Horoscop cu Neti si Elena: Eclipsele din aprilie ne pun bete in roate la capitolul relatii si finante

×
Codul embed a fost copiat

Eclipsa de pe 15 aprilie, pe fenomenul de luna plina, ne da de furca in special in relatiile de cuplu. Trebuie sa fim atenti la intretinerea relatiei in curs sau chiar la resuscitarea ei.

Astrologii sustin ca aceasta eclipsa este cu totul speciala pentru ca este dublat de Marte retrograd in Balanta, aceeasi zodie cu Luna. Ceea ce inseamna ca nu e de glumit la capitolul relatii. Este ultima sansa de a salva o casnicie, o relatie sentimentala sau una de afaceri.

Eclipsa inelara de Soare din 29 aprilie se manifesta in zodia Taur. Asta inseamna ca trebuie sa avem mare grija de banii castigati din salariu, banii familiei (pe care-I aduce partenerul de viata) si sa fim atenti la ce ne dorim. Cumpatarea e cuvantul cheie in aceasta perioada.

Berbec

Atentie la sanatate, la lucruri ce tin de viata personala, care poti fi sensibile intr-o asemenea zi. Ceva schimbari si la serviciu, sefii pot deveni mai incisivi si cer mai multe eforturi. Aveti rabdare, amanati cu o zi doua lucruri legate de bani sau chestiuni pe care le aveti de reprosat, pentru ca altfel se pot complica lucrurile intr-o relatie de cuplu sau cu un partener de afaceri. Aveti sanse sa primiti bani, dar nu in ziua cu eclipsa de pe 29. 

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Taur

La eclipsa totala de luna, posibil sa aveti o stare mai proasta legata de sanatate, un disconfort. La cea din 29, daca trebuia sa luati bani, or sa intarzie, ceva frustari la acest capitol. Ceva decisiv legat de partener. In astfel de momente se pot demara lucruri.

Gemeni

Luna plina e pe capitolul dragoste, trebuie sa invatati lectia iubirii, sa nu mai fiti superficiali. Posibile discutii, se pun paie pe foc. Ar trebui insa consolidata increderea in ceilalti si sa capatati stabilitate. Pe 29, eclipsa are legatura cu o problema de sanatate, de constiinta, trebuie sa vorbiti despre ea.

Rac

Trebuie sa va adunati toate fortele si sa acceptati ofertele de la serviciu, nu mai protestati. Abordati situatia nu va mai fie frica, va poate aduce un plus de stabilitate. La luna plina, sunt chestiuni legate de casa, posibile reparatii sau poate o vindeti. Are legatura si cu sanatatea cuiva sau a vostra, nu amanati sa mergeti la medic daca nu va e bine. Atentie mai ales la stomac, la ce mancati in ziua respectiva. Pe 29 faceti curat in casa prietenilor, o selectie.

Leu

Eclipsa de luna e pe partea calatoriilor, un oarecare risc de accidente, nimic catastrofic, poate o pana la masina sau se amana o plecare. Atentie sa nu cumparati ceva piese cu defecte la masina. Pe 29 actiunea e in casa carierei, a lucrurilor la vedere, atentie la semnarea actelor

Fecioara

Aveti grija sa nu cheltuiti prea multi bani, pot aparea din senin tot felul de cheltuieli. Pe 29, eclipsa e in casa drumurilor. Poate dati un examen, faceti ceva drumuri scurte. daca apre o schimbare, nu va ganditi ca neaparat ca va provoaca frustrari.

Balanta

Prima intalnire cu cineva cu care vreti sa aveti o relatie. Poate fi o renegociere in cariera. De asemenea, aveti grija sa nu ajunga sa se termine o relatie de cuplu, cand de fapt vreti sa va impacati de fapt. Acum va testati calitatile de diplomat. Atentie la sanatate.

Scorpion

Pe 15, eclipsa poate aduce lucruri noi la serviciu, pe care trebuie sa le gestionati corect. Si la sanatate, sa va dozati corect sau poate membrii familiei. Pe 29, sa va puneti la bataie tot arsenalul ca sa ramaneti intr-o relatie.

Sagetator

Soarele in casa dragostei poate da o pasiune oarba sau o relatie poate continua. Cu toate acestea, in ziua de 15, se poate intampla ceva deranjant, ies la iveala lucruri ascunse. Sau dimpotriva poate sa apara persoana mult asteptata. Cea de pe 29 are lagatura cu sanatatea, serviciul sau banii. Aveti grija asadar la aceste capitole.

Capricorn

Pe 15, trebuie sa aveti grija sa ajungeti la scoala, la serviciu ca sa nu nemultumiti. Risc in sfera cariera. Puteti sa va schimbati casa, sa va mutati intr-una noua. Si la sanatate sa aveti grija. Pe 29, trebuie sa cultivati frumos relatia, sunteti pe ultima suta de metri pentru realizarea unei casatorii.

Varsator

Pe 15, actiunea se petrece in casa drumurilor lungi. Pot fi iesiri cu grupul, dar atentie sa fie totul pus la punct sa nu apara ceva probleme cu vrea persoana, cu cazarea, cu masina. Pe 29, atentie la sanatate, posibil cineva din familie sa intampine dificultati, De asemenea, puteti face ceva reparatii prin casa.

Pesti

Daca aveti de rezolvat o problema contractuala, amanati. Eclipsa din 15 e si casa in sanatatii, trebuie sa va debarasati de o problema posibil legata de picioare. Pe 29, poate trebuie sa ajungeti la un eveniment si sa faceti o prezentare pe care nu reusiti sa o transmiteti cum trebuie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Nici Mbappe, nici Haaland! Cine este noul favorit să câștige Balonul de Aur
Nici Mbappe, nici Haaland! Cine este noul favorit să câștige Balonul de Aur
Citește și...
Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva
Horoscop 24 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Două zodii intră în banii din conturi să cumpere câte ceva

Horoscop 24 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destinsă. Părem mai concentrați asupra lucrurilor care ne interesează și o să avem randament bun la treabă, o să facem rost și de bani.  

Horoscop 23 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzut pentru toate zodiile
Horoscop 23 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu neprevăzut pentru toate zodiile

Horoscop 23 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Lună Plină, cu destul neprevazut!. Ies la iveală tot ce-am vrut să ascundem, să uităm poate, să ne dezicem de niște lucruri și o să trbuiască să privim un adevar în față.  

Horoscop 22 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o primă de Paște
Horoscop 22 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță o primă de Paște

Horoscop 22 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Vești bune azi. O să reacționăm cu interes la mesajele care ne trec pe la urechi și o să ne facem planuri și pentru sărbători și pentru după.

Recomandări
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu

Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei.

VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.