. In sfarsit am gasit pe cineva care danseaza mai prost ca barbatul meu"
 

VLAD GRIGORESCU, UN NUMAR MAGIC... DE POVESTE

VEZI VIDEO AICI

vlad magician
  "Cam asa ar trebui sa arate un numar de magie! Nu esti sanatos", a fost prima reactie a lui Andi Moisescu dupa ce a vazut ce surpriza i-a facut Vlad Grigorescu, un baiat de 26 de ani, din Bucuresti, care a venit la Romanii au talent cu un pachet de carti si o poveste magica.

Numarul sau a reusit sa ridice sala in picioare, iar un nou magician se pregateste sa devina cunoscut in toata tara.
 

MICROFONUL CARE CANTA SINGUR PIESELE ANDREI, INVENTIA ADUSA LA ROMANII AU TALENT

Liviu Minescu este un barbat de 50 ani, somer, care si-a incercat norocul cu talentul sau de inventator.

Acesta a venit la emisiune si a adus in fata juriului un microfon care canta singur. Bun pentru playback, bun pentru trupele care isi uita uneori vocea acasa, bun ca inventie, dar nu indeajuns de bun pentru a continua in emisiune.

Desi nu a primit niciun "X" din partea celor trei, barbatul a fost felicitat pentru inventia sa, dar concursul se termina aici pentru el.
 

BARBAROSA SAMBA, FESTIVALUL DE LA RIO A VENIT LA ROMANII AU TALENT

Pentru cei care nu au apucat sa traiasca pe viu festivalul de la Rio, o bucata din celebrul eveniment petrecut anual in Brazilia s-a mutat la Palatul Copiilor din Bucuresti, acolo unde trupa Barbarosa Samba a venit si a facut un spectacol nemaintalnit. "Mama, desi suna toate tobele astea intr-un mare fel", a declarat Andi Moisescu dupa moment. Trupa, dansul, energia, toate acestea au primit da din partea celor trei din juriu.


ANGELO, PUSTIUL DE 17 ANI CARE A REUSIT SA INCANTE JURIUL CU O PIESA DE LA LED ZEPPELIN

samba
La numai 17 ani, Angelo a avut curajul si talentul de a veni la Romanii au talent pentru a interpreta piesa "Whole Lotta Love" de la Led Zeppelin.

"De trei ori da", a primit tanarul din partea Andrei, lui Andi si lui Mihai Petre.

 

 


VIOARA CARE L-A FACUT PE MIHAI PETRE SA SPUNA: "DA, ASTA E UN MOMENT ROMANII AU TALENT!"

vioara
Odata ajunsi in Bucuresti, Andi, Andra si Mihai Petre s-au intalnit cu un moment cu adevarat special. O vioara si o trupa de dans au reusit sa faca spectacol in fata publicului adunat la Palatul Copiilor si au dansat si cantat pe cateva dintre cele mai celebre piese pop, printre care Smooth Criminal, melodia legendei Michael Jackson. "Din punctul meu de vedere, acesta este cu adevarat un moment Romanii au talent", a declarat Mihai Petre, extrem de incantat de spectacolul oferit de concurenti. Cei "3 de da" au fost inevitabili in acest caz.
 

"DACA NU VEDETI ASTA, ATI TRAIT DEGEABA" SHOW-UL CALUSARILOR "SARBII MAGURA" LA ROMANII AU TALENT

"Daca nu vedeti asta, ati trait degeaba", au fost cuvintele rostite de Calusarii Sarbii Magura dupa ce au dansat. Apoi spectacolul a continuat cu un dans cu adevarat autentic, special si impresionant.

calusari
"Raspunsul nostru pentru calusari este DA", a fost reactia celor trei din juriu, impresionati de acest dans traditional romanesc.

"E exemplul clasic de barbatie si putere romaneasca. Mereu cand vad asa ceva, ma simt mandru ca sunt roman, pentru ca imi vad acolo originile", a spus Mihai Petre dupa moment.
 

 

 

ANA MUNTEANU, TANARA CARE A RIDICAT RIDICAT SALA IN PICIOARE CU PICTURA SA IN NISIP

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Primele lacrimi din aceasta seara la Romanii au Talent au aparut odata cu momentul emotionant oferit de Ana Munteanu, o tanra de 27 de ani din Chisinau, pictor si lector al Academiei de Arte din Chisinau, care a oferit o poveste pictata in nisip. Talentul Anei a ridicat sala in picioare si a adus lacrimi in ochii celor din public.

Ana Munteanu
"Bravo, Ana. E minunata aceasta idee", a spus Andi. "Este probabil cel mai emotionant moment vazut pe aceasta scena de la Romanii au Talent. Te felicit", a declarat si Mihai Petre. Momentul s-a incheiat cu aplauze, lacrimi, zambete si trei de "DA". "Domnisoara profesor, ne-ati dat o lectie", a spus si Pavel Bartos.

"Cand au inceput primele aplauze, am crezut ca ma pierd. A fost extraordinar. A fost foarte greu sa vin aici, intr-o lume care nu ma cunoaste, cum ma cunosc cei de acasa", a spus Ana Munteanu.
 

"BRUSLI" DE TIMISOARA A FACUT-0 PE ANDRA SA-I DEA LACRIMILE

Bruce Lee si-a facut aparitia la Timisoara, pentru a-si incerca norocul la Romanii au Talent. Pana le arate tutuor loviturile sale, altceva i-a lovit pe Smiley, Andra, Andi si Mihai Petre...

brusli
"Mirosea... vai de capul meu, stai ca mi-a venit rau...", a fost prima reactie a lui Smiley cand l-a vazut pe "Brusli" de Timisoara. "ne pare rau, showul nostru ia o pauza de doua saptamani", a spus si Andi Moisescu.

"Nici cand eram gravida nu am avut asa greturi", a declarat si Andra. Miscarile sale nu au impresionat juriul, iar "Brusli" a fost trimis acasa cu trei de "NU".
 

 

DIACONESCU MIRUNA, VOCEA DE 13 ANI CARE A PRIMIT PRIMUL "3 DE DA" IN ACEASTA SEARA

Diaconescu Miruna Mihaela are 13 ani si a venit alaturi de mama ei din Barlad sa cucereasca intreaga asistenta de la Romanii au Talent.

Diaconescu Miruna Mihaela
Pentru amatorii de cantece country, tanara de numai 13 ani a reusit sa cante ireprosabil si sa-i cucereasca pe cei trei din juriu. "Ai cantat super!", i-a spus Mihai Petre, pentru ca aceasta sa-i raspunda: "Voiam sa va impresionez, mai ales pe dumneavoastra."

"Stilul este special, iar ce ai pregatit tu a fost special!", a felicitat-o si Andra. Nu a plecat insa de pe platou pana cand nu i-a imbratisat pe Smiley si Pavel Bartos.
 

 

FIGHT CLUB, VARIANTA ROMANEASCA LA ROMANII AU TALENT: "E O DILEALA TOTALA"

Patru baieti, patru bete si patru costume greoaie. Acesta a fost decorul pentru prima bataie generala de la Romanii au Talent. Nu a fost vorba decat despre incercarea a patru tineri de a impresiona juriul si publicul cu un nou "Fight Club". "Bataia e pe bune, bete, picioare, capete sparte... Asa-i la noi. Suntem patru baieti, doi de la deal, doi de la vale si ne batem intre noi. Ideea e cine castiga", au explicat cei patru.

4 baieti
"Da-i, ma da-i, nu-l lasa. Ce se mai distreaza baietii astia. Hai sa vedem care pica primul.", a fost prima reactie a lui Mihai Petre, cand i-a vazut pe baietii de la deal si vale cum se bat fara oprire pe scena. "A fost o dileala totala de la inceput pana la sfarsit!", a reactionat si Andi Moisescu. Andra si Andi Moisescu au fost primii care au apasat pe X, in timp ce Pavel Bartos a inceput sa faca pariuri care va ramane in picioare ultimul. Raspuns final si categoric: NU, iar singura intrebare ramasa dupa acest moment ramane "Cine a castigat bataia?"

"Iasiul este un oras al contrastelor. Avem momente geniale si momente care ne fac sa ne dam cu maciuca in cap", a declarat Mihai Petre dupa acest moment.

"EU, CAND DANSEZ, ZBOR". MIHAI PETRE: "DA, ZBORI DIN COMPETITIE"

Editia de 1 martie de la Romanii au Talent a fost deschisa de Patrunsu Radu Alexandru. "Am venit hotarat sa castig marele premiu", le-a spus acesta celor cei din juriu. Talentul sau? Dansul pe muzica house.

Din nefericire, nu a reusit sa-l impresioneze pe Mihai Petre, care a fost primul membru al juriului care a apasat pe X. Distractia a inceput insa in momentul in care Pavel Bartos si Smiley au intrat pe scena si au dansat alaturi de el. Dansul sau molipsitor pentru toti cei din spatele scenei, dar si din juriu nu l-a salvat de la eliminare.

Radu Alexandru
Atat Andra, dar si Andi Moisescu au decis ca este cazul sa opreasca show-ul. "Oricum are conditie fizica", a glumit Pavel Bartos. "Parca faci o morisca", i-a spus si Mihai Petre. Patrunsu Radu Alexandru a explicat ce inseamna dansul sau. Nu e un nou Harlem Shake, nici Gangnam Style, ci "un fel de campuri energetice.

Cand dansez asa, simt ca ma inalt, simt ca zbor". "Pe mine m-ai bagat in ceata", i-a spus si Andra. Desi destul de amuzant, primul concurent va trebui sa-si incerce sansa poate si data viitoare la Romanii au Talent. "Cum simte el ca zboara... parerea mea e ca zboara din competitie."

In timpul preselectiilor din Timisoara, Andra a fost cat pe ce sa lesine! Artista a fost nevoita sa paraseasca pupitrul juriului si sa mearga in culise pentru a-si reveni, atat de mult a fost afectata de prestatia unuia dintre concurenti.

Desi la inceput nu parea ceva foarte grav, Andra a parasit intr-un final scena la bratul lui Smiley si a revenit abia peste cateva minute.

CLICK AICI PENTRU CELE MAI TARI MOMENTE VIDEO DE EDITIA TRECUTA

CLICK AICI PENTRU CELE MAI TARI MOMENTE VIDEO DIN PRIMA EDITIE

Romanii au talent ii face eroi in super aplicatia de pe Stirileprotv.ro

Iata cum functioneaza aplicatia:

1. INTRA pe romaniiautalent.stirileprotv.ro;

2. LOGHEAZA-TE pe Facebook, iar Smiley si Pavel Bartos te vor declara, intr-un video, erou talentat si iti vor dezvalui ce talent ascuns ai;

3. Da SHARE pe Facebook, POSTEAZA video-ul cu tine pe wall si ARATA-LE tuturor prietenilor cat de talentat esti;

4. Si cum prietenul la LIKE se cunoaste, INVITA-TI cunostintele sa te JURIZEZE.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Formatia
Formatia "Maria", Kelly Family de Romania, a topit inima juriului la Romanii au Talent

Trupa este in sine un omagiu adus surorii lor care a murit in 1992. Sunt 6 frati si toti sunt topiti dupa muzica.

Stefan Lautaru vinde cartofi in piata, dar a schimbat total
Stefan Lautaru vinde cartofi in piata, dar a schimbat total "Vara nu dorm" la Romanii au Talent

Andra, Mihai si Andi s-au saturat pana peste cap de hitul lui ConnectR - "Eu Vara nu Dorm".

Alexandru Tiproc,
Alexandru Tiproc, "regele inventiilor", concurentul care a venit sa fie "sexy" la Romanii au Talent

"Nu esti sexy, nu existi" a fost motoul primului concurent din a doua runda a "Romanii au Talent". CLICK AICI PENTRU VIDEO

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.