Horoscop zilnic 7 mai 2015. Astazi, Taurii isi fac planuri de casatorie, iar Capricornii fac rost de bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 7 mai 2015, prezentat de Neti Sandu. E momentul sa ne mai gandim si la sufletul nostru, sa lasam banii, lupta pentru glorie si sa ne relaxam, sa plonjam putin si in interiorul nostru sa gasim acea pace de care avem nevoie.

 

Horoscop 2015 TAUR - Se pot rezolva unele aspecte care tin de afaceri, puteti semna un contract, sa aveti un venit constant, sa puteti plati rata la banca. Va faceti planuri legate de viata de familie, poate va mutati la casa voastra, va casatoriti, aduceti pe lume un copilas.

Horoscop 2015 GEMENI - O sa va coopteze niste oameni intr-o activitate care sa va stimuleze atat creativitatea, cat si spiritul omului de afaceri din voi si o sa va placa. O s-aveti o discutie intre patru ochi cu partenerul de cuplu si lucrurile de care nu sunteti multumiti sa faceti cumva sa dispara.

Horoscop 2015 RAC - E momentul sa va ocupati de sanatatea voastra, de a celor din familie si o sa va faceti analize medicale, o sa urmati si un tratament medical, daca e cazul. Va cauta cineva care-si doreste sa va cunoasteti mai bine, sa fiti impreuna, daca si voi veti simti acelasi lucru.

Citește și
horoscop
Horoscop zilnic 6 mai 2015. Astazi, Varsatorii castiga bani, iar Berbecii se implica in proiecte importante
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Horoscop 2015 LEU - O iesire in lume v-ar mai spala gandurile, v-ar ajuta sa aveti un moral mai bun si o sa va faceti planuri de plecat in week-end pe undeva sau in vacanta. O sa va scoata cineva la o plimbare, sa luati masa la restaurant sau sa beti doar o cafea, un suc in oras.

Horoscop 2015 FECIOARA - Se poate sa va treziti cu noi responsabilitati care sa va solicite, intr-adevar, foarte mult, dar care sa va ofere mari satisfactii profesionale. Poate aranjati ceva pentru maine, sa plecati pe undeva, ca sa va luati familia si prietenii sa va duceti la aer pe undeva.

Horoscop 2015 BALANTA - O sa mai adunati niste bani pe care sa-i folositi in urmatoarele zile sa va deconectati intr-o statiune de agrement, sa va incarcati bateriile. E posibil sa vina cineva de la drum si sa ramana la voi peste noapte, chiar si inca o zi poate si-o sa stati la povesti.

Horoscop 2015 SCORPION - Se poate sa incasati niste bani, ca urmare a insistentei cu care v-ati cerut banii pe care-i meritati si o sa achitati darile care va stateau pe creier. Poate va parvin rezultatele unor investigatii medicale si o sa stiti cu ce sa interveniti ca sa va recapatati sanatatea.

Horoscop 2015 SAGETATOR - O veste buna, vine cineva de care va era dor, primiti un cadou care sa va unga pe suflet si o s-aveti parte de o zi reusita, cu incarcatura emotionala. E posibil sa luati cate ceva pentru casa, la rugamintile alor vostri, sa sporiti gradul de confort sau estetica locuintei.

Horoscop 2015 CAPRICORN - Se pare c-o sa faceti rost de bani in plus, gasiti vreo forma de colaborare si o sa faceti tot posibilul s-o permanentizati ca sa aveti pentru rate si facturi. Poate faceti ceva ca sa imbunatatiti relatiile de familie, in special cu copiii si cel mai bine ar fi sa desfasurati activitati recreative.

Horoscop 2015 VARSATOR - O negociere pentru un salariu mai bun, sau ca sa va luati un concediu, sa va odihniti sau sa rezolvati niste chestiuni de familie, poate va mutati la alta adresa. Se anunta o perioada buna pentru examene, interviuri, tot ce tine de educatie va este la indemana si e de profitat.

Horoscop 2015 PESTI - Se contureaza o oferta de lucru tentanta, dar o sa vedeti ca are si mici inconveniente peste care daca puteti trece o sa va mearga bine. Va ocupati de treburile gospodaresti, poate aveti si un teren pe care veti planta ceva, interesul pentru acest segment este accentuat.

Horoscop 2015 BERBEC - Poate renegociati un contract si o sa tineti la cateva modificari care v-ar face viata mai usoara, si-ati fi mai impliniti sufleteste. Va pregatiti de schimbari in locuinta si o sa cheltuiti niste bani, pe care, probabil i-ati strans, ii aveti in cont.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Astrele aduc surprize mai putin placute in luna mai. Horoscop cu Neti si Elena
Astrele aduc surprize mai putin placute in luna mai. Horoscop cu Neti si Elena

Astrele ne vor da batai de cap incepand cu data de 15 mai.

Horoscop zilnic 6 mai 2015. Astazi, Varsatorii castiga bani, iar Berbecii se implica in proiecte importante
Horoscop zilnic 6 mai 2015. Astazi, Varsatorii castiga bani, iar Berbecii se implica in proiecte importante

Horoscop zilnic, 6 mai 2015, prezentat de Neti Sandu. Sa punem mare pret pe intuitie astazi si atunci o sa facem alegeri potrivite, o sa ne orientam spre ce trebuie din punct de vedere profesional ori personal.

Horoscop zilnic, 5 mai 2015. Taurii si Berbecii au sanse sa castige bani, iar Varsatorii pot primi o noua oferta de lucru
Horoscop zilnic, 5 mai 2015. Taurii si Berbecii au sanse sa castige bani, iar Varsatorii pot primi o noua oferta de lucru

Horoscop zilnic, 20 aprilie 2015, prezentat de Neti Sandu. O sa putem obtine o semnatura, o suma de bani, o nota buna la un examen, un raspuns indelung asteptat care sa ne dea dreptate intr-o anumita privinta, semn ca intuitia nu ne-a inselat.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.