ROMANII AU TALENT, SEZONUL 3. Vezi cele mai importante momente din editia de 8 martie

Mihai Petre

Vineri, 8 martie, un nou val de talente a luat cu asalt scena show-ului de la ProTV. Surprize, momente tensionate, numere emotionante si acte artistice neasteptate si-au facut loc in cea de-a patra editie “Romanii au talent”.

Urmareste emisiunea INTEGRAL pe Voyo.ro

22:58 Cornelia e venita tot din Republica Moldova. "Mama si-a lasat toata familia si a venit cu mine sa ma sustina in Romania, sa-mi pot continua studiile". Cornelia a povestit ca si-a mostenit talentul de la tatal sau, care a murit in urma cu 7 ani. Stie sa cante la 24 de instrumente! Demonstratia ei a atras imediat 3 de DA!
 

22:50 Mircea Palamari din Chisinau a venit sa prezinte un numar de "hip hop electric boogie". Mai pe romaneste, pustiul s-a rupt in figuri la propriu pe scena. S-a miscat atat de rapid si atat de spectaculos incat pana si Mihai Petre a ridicat mana de pe butonul de X. De 3 ori da, fara indoiala, pentru unul dintre cele mai bune numere de pana acum. VEZI VIDEO

22:43 Sandy Medini, o tanara venita din Italia sa cucereasca "Romanii au talent" in costum de sirena. Baletul din apa realizat de Sandy i-a surprins pe toti cei din jur. Nimeni nu putea sa-i spuna nu dupa o asemenea prestatie.

Citește și
mihai stefan
Mihai Stefan,baiatul cu 1000 de fete.Cum i-a imitat pe Piersic si Becali la Romanii au talent. VIDEO
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

22:41 MARIO, 6 ani a venit sa cante si sa danseze si i-au iesit atat de bine incat a ridicat intreaga sala in picioare."Ai toate sansele sa ajungi un artist la fel de mare ca si Smiley" a comentat Mihai Petre.

Povestea din spatele lui Mario e una trista. Fratele sau de 10 ani a murit. "Din cauza unor medici", asa cum povesteste mama sa.
 

22:37 BABILON GRUP - un moment nebun cu multa muzica, cu si mai multa voie buna si cu 3 de DA fara emotii. Trupa STREET SLAM ROMANIA, cu dorinta de a fi o varianta locala de Harlem Globetrotters si-au asigurat locul in etapa viitoare. Pavel Bartos a sarbatorit cu un cos fantastic de 3 puncte.

22:35 Andreea si Francesca Ilie sunt doua surori cu multa incredere in propriul talent. "E prima data cand cantam impreuna pe o scena". Cele doua nu numai ca seamana foarte bine, dar au si doua voci care te fac sa strigi HALLELUJAH! Andrei i s-a facut pielea de gaina, Andi si Mihai Petre s-au plecat si ei in fata talentului. VEZI VIDEO

"Sunteti fantastice!" a fost concluzia!

22:25 CLAUDIU TACALAU a venit sa-l imite pe ConnectR. Cei trei jurati nu s-au lasat impresionati nici macar la a doua incercare, cand Claudiu l-a imitat pe Stefan Banica. Antonio a incercat si el cu aceeasi melodie. Cu acelasi succes. Inexistent.

22:20 BIG BROTHERS BAND au venit cu o varianta extrem de inspirata a celebrei melodii "Hit the Road, Jack". "Sunteti foarte buni instrumentisti, cool si inteligenti. Veti cuceri multe fete" le-a spus Mihai Petre. DA de la Andi, DA de la Andra si DA de la Mihai pentru baietii sustinuti puternic din tribuna de prietene.

22:19 Zoltan Martonos realizeaza picturi abstracte. Toata lumea a stat cu sufletul la gura cat timp Zoltan s-a jucat cu spray-urile cu vopsea, dar si cu focul. In final, pictura sa a ridicat sala in picioare. 3 de DA si din partea juratilor.

22:14 Alexandru Minculescu si Andra Pacurar au uimit apoi cu dansul lor. Atat de impresionat a fost Mihai Petre incat s-a bagat si el la dans. Si pentru ca Alexandru sa nu ramana singur, Andra a intrat si ea in joc.

22:08 GHENADIE ROTARI. Studentul a venit cu un acordeon cu care a reusit sa faca adevarate minuni. "Parca l-am ascultat pe Richard Galliano, unul dintre cei mai mari acordeonisti" i-a spus Andi Moisescu. "Esti mega-talent" a fost si concluzia lui Mihai Petre, iar Ghenadie a primit 3 de DA si merge in etapa urmatoare. VEZI VIDEO

22:05 Judith s-a intors! De data asta pentru o demonstratie de box cu Pavel Bartos pe post de cobai,rasplatit insa cu un pupic pentru ca a incercat sa nu clipeasca la toate loviturile. Raspunsurile au fost impartite, Mihai a spus NU, Andra DA. Andi a dat votul decisiv - NU.

22:00 Alexia are doar 7 ani si vrea sa prezinte moda. "Aveti un copil frumos, dar care mergea pe scena stresat de indicatiile voastre din culise" le-a spus Mihai Petre parintilor. Acestia din urma au primit si raspunsurile: 3 de NU.

21:55 Mihaly Lakatus si Judith Palencian sunt antrenori de fitness si box. Nu i-au impresionat pe cei trei jurati cu momentul lor.

21:42 COSMIN GABOR are in spate o poveste trista. Sufera de vitiligo, la fel ca Michael Jackson, dar a fost abandonat de mic de parintii sai. La prezentarea pe care si-a facut-o pe scena, publicul a ras de el. VEZI VIDEO

Rasetele s-au transformat imediat in aplauze cand Cosmin a inceput sa cante. Melodia Angelei Similea i s-a potrivit perfect, iar cei trei jurati au ramas fara cuvinte.

"Nu-mi gasesc cuvintele sa-ti spun cat de mult mi-a placut" a comentat Andra. Mihai Petre si Andi l-au apreciat la fel de mult. Trei de DA pentru Cosmin.

21:37 Alexandru Matis, sudor, a revenit pe scena Romanii au Talent. "Anul trecut n-am avut acompaniamentul". X-urile au venit imediat, chiar si cu negativ.

21:34 Melinda Suba a reusit sa provoace hohote de ras in public cu interpretarea melodiei din Titanic. "E a doua scufundare" a comentat Pavel Bartos. Nu pe linie si doamna Melinda a ramas pe dinafara.

21:30 ANDREI ISFAN a venit la Romanii au Talent sa ne arate un "truc genial cu carti". Asii si damele au picat la comanda lui Andrei. Ceea ce parea un truc simplu s-a dovedit a fi o adevarata demonstratie de spectacol cu carti. "Ai o tehnica fantastica, dar imi place cum prezinti - esti super haios" i-a comentat Mihai Petre. 3 de DA pentru Andrei. "Esti magic!" i-a spus Andi.

21:20 SURORILE SAYYDALI."Daca as castiga marele premiu, mi-as cumpara un urs de plus" e ambitia simpla a surorilor Sayydali. Fetele de 6 si 8 ani s-au dat peste cap si i-au dat pe spate pe cei trei membri ai juriului cu prestatia lor. "Zici ca-s facute din plastelina" a strigat Pavel Bartos. Evident, au venit 3 de DA si doi ursuleti de plus de la Smiley si Pavel.

21:10 ANDREI PAVEL.Un artist care are nevoie de cateva minute pentru a-si insira toate talentele. A mers pe pictura in aceasta seara la Romanii au Talent si n-a dat gres. I-a pictat pe Andi, Andra si Mihai in 3 tablouri superb realizate.

21:08 PERFORMERS CREW. O trupa de 5 fete pline de energie si cu un dans modern ce a atras rapid publicul de partea lor. 3 de DA si fetele merg mai departe.

21:05 SEBASTIAN CIOBANU a revenit cu "Drumurile noastre toate", la fel ca anul trecut. Tremurand tot, dar cu caietul de versuri "pentru nunti" la purtator, Sebastian a reusit sa prelungeasca agonia publicului. Doar Smiley si Pavel Bartos au mai salvat momentul. "Are ceva el" a glumit Andi Moisescu. VEZI VIDEO

21:00 Ionut Valeanu a facut show pe bicicleta, cu un prieten pe post de asistent. Un prieten care si-a pus toata increderea in Ionut pentru ca rotile bicicletei s-au oprit de cateva ori periculos de aproape de corpul sau. 3 de DA pentru Ionut!

20:55 Paul Gheorghe, un tanar cu un talent de neinteles. Singurul lucru pe care l-a reusit a fost sa-l enerveze rau pe Mihai Petre. "Pustiu', imi pierd timpul cu tine" a fost replica tocmai catre Mihai Petre a tanarului care a plecat huiduit de tot publicul.

20:50 Mihaela Badiu e o cunostinta mai veche. A fost anul trecut alaturi de sotul ei care a tinut mortis sa-i masacreze muzica lui Dan Spataru. "Vreau singura, nu mai pot cu el. Mai degraba stau singura decat cu unul ca asta". Si, cand credeati ca nu se poate mai mult de-atat, femeia a anuntat ca va canta o melodie de-a ... Nicoletei Guta. 3 de NU din fericire si momentul s-a terminat.

20:40 CAMELIA DUTA e femeie de serviciu la un service auto. A crescut la casa de copii de unde a fost data afara dupa ce a terminat 11 clase. Femeia de 32 de ani doarme pe o canapea in vestiar la locul de munca. "Am invatat step de la Fred Astaire si James Brown". Cand s-a apucat de step, Camelia a facut foamea o saptamana ca sa-si permita pantofii. VEZI VIDEO

"As vrea sa te felicit pentru ce-ai facut" a spus Mihai Petre. Andi Moisescu a remarcat pasiunea depusa de Camelia, chiar daca n-a fost cel mai spectaculos moment.

Pentru puterea exemplului, Camelia a primit 3 de DA.

20:30 Prima aparitie a serii, TRUPA GIMNIS. Tinerii cu varste intre 10 si 16 ani au reusit o combinatie spectaculoasa de gimnastica aerobica si acrobatii. Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au ramas cu gura cascata cand i-au vazut in actiune. Cu 3 de DA, din care "unul mare" de la Mihai Petre.

La Timisoara, Mihai Petre le-a oferit telespectatorilor o super demonstratie de dans. Dupa ce o pereche de dansatori si-a incheiat numarul, prezentatorii si juratii au trecut si ei la dans.

Pavel a tinut sa devina pentru cateva minute Mihai Petre asa ca si-a dat parul pe spate si si-a gasit imediat si o partenera de dans: pe Smiley, caruia i-a confectionat ad-hoc si un costum de dans. Cu miscari ferme si o atitudine pe masura cei doi au venit in fata publicului pentru o demonstratie de dans sportiv de neuitat. Mihai Petre a fost si el invitat la dans de concurenta ce tocmai isi terminase numarul, iar oferta a fost de nerefuzat.

Asa se face ca pe scena de la “Romanii au talent” a inceput o adevarata petrecere, miscarile lui Mihai starnind ovatii si ropote de apaluze!

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Aproape 7 milioane de romani au fost vineri seara alaturi de eroii de la
Aproape 7 milioane de romani au fost vineri seara alaturi de eroii de la "Romanii au talent"

Prima editie a primaverii "Romanii au talent" s-a dovedit a fi un martisor perfect pentru telespectatorii ProTv, care au urmarit si de aceasta data intr-un numar impresionant spectacolul oferit de romanii talentati.

Mihai Stefan,baiatul cu 1000 de fete.Cum i-a imitat pe Piersic si Becali la Romanii au talent. VIDEO
Mihai Stefan,baiatul cu 1000 de fete.Cum i-a imitat pe Piersic si Becali la Romanii au talent. VIDEO

Mihai Stefan are 17 ani, iar la Romanii a Talent a venit anuntand ca va face un spectacol total imitand alte personale celebre.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 3. Vezi cele mai tari momente din editia de 1 martie
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 3. Vezi cele mai tari momente din editia de 1 martie

De 1 martie, editia Romanii au talent a venit cu momente emotionante, povesti magice, dar si clipe extrem de amuzante.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.