Horoscop zilnic, 9 decembrie 2015. Sagetatorii primesc bani, iar Gemenii au parte de reusite pe plan profesional

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic cu Neti Sandu. O s-avem intuitie, oamenii din jur or sa ne-ajute si ei si o sa fim cat mai aproape de ceea ce ne-am propus, mai ales ca vom face un bilant, vine sfirsitul anului si vrem sa ne atingem obiectivele de tot felul.

Vibratia zilei este 9 si o sa avem o imagine de ansamblu ca sa stim ce ne lipseste ca sa fim fericiti.

Horoscop 2015 SAGETATOR -O reusita, un castig banesc, o achizitie pe gustul vostru, al familiei, poate luati bilete de vacanta, sa plecati cu ai vostri la odihna sau la distractie. Se poate sa primiti un discount la cumparaturi sau vreun cadou, or sa fie cateva surprize, chiar daca mici, placute.

Horoscop 2015 CAPRICORN -V-au ramas niste lucruri de rezolvat si totul trebuie contra cronometru, sa nu va prinda anul nou cu restante, ca nu e genul vostru. O chestiune din sfera afectiva se cere - urgent - lamurita, sa nu ramaneti cu o parere gresita, cand relatia poate decurge frumos.

Horoscop 2015 VARSATOR -Se contureaza o sansa de bani si o sa va descurcati cu toate cumparaturile de sezon, plus ratele si facturile or sa poata fi achitate, c-o s-aveti din ce. Poate nimeriti o reducere la cumparaturi, fie si pe net, gasiti vreo oferta turistica, bilete de avion la pret convenabil.

Citește și
Neti Sandu, Elena Lasconi, horoscop, zodii
Horoscop cu Neti si Elena. Ce ne rezerva astrele de sarbatori
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Horoscop 2015 PESTI -Se observa reusite la job, la scoala si se reflecta intr-o serie de premii, calificative de top si bani si o sa va bucurati de succes si de anul viitor incolo. Va curteaza cineva care spera sa petreceti sarbatorile impreuna si o sa-i dati un raspuns afirmativ, daca nu exista nici o piedica.

Horoscop 2015 BERBEC -Va intra bani de undeva, poate e zi de salariu sau va da cineva inapoi o suma pe care i-ati imprumutat-o candva si-o s-aveti de rate, facturi si alte maruntisuri. Le puteti face un apropo sefilor referitor la prima de Craciun, de un al treisprezecelea salariu sau de alte compensatii financiare.

Horoscop 2015 TAUR -O sa puteti regla situatia financiara si sa va incumetati la o suplimentare de credit ca sa va descurcati de sarbatori, sa le faceti surprize, cadouri alor vostri. O sa puteti repara o prietenie care se cam destramase si poate organizati ceva in week-end, o intalnire, mai vin si alti prieteni si va-mpacati.

Horoscop 2015 GEMENI -Apar noutati la serviciu si poate v-alegeti cu un proiect care sa v-aduc satisfactii profesionale de anul viitor si va fi o garantie financiara, proiectul. Poate o sa va-ntalniti mai des cu prietenii, sa desfasurati activitati de timp liber, in care sa-i cooptati si pe copii.

Horoscop 2015 RAC -O sa mai cumparati cate ceva prin casa, vreo piesa de mobilier sau aparatura de uz casnic, o sa tineti cont de ceea ce v-au rugat ai vostri, ca sa aveti confort de sarbatori. E posibil sa vina un musafir in vizita diseara si o sa va-ntretineti frumos pana tarziu, o sa va faceti plinul - sufletesc.

Horoscop 2015 LEU -Va pregatiti de o plecare, cat mai departe de casa si o sa trebuiasca sa vedeti daca sunt toate actele in regula, hainele si asa mai departe, biletele de cazare, transport. Va faceti curaj sa sunati pe cineva de care-aveti mare nevoie - sufleteste - sa petreceti sarbatorile impreuna si nu sunteti siguri c-o sa accepte.

Horoscop 2015 FECIOARA -Vi se pot rezolva niste chestiuni mai vechi si sa capatati ce vi se cuvine, sa intrati in posesia unei mosteniri, a banilor de care aveti mare nevoie de-atata vreme. O sa cheltuiti probabil niste bani atat pentru interiorul locuintei, cat si pentru bunatatile pe care le veti prepara pentru ai vostri si pentru musafiri.

Horoscop 2015 BALANTA -Va puteti interesa de un parteneriat de afaceri, chit ca pentru anul viitor poate fi si o colaborare, numai s-aveti de unde sa luati bani ca sa acoperiti un credit, facturile curente. E posibil sa primiti o invitatie la plimbare, in alta localitate, in week-end si o sa fie si o masa festiva, sarbatoriti ceva.

Horoscop 2015 SCORPION -Se poate sa fie un volum mai mare de munca, la serviciu si sa fie solicitant, dar veti avea parte de recunoastere din partea sefilor, vin si banii pe care-i meritati. Relatia cu partenerul de suflet o sa fie mult mai armonioasa, poate si pentru ca ati mai lasat orgoliile la o parte, sunteti concilianti.

Articol recomandat de sport.ro
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena. Astrele in 2016
Horoscop cu Neti si Elena. Astrele in 2016

Cum va fi anul viitor aflam de la Neti si Elena.

Horoscop cu Neti si Elena. Ce ne rezerva astrele de sarbatori
Horoscop cu Neti si Elena. Ce ne rezerva astrele de sarbatori

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi. Aflati astazi, de la Neti si Elena, ce ne rezerva astrele in luna decembrie.

Horoscop cu Neti si Elena: vibratia numarului datei de nastere
Horoscop cu Neti si Elena: vibratia numarului datei de nastere

La Horoscop cu Neti si Elena aflati totul despre vibratia numarului datei de nastere.

Recomandări
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu

Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei.

VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.