Peste 7 milioane de romani au urmarit vineri seara “Romanii au talent” la ProTV

×
Codul embed a fost copiat

Chiar daca pare greu de crezut, cifrele de audienta inregistate de blockbusterul divertismentului “Romanii au talent” au fost vineri, 22 februarie, si mai mari decit cele atinse la prima editie din cel de-al 3-lea sezon.

Super-show-ul care a revolutionat televiziunea si cifrele de audienta a obtinut si in aceasta saptamina audiente ametitoare pe toate targeturile de public.

In minutul de maxima audienta inregistrat la 22.11, peste 7 milioane de romani ii urmareau pe eroii de la ProTv, iar emisiunea inregistra 37,4 puncte de rating si 64,1% cota de piata, de aproape 14 ori mai mare decit cea inregistrata de Antena 1.

Programul “Romanii au talent” difuzat de ProTv vineri seara nu a avut concurent, fiind lider de audienta detasat la nivelul tuturor categoriilor de public.

“Romanii au talent” a inregistrat la nivelul intregii tari o audienta medie de 29,5puncte de rating si o cota de piata de 49,5 procente, fiind urmarita in medie de peste 5 milioane si jumatate de romani.

Citește și
Stefan Lautaru
Stefan Lautaru vinde cartofi in piata, dar a schimbat total "Vara nu dorm" la Romanii au Talent
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

Antena 1 s-a clasat abia pe locul al 3-lea, dupa Acasa, inregistrind o audienta de peste 8 ori mai mica fata de ProTV:3,5 puncte de rating si 5,9% cota de piata.

Audienta medie inregistrata de emisiunea “Romanii au talent” intre orele 20.31-23.00 a fost pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani de 26,5 puncte de rating si 53,4 % cota de piata, de aproape 6 ori mai mare fata de cea a Antenei 1 care a inregistrat doar 4,6 puncte de rating si 9,2% cota de piata.

Audienta de peste 7 ori mai mare fata de urmatoarea clasata a inregistrat “Romanii au talent” de la ProTv si pe intreg publicul din mediul urban. Asa se face ca audienta medie obtinuta de programul vedeta de la ProTv a fost de 26,4 puncte de rating si 47,3% cota de piata, iar cea a Antenei 1 a fost doar de 3,6 puncte de rating si 6,5% cota de piata.
Dupa o prima editie senzationala, care a tinut in fata televizoarelor o tara intreaga, super-show-ul “Romanii au talent” a revenit cu inca o serie de concurenti inzestrati cu aptitudini care mai de care mai neobisnuite, dornici sa intre in galeria “eroilor” descoperiti la Pro Tv.

Cresteri spectaculoase s-au inregistrat si pe Facebook, unde in timpul show-ului pagina oficiala “Romanii au talent” a crescut cu peste 7000 de sustinatori, ajungind la 600.000 de fani. Interactiunea pe Facebook a fost la cote maxime, fotografiile postate in timpul emisiunii ajungind la zeci de mii de Like-uri si mii de share-uri.

Aparitii noi, cunostinte vechi, suspans, adrenalina si emotie pura – toate acestea s-au regasit pe scenele din tara, unde romanii s-au inghesuit sa-si demonstreze originalitatea si sa isi spuna povestile impresionante, dovedind ca pasiunea si visurile se pot concretiza intr-un spectacol de zile mari.
Romanii au nu doar talent, ci si tot felul de revelatii, unele divine, altele mai putin.

Alexandru Tiproc, autoproclamat rege “al tarii si al inventiilor” – ambele aptitudini fiindu-i dezvaluite printr-un vis – dar si “Papa ortodox”, statut la care nu are concurenta, s-a prezentat pe scena alaturi de orchestra sa inanimata, alaturi de care a cantat la vioara. Tot el a prezentat juratilor inventiile sale inca nebrevetate: lingura cu care mustaciosii pot manca mamaliga cu lapte si carjele cu care te poti apara de urs.

Niciuna dintre acestea nu a convins juriul de spiritul vizionar al lui Alexandru, asa ca “regele” nu a trecut in urmatoarea etapa, iar “viitorul Romaniei ramane incert”, dupa cum a subliniat Andi.

George Gache, alias “Funboy magic”, impreuna cu asistentul sau, gorila Gogu, personificata de catre fratele lui mai mic, au oferit un spectacol de magie comica interactiva, asa cum il descrie “Funboy”. Trucurile clasice prezentate de acesta au fost gustate mai mult ca niciodata atat de catre public, cat si de catre jurati, care s-au distrat pe cinste: ”Trebuie sa recunosti ca e haios”, a conchis Mihai Petre, astfel ca George a primit cele trei raspunsuri pozitive de care avea nevoie pentru a merge mai departe.

Bucatar de meserie, dar si fost detinut timp de 7 ani, Florin Turca a impresionat atat prin povestea sa de viata, cat si prin interpretarea plina de sinceritate a unei piese compusa special pentru mama lui, pe ritmuri de hip hop. “Traiesti ceea ce canti”, i-a spus Andra, cu toate ca emotiile si-au spus cuvantul, iar vocea nu i-a fost atat de sigura. “Hai sa invatam din probleme si sa ne concentram pe lucrurile bune”, a adaugat Andi, iar Florin a primit cele doua voturi de incredere necesare pentru a accede in etapa viitoare.

Putini concurenti se pot lauda cu performanta de a-i fi transmis implacabilului Mihai Petre fiori reci pe sira spinarii, insa cele trei bocitoare care l-au “jelit” pe scena, dotate cu arsenalul necesar de lumanari, au reusit sa-l faca sa “transpire de emotie”. “La «Romanii au talent» cautam un alt gen de spectacol” sunt singurele cuvinte prin care juratul si-a exprimat refuzul de a le revedea pe doamne in aceasta editie a show-ului.

Din seria de talente inspirate de culturile altor popoare face parte aptitudinea Silviei Chereches, doamna de 48 de ani convinsa de copii sa vina la emisiune, care a batut “ritmul din Africa” cu capul, coatele si palmele pe un birou de lemn.
Acrobatiile continua la “Romanii au talent”, de data aceasta cu numarul unui tanar Barror Gabor care a sarit cu bicicleta intr-o roata nu doar pe suporturile special amenajate, ci si peste prietena lui, tinand intreaga sala cu rasuflarea taiata. “La momente de genul acesta ma sperii, dar tu mi-ai oferit o siguranta”, i-a spus Andra, iar Andi l-a felicitat “Bravo, voi astia care stiti cu bicicletele aveti prietene si dragute, si curajoase”, tanarul primind 3 raspunsuri de “DA” binemeritate.

Aparitia cuminte a gemenilor Alex si Cata nu a tradat niciun pic surpriza pe care o pregatisera juratilor: pe scena li s-au alaturat o multime de alti dansatori, “cata frunza, cata iarba”, cum a spus Bartos, iar reprezentatia de street-dance oferita a atras dupa sine o furtuna de aplauze. Cel mai miscat dintre jurati a fost Mihai Petre, bucuros ca si-a putut revedea favoritul – Sorin, un pusti care “evolueaza, arata foarte bine si ii vad un viitor extraordinar in dans”. Aflati la a doua participare la “Romanii au talent”, dansatorii de la “New Generation” au aratat nu doar mai mult, “ci si mai bine”, dupa cum a tinut sa sublinieze Andi, reusind sa treaca in urmatoarea faza a concursului.

Impresionanti nu doar prin fizicul fara cusur, ci si prin numarul extrem de spectaculos, Bogdan si Cornel, baietii care formeaza “Golden Hands,” s-au ridicat cu adevarat la inaltimea numelui pe care il poarta. Aplaudati la scena deschisa, tinerii si-au folosit forta si simtul artistic pentru realizarea unei reprezentatii demne de un spectacol “Cirque du Soleil”, astfel ca telespectatorii ii vor putea revedea si in etapa urmatoare.

Aflata la Craiova, caravana “Romanii au talent” s-a reintalnit cu “febletea” lui Mihai Petre, doamna Georgeta Gulan, participanta la ambele editii anterioare ale show-ului. Deja o prezenta obisnuita pe scena, doamna Georgeta a avut nu una, ci trei intrari diferite, in care a cantat muzica populara, a recitat poezie si i-a cantat cu dedicatie lui Mihai Petre, motiv pentru care acesta a urcat pe scena si a imbratisat-o, aratandu-i ca nu este ”baiat rau”, asa cum credea dumneaei.
”Madonista” Antoniu Marcela Daniela a reusit sa-i faca sa roseasca atat pe Smiley, cat si pe Andi, cu un compliment mai rar auzit, insa cele doua melodii pe care le-a interpretat nu i-au convins pe jurati sa ii acorde o a doua sansa pe scena de la “Romanii au talent”.

“Daca ai emotii, imagineaza-ti lumea in lenjerie intima”, l-a sfatuit ventrilocul Eduard pe companionul sau de lemn, papusa vorbitoare Romeo. Reprezentatia lui Eduard a starnit initial confuzia, apoi amuzamentul si aplauzele publicului, iar juriul a apreciat in unanimitate maiestria artistica a ventrilocului oltenesc.

“Un fel de kamikaze al dansului”, asa cum l-a numit Mihai Petre, Florin din Timisoara, dansatorul care nu accepta criticile, mai ales daca vin din partea lui Petre, nu a avut nici la aceasta a doua participare la “Romanii au talent” succesul scontat la juriu, ba mai mult, si-a atras prin lipsa de politete 3 raspunsuri de “NU” hotarate, fara alte argumente.

Masterand in studii culturale europene, tanarul de 21 de ani Emanuel Flesner a dat pe spate toate fetele prin fizic si charisma, chiar daca dansul sau - mai mult o “zbatere”, dupa opinia lui Mihai Petre - i-a placut doar Andrei, astfel ca telespectatorii nu il vor vedea in etapa viitoare.

De o sinceritate si o caldura deordanta, Stefan Lautaru, tanarul vanzator in piata, a demonstrat ca perseverenta poate duce la indeplinirea unui vis. Cu chitara in mana si cu super-hitul “Vara nu dorm” interpretat in maniera proprie, lui Stefan i-au dat lacrimile de emotie atunci cand a vazut o sala intreaga ridicata in picioare in urma reprezentatiei sale. Juriul a raspuns cu 3 de “DA” momentului special creat de acesta, iar Stefan trece mai departe in show-ul care “i-a oferit prima sansa” din viata lui.

Sonny Medini de la “Circo Aquatico Belucci”, cunoscut publicului datorita aparitiilor sale de vara trecuta din “Serviti, va rog”, a impresionat intreaga asistenta prin salturile, suruburile si tulup-urile pe care le-a realizat pe trambulina elastica, incitandu-i pe Smiley si pe Bartos sa-si incerce si ei talentul. “Faci spectacol si esti foarte haios”, l-a felicitat Andra pe Sonny, iar acesta va merge mai departe in competitie.
“Un moment de dans indian foarte incarcat de senzualitate”, cum l-a apreciat Andi, a fost cel pregatit de catre exotica Ayshu, o tanara cu parul negru pana la brau, desprinsa parca dintr-un film de gen.

De 3 ori “DA” au spus juratii, iar Ayshu trece in urmatoarea etapa a show-ului “Romanii au talent”.
Mihai Petre a fost provocat la un meci de judo “pentru ca a dat X la toata tara” de catre micutii campioni la acest sport de contact. ”Copii, luati-l!” i-a indemnat Andi, iar Mihai a fost pus la pamant in cateva secunde, apoi facut sandvis de catre toata gasca, in frunte cu Pavel si Smiley.

“Numarul preferat” al lui Mihai Petre si “cel mai frumos spectacol vazut pana acum” de catre Andra a fost cel de dresura al lui Bruno Icobet, consultant in domeniul informaticii, care si-a adus prietenii canini pe scena pentru a arata unei tari intregi cum se poate distra si comunica omul cu animalele.

De la prinderea frisbee-ului pana la “high-five” dat cu fiecare dintre cei trei caini, informaticianul a starnit valuri de entuziasm in randurile spectatorilor si a primit cele trei raspunsuri pozitive de la jurati, continuandu-si drumul pe scena de la “Romanii au talent”.

“Familia muzicala” din care fac parte cei 6 frati - membri ai trupei “Maria”, denumita astfel dupa sora mai mare trecuta in nefiinta, au izbutit sa transmita legatura foarte puternica dintre ei si sa miste publicul pe acordurile melodiei “I can’t help myself”, obtinand din partea juriului un “DA” in unanimitate.

Daca la inceput nu erau siguri la ce sa se astepte din parteal lui Bogdan Olteanu, tehnicianul pasionat de pictura, atat juratii, cat si publicul, au asistat la un numar stralucitor, in sensul propriu. Panza neagra anunta prea putin din imaginea splendida care a rezultat dupa ce Bogdan a aruncat peste ea cu “praf de stele”, determinandu-l pe Andi sa imprumute de la Andra pielea de gaina si sa-l faca sa exclame ca peretele din biroul sau “asteapta” acel tablou. “Arta ta e fantastica” l-a felicitat Mihai Petre, iar “finalul a fost pam-pam”, a adaugat Andra, astfel ca Bogdan va putea merge mai departe in etapa viitoare a show-ului.
 

Articol recomandat de sport.ro
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Citește și...
Formatia
Formatia "Maria", Kelly Family de Romania, a topit inima juriului la Romanii au Talent

Trupa este in sine un omagiu adus surorii lor care a murit in 1992. Sunt 6 frati si toti sunt topiti dupa muzica.

Stefan Lautaru vinde cartofi in piata, dar a schimbat total
Stefan Lautaru vinde cartofi in piata, dar a schimbat total "Vara nu dorm" la Romanii au Talent

Andra, Mihai si Andi s-au saturat pana peste cap de hitul lui ConnectR - "Eu Vara nu Dorm".

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 3. Dans, muzica si pictura intr-o seara de exceptie pe ProTV si Voyo.ro
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 3. Dans, muzica si pictura intr-o seara de exceptie pe ProTV si Voyo.ro

"Romanii au talent" revine in aceasta seara, de la 20:30, pe ProTV si www.voyo.ro.  VEZI VIDEO AICI

Recomandări
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct

Unul dintre principalii aliați europeni ai Ucrainei a declarat că ar putea cumpăra sisteme de apărare antiaeriană Patriot, fabricate în SUA, din alte țări pentru a le trimite în Ucraina.

 

Scandal cu iz electoral. Un candidat la o primărie din Sibiu a fost bătut cu biciul de fratele edilului | VIDEO
Scandal cu iz electoral. Un candidat la o primărie din Sibiu a fost bătut cu biciul de fratele edilului | VIDEO

Scandal uriaș în localitatea Brădeni din juțelul Sibiu, după ce Dan Braga, candidatul PSD la primărie, a filmat în curțile familiei actualului edil, fără să-i ceară acordul acestuia.

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje de venit între săraci și bogați
România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje de venit între săraci și bogați

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat.