Horoscopul zilei de 1 august. Leii pleaca la relaxare, in timp ce Fecioarele merg la o nunta sau un botez

horoscop neti

O sa ne luam o scurta vacanta sa plecam cu ai nostri spre o zona de agrement, sa profitam de soare, de timpul liber comun cu al prietenilor. Vibratia zilei este 1 si e bine sa incercam si experiente noi.

LEU
Ati putea face rost de bani din activitati suplimentare si sa incropiti o suma pentru concediu sau ca sa aveti de cheltuiala dupa aceea. O luati din loc spre o statiune de agrement ca sa petreceti cateva zile departe de grijile de la munca si de credite bancare.

FECIOARA
Se poate sa luati o decizie care sa va schimbe viata in bine, sa va asigurati un venit constant ca sa nu va prinda toamna fara un castig concret. O sa dati curs invitatiei unor prieteni sau rude care va cheama in alt oras la o aniversare, o nunta, un botez.

BALANTA
Va mobilizati cu destula usurinta sa porniti la drum ca sa va vedeti cu niste oameni dragi, sa faceti plaja, baie, in mare sau ajungeti pe la munte, pe undeva. Se poate sa luati bani, un premiu, sa castigati un pariu sau sa va bucurati de o atentie speciala din partea cuiva care va iubeste.

SCORPION
O confirmare ca vi se aproba un transfer sau o numire in functie, sau sa mai ramaneti cateva zile in plus, in continuarea acestui weekend. Se poate sa va invite cineva la o cafea, o cina in oras, sa stati la povesti, sa va plimbati.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

SAGETATOR
Program incarcat cu de toate: aveti si obligatii de serviciu dar si din cele familiale care va cam dau bataie de cap - noroc ca stati bine la capitolul improvizatii. Ati putea pleca intr-o escapada turistica macar de maine incolo, daca aveti multe pe cap cam toata ziua.

CAPRICORN
O sa rezolvati o problema financiara, sa iesiti din incurcatura, sa aveti si de rate, facturi, dar si de o scurta vacanta impreuna cu familia. O intalnire intre 4 ochi cu fiinta care va doriti sa fie langa voi tot restul vietii si poate avea loc o discutie decisiva.

VARSATOR
O sa dati zor sa rezolvati niste treburi care tin de familie ca sa va puteti destinde, poate plecati intr-o excursie de-o zi, doua, pe undeva. Ati putea obtine o aprobare, o suplimentare de credit sau o fi ceva de lucru pentru la toamna.

PESTI
Ati putea obtine un supliment salarial, niste bani in avans, un ajutor din partea sefilor sau a vreunei organizatii filantropice, se anunta niste beneficii. Poate va faceti programare la un spa, va duceti la piscina, sa va relaxati sau direct la malul marii, cu rezervare la hotel.

BERBEC
Se prea poate sa primiti ceva in dar si sa va surprinda gestul, sau mai bine zis persoana de la care vine cadoul va ridica un semn de intrebare - o fi un dar oferit cu sinceritate? Intalnire de suflet si poate aflati care sunt intentiile fiintei iubite cu privire la viitorul relatiei voastre sau doar la concediu.

TAUR
E posibil sa recuperati niste bani, sa achitati o parte din datorii si sa aveti cu ce sa dati o fuga la aer curat, sa va incarcati bateriile. O reuniune cu niste rude apropiate sa vedeti in ce masura ii puteti ajuta cu prilejul unei cununii religioase, cu pregatirile.

GEMENI
Se poate sa va puneti de acord cu partenerii de afaceri in privinta banilor pe care-i veti primi si de luni va puteti apuca de treaba. O veste buna de la cineva care va iubeste si va faceti program frumos pentru zilele care urmeaza.

RAC
O problema contractuala se poate rezolva, dupa o lunga perioada de alergatura, asteptare, consum nervos si de ordin financiar. Poate pregatiti ceva special pentru musafirul de diseara, mai ales daca ocazia va fi una aparte.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Horoscopul zilei de 31 iulie. Gemenii pleaca in weekend la munte. Leii primesc azi bani
Horoscopul zilei de 31 iulie. Gemenii pleaca in weekend la munte. Leii primesc azi bani

Astrele sunt aliniate la milimetru, incat formeaza acele unghiuri care sa ne-ajute sa ne implinim dorintele cat ai bate din palme. Vibratia zilei este 4 si o sa facem echipa cu toti ai nostri sa nu-i lipseasca nimic familiei noastre.

Recomandări
Crescătorii de păsări vin cu precizări despre culorile puilor și controalele efectuate de autorități
Crescătorii de păsări vin cu precizări despre culorile puilor și controalele efectuate de autorități

Uniunea Crescătorilor de Păsări din România, din care fac parte aproximativ 150 de crescători, asigură consumatorii că puii din magazine sunt siguri pentru consum.

Primele roșii românești costă de două ori mai mult decât carnea: ”Exagerat! Nu se poate!”. Ce prețuri vor fi de Paște
Primele roșii românești costă de două ori mai mult decât carnea: ”Exagerat! Nu se poate!”. Ce prețuri vor fi de Paște

Primele roșii românești au apărut în piețe, însă puțini clienți le pot cumpăra pentru că un kilogram ajunge și la 50 de lei. Dublu față de pieptul de pui, de exemplu.  

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.