Horoscop zilnic, 4 august 2015. Fecioarele au parte de promovare la serviciu, iar Racii incep o relatie noua

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic cu Neti Sandu. Se intampla acele lucruri pe care ni le doream de mult, apare cineva caruia i-am fi dus dorul, si orice parea imposibil acum devine realitate, dar e bine sa punem si noi umarul.

Vibratia zilei este 4 si o sa avem spor la treaba, o sa mearga totul snur!

Horoscop 2015 LEU - Poate fi o zi speciala pentru voi, sa primiti cadouri, bani, aprecieri sincere din partea celor din jur si sa va bucurati de acele lucruri care v-au lipsit. O intalnire mai spre orele serii cu cineva care vrea o confirmare de la voi, ca iubirea e reciproca.

Horoscop 2015 FECIOARA - Munca intensa la job, dar va puteti alege cu bani frumosi, plus o promovare, si e bine sa fructificati la maximum momentul. Se pare c-o sa va consultati cu prietenii in privinta zilelor de vacanta, sa plecati pe undeva, macar in weekend, daca nu mai mult.

Horoscop 2015 BALANTA - Intalnire de afaceri, poate aveti curajul sa cereti tot ce v-ati propus, ca sa nu lasati nimic la voia intamplarii si sa regretati ca v-ati lasat pe mana altora. O sa iesiti poate mai des cu prietenii pe la mondenitati si o sa va intariti unele aliante, va mai faceti si alti amici.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Horoscop 2015 SCORPION - Va bate gandul sa plecati in strainatate sa vedeti daca e ceva de lucru pe-acolo sau sa va odihniti intr-un loc retras, sa va incarcati bateriile. O sa va puteti intelege mult mai bine cu partenerul de cuplu poate si pentru ca ati acceptat sa tineti cont de parerile lui.

Horoscop 2015 SAGETATOR - Se observa proiecte noi la serviciu si o sa va dati silinta sa mearga totul ca pe roate, sa va recompenseze, cumva, sefii, c-au tot uitat sa va felicite. O dragoste impartasita, o sansa de a forma un cuplu, sa va casatoriti, si sa va asezati la casa voastra.

Horoscop 2015 CAPRICORN - Se pare ca va intra bani si o sa va luati acele lucruri de care-aveti nevoie, mai achitati abonamentul la o sala de sport, o piscina, la cosmetica, masaj. O sa gasiti o solutie salvatoare in cazul unei relatii pe care n-ati vrea s-o pierdeti, ci s-o reanimati.

Horoscop 2015 VARSATOR - Cineva din trecutul sentimental revine si o sa aveti o sansa uriasa de a repara o relatie care se blocase din cine stie ce motive si se poate sa va si casatoriti. Pot aparea proiecte noi si sa aveti de unde sa alegeti, sa se iveasca o sursa suplimentara de venituri.

Horoscop 2015 PESTI - O sa va intre niste bani si o sa aveti cu ce sa plecati in concediu, sa le faceti toate poftele alor vostri, sa va incarcati frumos, bateriile pentru perioada care urmeaza. Poate veti reusi sa mentineti o atmosfera destinsa in relatia de cuplu, sa dati deoparte suspiciunile, sa nu plecati urechea la barfe.

Horoscop 2015 BERBEC - Dati dovada de creativitate, o sa initiati vreun proiect, fie el si de timp liber si o sa castigati bani, usi deschise pe la cei care poate ca nu dadeau multi bani pe voi. Se poate sa aflati noutati despre o casa pe care vreti s-o cumparati, si o sa faceti rost de toti banii pentru avans.

Horoscop 2015 TAUR -Poate plecati pe undeva in plimbare sau sunati sa faceti o rezervare pentru week-end, sa va duceti la aer curat, la plaja, sa faceti baie in mare. Foarte posibil musafir care sa va umple casa de bucurie, sa va ia, poate si pe undeva la distractie, o zi, doua cand o sa plece.

Horoscop 2015 GEMENI - O sa negociati un contract ca sa aveti la ce lucra de-aici inainte, sa va asigurati banii de taxe, facturi si alte cheltuieli neprevazute. E unda verde la comunicare si incepeti lucruri noi, poate fi si o colaborare sau mai multe, in paralel si o sa urcati inca o treapta in acest sector.

Horoscop 2015 RAC - Vi se pot plati niste bani din urma si sa-i puneti deoparte, mai adaugati altii si strangeti de o minivacanta pe undeva, la odihna, la tratament, sa va refaceti fortele. Apare cineva in viata voastra sentimentala si o sa vedeti ca n-o sa aveti timp sa realizati ce vi se intampla.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena

Afla de la Neti Sandu si Elena Lasconi ce ne rezerva astrele.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.