Horoscop zilnic, 3 martie 2016. Pestii isi rezolva problemele in cuplu, iar Scorpionii pot primi o marire de salariu

Ultimul update: Duminica 06 Martie 2016 06:53
Data publicarii: Joi 03 Martie 2016 07:17
Categorie: Horoscop

Horoscop zilnic, 3 martie 2016, prezentat de Neti Sandu. Reusite azi. O s-avem inspiratie si vom sti si cum sa punem in practica ideile, sa facem lucruri de calitate si cu tragere de inima.

Vibratia zilei este 3 si un cuvant poate face minuni intr-un astfel de context astral.

Horoscop 2016 PESTI - Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu partenerul de suflet si sa faceti cumva sa redresati situatia, sa va mearga mai bine. O sa cheltuiti niste bani ca sa va puneti casa la punct, sa luati ceva util, aparatura electrocasnica, mobila, decoratiuni diverse, sa se bucure toata familia.

Horoscop 2016 BERBEC - Poate faceti echipa cu cineva care v-ar ajuta sa castigati bani multi si sa va asigurati un venit pe termen lung. O sa rezolvati tot felul de lucruri pentru care v-ati zbatut vreme indelungata si o sa treceti intr-o alta etapa, o sa fie un progres considerabil.

Horoscop 2016 TAUR - Se poate sa cadeti la pace cu cineva cu care-ati ajuns si la proces sau sa se-ncheie cu bine o chestiune mai veche, un conflict. Intrevedere in scop de afaceri, poate va puneti de acord cu cealalta parte in privinta conditiilor contractuale si treceti la treaba, la fapte.

Horoscop 2016 GEMENI - O intalnire in doi ar pune capat unor neintelegeri, tensiuni din viata de cuplu - sa fiti fericiti. E posibil sa scoateti mai multi bani din buzunar pentru renovarea locuintei sau ca sa va duceti la un control medical, la analize si-o sa aveti si de traiul zilnic.

Horoscop 2016 RAC - O reusita in sfera profesionala si in general la activitatile care va pun in valoare niste calitati care va recomanda pentru o etapa superioara. Buna colaborare cu partenerii de afaceri, colegi, subalterni, e un entuziasm colectiv si se vor vedea si rezultatele, in foarte scurt timp.

Horoscop 2016 LEU - Poate va duceti la un consult medical nu neaparat pentru voi, ci poate fi altcineva bolnav si care nu are bani. Se poate sa desfasurati o activitate de grup care sa v-aduca satisfactii morale si materiale si sa fie rampa voastra de lansare pentru o functie pe care-o meritati mai demult.

Horoscop 2016 FECIOARA - O sa vorbiti deschis cu partenerul de cuplu, ca sa spuneti ce va deranjeaza si o sa revina armonia in familie. Poate va trebui sa luati o decizie referitoare la o locuinta, sa stabiliti daca va mutati la alt domiciliu sau renovati actuala casa.

Horoscop 2016 BALANTA - O sa reactualizati niste acte, legitimatii, carduri, sa nu va treziti ca vi se interzice accesul in zonele respective. Ati putea primi un accept si sa-ncepeti lucrul sau poate despre plecarea la studii in strainatate o fi vorba si aflati cum trebuie procedat.

Horoscop 2016 SCORPION - Ati putea capata un surplus salarial daca veti munci mai mult si o s-aveti de rate, facturi si alte cheltuieli. Mobilizare serioasa, la serviciu, poate se-mpart responsabilitati si e bine s-aveti si voi un cuvant de spus, sa va cereti drepturile.

Horoscop 2016 SAGETATOR - E posibil sa fiti in carti pentru o promovare, dar sa trebuiasca sa dati totusi concurs, ca mai sunt si altii care-si doresc postul respectiv. O munca in particular o sa va rotunjeasca veniturile si veti face echipa cu niste oameni valorosi, capabili si va fi o activitate de durata, daca o sa merga bine.

Horoscop 2016 CAPRICORN - O sa va-nscrieti la niste cursuri speciale sau dati vreo proba ca sa fiti admisi la un anumit nivel de studiu. Poate va tenteaza cineva cu un job si daca tot vroiati sa va mutati la alt serviciu o sa va lasati convinsi, mai ales daca veti fi platiti mai bine.

Horoscop 2016 VARSATOR - Ati putea veni cu o idee noua de proiect si sa gasiti si finantare, sa mearga totul struna, si sa faceti rost de bani. Se poate sa luati niste bani in plus, o fi vreo compensatie, ceva care sa v-ajute sa eliminati niste lipsuri si mai ales datoriile.

Horoscop zilnic, 2 martie 2016. Gemenii isi fac planuri de viitor cu partenerul de cuplu, iar Racii obtin o promovare

Horoscop zilnic, 2 martie 2016. Gemenii isi fac planuri de viitor cu partenerul de cuplu, iar Racii obtin o promovare

horoscop

Horoscop 21 august. Cine își reface relația de cuplu

Horoscop 20 august. Astrele sunt astăzi de partea noastră

Horoscop 19 august 2017. Un weekend cu surprize si bucurie

horoscop

Horoscop 18 august 2017. Fecioarele își vor întemeia o familie

Horoscop 17 august 2017. Peștii iși întâlnesc marea iubire

Horoscop 16 august 2017. Vărsătorii încep o nouă colaborare