Horoscop zilnic 7 aprilie 2014. Sagetatorii traiesc la intensitate povestea de iubire. Racii primesc o suma de bani

×
Codul embed a fost copiat

 Horoscop zilnic 7 aprilie 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Sagetatorii traiesc la intensitate povestea de iubire, iar Racii primesc o suma de bani.

 BERBEC
Aveti energie, inspiratie, curaj, initiativele o sa fie bine primite de sefi, la scoala lucrurile merg mai bine decat de obicei o sa fie totul cu plus. O sa luati in discutie cateva aspecte din viata de cuplu pe care le veti dezbate impreuna cu partenerul pana le veti da de capat.

TAUR
O sa faceti o evaluare a banilor din cont sa vedeti daca va ajung ca sa achitati rate, facturi, asigurari, taxe si ce ramane sa uitati de ei pana la vacanta. E bine sa va ingrijiti de sanatate in perioada asta, sa nu apara vreo boala care sa se cronicizeze pentru ca nu-i veniti de hac.

GEMENI
O confirmare din biroul sefilor ca o sa puteti da drumul noului proiect care o sa va aduca bani si alte colaborari. Parca ar veni de undeva niste bani in plus si o sa acopere acele cheltuieli carora nu le mai faceti fata in ultima vreme.

RAC
Posibila oferta de lucru, sau poate s-a ivit un post pentru care trebuie sa dati concurs si e momentul vostru, nu-l ratati - marele benefic va mai sustine pana in iulie.  Ati putea primi niste bani in plus, si o sa va luati diverse lucruri, din cele pentru care nu va ajungeau niciodata banii.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

LEU
Se profileaza o zi incarcata si o sa rezolvati lucruri si vechi si noi ca sa puteti merge mai departe si sa faceti progrese pe mai multe planuri. O iesire diseara si o sa luati pulsul vietii mondene, reinnodati vechi prietenii si va faceti planuri de afaceri, de activitati sociale.

FECIOARA
O sa faceti o investitie, poate va luati alta masina ori incepeti constructia, renovarea unei case, o sa aveti multe pe cap si veti cheltui peste asteptari.  Relatia sentimentala promite sa fie si mai armonioasa, iar daca sunteti singuri o sa puteti intalni o persoana cu care sa rimati sufleteste.

BALANTA
O problema de serviciu se cere urgent rezolvata si o sa mearga bine, depasiti toate obstacolele si va achitati de obligatii pana la sfarsitul programului. E bine sa va-ngrijiti mai mult de sanatate si sa aveti un ochi atintit si asupra membrilor familiei, sa fie toata lumea sanatoasa.

SCORPION
Va pot intra niste bani, un rest, nu cine stie ce dar o sa dati o raita pe la magazine si sa luati cate ceva din lucrurile care va plac. O iesire cu prietenii undeva in oras, la film, la o expozitie v-ar ajuta sa va remontati, sa va recapatati buna dispozitie.

SAGETATOR
Se poate sa faceti o rezervare la un hotel, o cabana sa plecati impreuna cu familia, cu prietenii si sa uitati de toate zilele in weekend. O noua iubire la orizont, o sa traiti la mare intensitate povestea de dragoste dupa care tanjiti de atata vreme.

CAPRICORN
E momentul adevarului in relatia de cuplu si o sa puteti ajunge la casatorie daca n-ati facut pasul - si cererea se poate face in timpul unei excursii. Se poate sa discutati la o cafea despre o posibila colaborare care se poate concretiza saptamana viitoare.

VARSATOR
Ati putea desfasura activitati de timp liber si sa-i invitati nu numai pe prieteni, ci si pe colegi, sa faceti miscare si sa dati dovada de creativitate. Se poate sa achitati niste datorii vechi, un impozit, o asigurare, sa va incadrati in termenul de plata, sa nu luati penalizare.

PESTI
Poate va faceti timp si pentru viata de cuplu, sa petreceti mai mult timp impreuna, sa practicati un sport , sa iesiti in parc, la plimbare. O invitatie la un restaurant, o cina romantica, la un spectacol ca sa va spuneti tot ce-aveti pe suflet.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena: Eclipsele din aprilie ne pun bete in roate la capitolul relatii si finante
Horoscop cu Neti si Elena: Eclipsele din aprilie ne pun bete in roate la capitolul relatii si finante

Eclipsa de pe 15 aprilie, pe fenomenul de luna plina, ne da de furca in special in relatiile de cuplu. Trebuie sa fim atenti la intretinerea relatiei in curs sau chiar la resuscitarea ei.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.