Romanii au talent, a treia semifinala: "dansul audientei" pe ritmul momentelor unice

×
Codul embed a fost copiat

In cea de-a treia semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent”, s-a dansat din nou “dansul audientei”, iar cifrele inregistrate de ProTV vineri seara au fost pe masura.

ProTV nu a avut rival pe nici un segment de public, fiind stapanul absolut al audientelor.

Asa se face ca cea de-a treia semifinala a celui de-al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent” a reusit in mintutul de aur de la 21.14 sa inregistreze 26,3 puncte de rating si o cota de piata de 48,1%, adunand in fata micilor ecrane peste cinci milioane de romani.

La fel de impresionante sunt si audientele medii inregistrate pe toata durata emisiunii (20.29-00.04). Astfel, pe publicul comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTV obtinea o audienta medie de 18,4 puncte de rating si o cota de piata de 42,2%, in timp ce Antena 1 obtinea doar 4,6 puncte de rating si 10,5% cota de piata.

Si pe intreg publicul din mediul urban, emisiunea “Romanii au talent” nu a avut concurent, inregistrand 18,2 puncte de rating si o cota de piata de 37,5%, fiind urmarita pe tot parcursul emisiunii de aproape 2 milioane de telespectatori, in timp ce Antena 1 obtinea doar 4,5 puncte de rating si 9,2% cota de piata.

Citește și
Romanii au talent
Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession, in finala "Romanii au talent"
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

La nivelul intregii populatii a Romaniei, ProTV inregistra pe toata durata emisiunii o audienta medie de 17,9 puncte de rating si 37,7% cota de piata, emisiunea fiind urmarita pe tot parcursul ei de aproape 3 milioane si jumatate de telespectatori, urmat fiind de Antena 1 cu 3,7 puncte de rating si 7,8% cota de piata.

Oare putem noi, oamenii, sa influentam sau sa citim gandurile semenilor nostri? Daca a reusit acest lucru sau pur si simplu a fost libera alegere a celor care l-au votat nici nu mai conteaza pentru mentalistul Cristian Gog, care a impresionat o tara intreaga cu momentul prezentat vineri seara la “Romanii au talent” si a reusit sa se clasese astfel pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor ProTV.

Pentru unii a fost “inspaimantator”, pentru altii pur si simplu fantastic, iar Andra l-a numit noul erou al iluzionismului romanesc. Andi nu s-a putut decide daca sa-l numeasca “magic sau magnific”. Oricare au fost comentariile, un lucru a fost cert: Cristian Gog a luat piuitul tuturor si a primit admiratia, dar si voturile telespectatorilor.

Seara a vineri, 20 aprilie, a fost una buna si pentru cei trei jurati de la “Romanii au talent” care le-au multumit telespectatorilor ca nu i-au pus in situatii foarte dificile, cum ar fi fost aceea de a alege intre Cristian Gog si Trio Zamfirescu.

Daca s-ar fi intamplat asa, cei trei ar fi fost nevoiti sa ia o decizie practic imposibil de luat. Juratii au fost foarte fericiti ca alegerea telespectatorilor a coincis cu alegerile lor, astfel ca, pe locul al doilea si implicit in marea finala din 11 mai au fost trimisi si Trio Zamfirescu care au oferit un moment extraordinar, indelung aplaudat in picioare de juriu si public.

Imi doresc sa vad o confruntare in finala intre Cristian Gog si voi” a spus Andi Moisescu, lucru care ar putea deveni posibil avind in vedere ca ambele numere se afla acum pe lista finalistilor.

Lupta pentru locul al treilea s-a dat intre Roqfellaz si BarSession, iar cea care a trebuit sa ia decizia finala a fost Andra. Desi in timpul emisiunii Andi Moisescu a fost de acord cu Mihai Petre ca dansatorii de la Roqfellaz sunt foarte buni si merita sa mearga mai depare, totusi votul sau final a mers care BarSession.

Cele doua voturi obtinute de la Andi si Andra de indemanaticii barmani de la BarSession le-au deschis drumul catre premiul cel mare de 120.000 de euro si multravnitul titlu de cel mai talentat roman.

Desi a prezentat un numar de acrobatie cu bicicleta extraordinar de spectaculos, Bogdan Balmus s-a ales doar cu aplauzele publicului si un numar insuficient de voturi pentru a putea trece mai departe.

La fel de emotionant a fost si momentul Tatianei Fecioru care a impresionat prin faptul ca a reusit sa aduca multe elemente noi in numar sau fata de ceea ce a prezentat in preselectii, lucru pentru care a fost foarte apreciata.

Chiar daca nu au trecut mai departe, Floris Bistrita au oferit un moment de sincronizare perfecta, iar Minestrone Band au prezentat un spectacol inedit. La randul lui, Raoul Alexandru Sipos a reusit ceea ce Andra a vazut doar in filme, pronuntand cu o repeziciune greu de imaginat fraze intregi in limba engleza, totul pe acorduri muzicale alerte, iar Tomer Weissbuch a cucerit prin carisma si starea de bine pe care a reusit sa o transmita.

Foarte buni au fost si Wushu, luptatorii de arte martiale care au imbinat disciplina si controlul cu eleganta, dar si Silviu Pasca & Friends care au facut ca melodia interpretata de ei sa sune foarte bine.

Pentru ca seara sa fie una cu adevarat magnifica, pe scena de la “Romanii au talent” au urcat baletul Edi Stancu, superbele mama si fiica, Natalia si Aliona Dumitru, dar si talentatul beatboxer Cosmin Agache, care a uluit inca o data asistenta cu momentul sau acompaniat de dansatorul Ionut Tanase, castigatorul sezonului trecut de la “Dansez pentru tine”.

Esti un fenomen”, i-a spus emotionat Andi Moisescu lui Cosmin Agache, in timp ce-l imbratisa cu putere pe tanarul de 15 ani, care a facut din nou spectacol pe scena care l-a consacrat.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Desi talentati si originali, Silviu Pasca & Friends nu merg in finala Romanii au Talent
Desi talentati si originali, Silviu Pasca & Friends nu merg in finala Romanii au Talent

Pe ritmul unui hit international, cu o interpretare originala si un inceput de melodie, marca proprie, Silviu Pasca impreuna cu prietenii au facut super show pret de cateva minute, in cea de-a treia semifinala a concursului.

Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession, in finala
Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession, in finala "Romanii au talent"

A fost o seara spectaculoasa la "Romanii au talent". Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession sunt concurentii care vor merge mai departe cu sansa de a castiga premiul de 120.000 de euro.

"In culise la Romanii au talent”, in direct si EXCLUSIV pe Voyo!

Laura Cosoi si Roxana Ciuhulescu vor transmite din culisele celei de-a treia semifinale "Romanii au talent”, LIVE si EXCLUSIV pentru abonatii Voyo, vineri, incepind cu ora 19.00.

Recomandări
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor România, care pare că a devenit un ghimpe în coasta sa.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.