Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Romanii au talent! Povestea grupului Akikai si a lui Cosmin Agache

Embed:

Pe masura ce trec zilele cresc si emotiile celor 12 concurenti care au intrat in finala show-ului "Romanii au Talent". Printre ei se numara si membrii clubul Akikai, hotarati sa demonstreze ca artele martiale sunt un spectacol adevarat.

In urma cu 24 de ani la Tecuci lua nastere Akikai, o trupa de Arte Martiale, care la inceput organiza doar spectacole demonstrative. Anii au trecut, componenta s-a mai schimbat, iar sportivii au castigat primele locuri la competitii internationale.

Spera sa fie primii si la finala "Romanii au talent". Cu banii obtinuti, vor sa imbunatateasca conditiile de pregatire din sala.

Daca in semifinala au reusit sa impresioneze cu o demonstratie de arte martiale, sportivii promit un spectacol si mai si, in a doua zi de paste, cand este programata marea finala.

Chiar daca nimeni nu-i dadea nici o sansa, Cosmin Agache s-a inscris in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro. A inceput sa faca beatbox in urma cu 4 ani, iar acum reuseste sa combine cu usurinta diverse sunete.

A demonstrat ca este bun si ca are talent asa ca juriul l-a trimis in finala.

Daca vreti ca trupa Akikai sa castige competitia, trimiteti sms cu textul "Akikai" la 1276, sau sunati la numarul de telefon 0900760624.

Cei care il prefera pe Cosmin pot expedia un mesaj cu textul "Cosmin" tot la 1276, ori pot suna la 0900760634.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 17 Aprilie 2011
Citeste mai multe despre: Akikai, Cosmin Agache, Romanii au talent,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed