Record dupa record la “Romanii au talent”. Emisiunea care a spulberat concurenta

×
Codul embed a fost copiat

ProTv isi depaseste propriile recorduri. De la editie la editie, emisiunea “Romanii au talent” este tot mai vizionata.

Emisiunea de vineri, 16 martie, a emisiunii “Romanii au talent” a stabilit un nou record de audienta

Astfel, emisiunea de vinerea trecuta a fost detronata de editia de aseara, cand ProTV a stabilit un nou record de audienta la nivelul tuturor emisiunilor de divertisment de cand s-a introdus sistemul de masurare a audientei cu peoplemetter.

Emisiunea a spulberat pur si simplu concurenta, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Vezi TOATA emisiunea ROMANII AU TALENT pe Voyo.ro!

Citește și
Master Red si OZN
“Bai, fratilor, aveti niste feţe... Nu stiu cum v-ati gasit”, le-a spus Mihai Petre
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani ProTV a inregistrat o audienta medie incredibila de 25,8 puncte de rating si o cota de piata de 55,4% stabilind astfel un nou record de audienta.

In tot acest timp Antena 1 obtinea de peste 7 ori mai putin decit ProTV, adica doar 3,3 puncte de rating si 7,1% cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, ProTv inregistra pe toata durata emisiunii (20.29-23.00) o audienta medie de 25,3 puncte de rating si 48,7% cota de piata, emisiunea fiind urmarita pe tot parcursul ei de aproape 5 milioane de telespectatori.

In tot acest timp, Antena 1 inregistra o audienta de 3,2 puncte de rating si o cota de piata de 6,2%.

MOMENTE VIDEO DE LA ROMANII AU TALENT, pe linkurile de mai jos!

Si pe intreg publicul din mediul urban, emisiunea “Romanii au talent” nu a avut concurent, inregistrand 24,1 puncte de rating si o cota de piata de 46,7%, fiind urmarita pe tot parcursul emisiunii de peste 2 milioane si jumatate de telespectatori, in timp ce Antena 1 obtinea doar 3,5 puncte de rating si 6,9% cota de piata.

Ce-a de-a cincea editie a celui de-al doilea sezon a adunat in fata televizoarelor deschise pe ProTv peste 6 milioane de telespectatori din intreaga Romanie care se uitau in minutul de aur al emisiunii de la 21.43 la „Romanii au talent”. In publicul commercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTv inregistra in minutul de aur de la 22.06 un virf de audienta de 31,9 puncte de rating si o cota de piata uluitoare de 68,4%.

Omul care se joaca cu mintea oamenilor a facut senzatie la “Romanii au talent”

A cincea editie de la “Romanii au talent” a luat din nou prin surprindere Timisoara, Craiova, Cluj, Bucuresti si Constanta si-au scos in fata tot ce aveau mai bun in materie de talent.

Timisoara i-a luat prin suprindere pe telespectatori cand pe scena au aparut cei de la Brigada 2/3, de aceasta data sub numele de Master Red&OZN, care au venit pe scena de la “Romanii au talent” cu o continuare a numarului pe care l-au prezentat in prima editie a show-ului.

Acestia au cucerit si de aceasata juriul si au trecut in etapa urmatoare.

Fieraru Cristian 38 ani si fiica lui, Cristina (15 ani), din localitatea Vulcan, judetul Hunedoara, au prezentat unul dintre cele mai neasteptate momente ale serii: melodia “Ploaia” a celor de la Cargo, cantata cu vocea acompaniata de un tambal. Cristian e agent de paza la o banca si spune ca talentul si l-a descoperit la 13 ani si a invatat singur sa cante la acest instrument. “Cand te-am vazut am avut impresia ca am vazut-o pe Andra la 15 ani!”, a spus Moisescu, cei doi trecand in etapa urmatoare cu trei de “Da”.

Clujul a scos inca un as din maneca: Cristian Gog. Acesta a facut un liceu de informatica, iar dupa facultate a obtinut o diploma de economist. Cristian e mentalist, o ramura speciala a iluzionismului.

A fost intrebat de multe ori daca este ceva deosebit la el, daca are puteri paranormale, dar nu le poate da un raspuns exact pentru ca, spune el, nu are un termen de comparatie. “Iti multumesc ca ai venit. Actul tau e fantastic!” a spus Mihai Petre. “Mi-e frica de talentul tau” a marturisit Andra, in timp ce Andi Moisescu a declarat ferm: “Esti actul meu artistic favorit”.

O alta surpiza venita din Ardeal au fost Flaviu si Riky. Cei doi s-au cunoscut acum 1 ani de zile, cand Flaviu a ajuns la scoala unde invata Riky, o scoala unde erau foarte multi copii de etnie rroma, dornic sa invete dansuri tiganesti. Si-au facut prezentarea in versuri , dar i-au impresionat pe jurati cu miscarile lor de dans. “Nu ma intereseaza cine e roman si cine e tigan. Pentru mine sunteti doi oameni extraordinari care m-au cucerit azi!” a declarat Andi Moisescu.

Talentul nu tine cont de varsta sau ocupatie. Pe scena de la “Romanii au talent” din Bucuresti a urcat un paramedic SMURD care a facut o demonstratie de sculpatat viteza in fructe! Desi la inceput era curios cate X-uri va lua, acesta a ajuns in etapa urmatoare cu 3 de DA!

Craiova a debutat vineri seara in forta! Fratii Zamfirescu au facut senzatie pe scena cu chitarile lor ridicand juriul in picioare! “Ati fost fantastici! Eu cred ca aveti un viitor minunat” le-a spus Mihai Petre. “Dupa un asemenea moment, nici nune mai gasim cuvintele!”le-a marturisit si Andra. “Fratilor, eu daca as fi in locul vostru m-as interesa in ce perioada a fost finala primului sezon si mi-as rezerva cateva saptamani pentru ca am impresia ca va paste un cantonament”, a fost comentariul lui Andi Moisescu.

Se pare ca a fost seara triourilor la Craiova, pentru ca un alt moment care a impresionat a fost al celor de la Extreme Brothers, trei acrobati care au prezentat un numar extraordinar de maini in maini. Doi dintre ei lucrau pana in urma cu un an si jumatate la un circ din Ungaria, unde faceau un numar de break-dance dupa care si-au propus sa ia un nou membru si sa incerce ceva nou. Cei trei spun ca au invatat singuri tot ceea ce fac, fara a avea un profesor. “Pana acum pentru mine sunteti nr 1” le-a spus Mihai Petre celor 3 baieti. Nu e de mirare ca cei trei au plecat in etapa urmatoare cu 3 de DA.

Constanta nu s-a lasat mai prejos si a adus pe scena talente si povesti de viata nemaipomenite! Desi este in scaun cu rotile, Danut Mirica nu a renuntat niciodata la pasiunea lui: hip-hop-ul. Acesta compune si canta in continuare, spunandu-si povestea in versuri.

Talentul si atitudinea de invingator i-au cucerit pe cei trei jurati care l-au trimis cu 3 de DA in etapa urmatoare!

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Citește și...
Larry, Piciu’ si Vali sunt Extreme Brothers.
Larry, Piciu’ si Vali sunt Extreme Brothers. "Momentele ca asta nu mai au nevoie de cuvinte"

Tinerii, care sunt din Baicoi si Campina, Larry, Piciu’ si Vali, spun ca sunt diferiti de Balance, cei care au impresionat in primul sezon al show-ului “Romanii au talent”, pentru ca ei lucreaza in trei si au mai multe figuri statice.

“Bai, fratilor, aveti niste feţe... Nu stiu cum v-ati gasit”, le-a spus Mihai Petre
“Bai, fratilor, aveti niste feţe... Nu stiu cum v-ati gasit”, le-a spus Mihai Petre

Grupul umoristic Master Red & Ozn a fost si in primul sezon la “Romanii au talent” si a revenit si acum, pentru ca simteau ca lasasera treaba neterminata.

Trio Zamfirescu. Au ridicat toata sala de la Romanii au talent in picioare, cu chitarele lor
Trio Zamfirescu. Au ridicat toata sala de la Romanii au talent in picioare, cu chitarele lor

“Dupa un asemenea moment, nici nu ne mai gasim cuvintele. Este minunat, minunat ce faceti”, a spus Andra suspinand.

“Am avut sentimentul ca o vad pe Andra la varsta de 15 ani
“Am avut sentimentul ca o vad pe Andra la varsta de 15 ani", i-a spus Andi Moisescu, Loredanei

Mi-am descoperit talentul la 7 ani si abia asteptam sa vin aici. Este un vis devenit realitate”, a spus emotionata Loredana, la intrarea pe scena.

Cristian Gog, omul care creeaza iluzii din cuvinte. A indoit o lingura cu un deget
Cristian Gog, omul care creeaza iluzii din cuvinte. A indoit o lingura cu un deget

Marea lui pasiune este mentalismul: “Domeniul in sine nu e unul comercial, iar in Romania e foarte putin dezvoltat. Este o ramura a iluzionismului, dar fara flacari, fara iepurasi, fara animatoare. Eu creez iluzii cu ajutorul cuvintelor.”

Recomandări
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România

Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) a fost transformat într-un adevărat lac, marți, din cauza furtunii violente care a lovit orașul din Emiratele Arabe Unite.

România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”
România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”

Asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marţi, că SUA lucrează cu România în ceea ce priveşte ameninţările venite în contextul războiului din Ucraina.  

Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau
Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.