Horoscop zilnic, 29 septembrie 2015. Balantele au o intalnire importanta, iar Berbecii primesc bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, cu Neti Sandu. O sa ne ia pe nepregatite vestile, o sa trebuiasca sa fim pe receptie sa nu ratam o sansa, cu care cine stie daca o sa ne mai intalnim vreodata.

Vibratia zilei este 11 si flerul o sa ne spuna ce alegeri sa facem intr-o astfel de zi.

Horoscop 2015 BALANTA -Intrevedere cu oameni de afaceri, o fi o sedinta, negociere, va implicati intr-un proiect care sa va aduca succes si sa va asigure un salariu mai mare. O sa va intalniti cu acea persoana care v-ar fi lipsit ca aerul si veti reconsidera relatia voastra de prietenie, de dragoste.

Horoscop 2015 SCORPION -Ati putea definitiva o situatie, sa va angajati undeva, sa treceti de pe un post pe altul, sa incepeti niste studii sau sa va luati o locuinta. E posibil sa primiti ceva in dar si sa va ia prin surprindere gestul facut de acea persoana care va iubeste.

Horoscop 2015 SAGETATOR -Ar avea de unde sa va intre niste bani si o sa umpleti golul facut de cheltuiala din concediu, o sa aveti un capital nou-nout. Sunteti pe punctul de a iesi la rampa cu ceva in stilul vostru si o sa faceti impresie buna,o sa castigati si bani.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Horoscop 2015 CAPRICORN -O sa obtineti actele necesare ca sa va angajati undeva, sa puteti pleca la munca, la studii sau in vacanta - daca n-ati avut pana acum, sau macar in weekend. Faceti monetarul sa vedeti daca va ajung banii pentru o iesire in weekend, sa va destindeti, sa vizitati ceva.

Horoscop 2015 VARSATOR -Aveti o serie de lucruri de rezolvat, sa semnati niste acte, sa faceti unele achizitii de care are nevoie familia si sa va ingrijiti de sanatate. O sa avansati cu o lucrare, primiti avize favorabile si o sa puteti incasa si bani, zilele astea.

Horoscop 2015 PESTI -E momentul sa va cereti drepturile, sa intrati in audienta la sefi, sa ajungeti in fata judecatorilor ca sa vi se faca dreptate sau se poate sa va intelegeti si cu vorba buna. O sa va faceti timp si pentru familie, poate iesiti impreuna la cumparaturi, platiti facturi curente, va duceti la medic pentru voi si ai vostri.

Horoscop 2015 BERBEC -Un castig, o sansa de promovare, sefii au contorizat munca voastra si au ganduri mari cu voi, dar nici voi nu duceti lipsa de idei. Mai insistati cu un telefon acolo unde stiti ca se afla banii vostrii sa-i incasati in urmatoarele zile, sa aveti pentru rate, facturi.

Horoscop 2015 TAUR -Puteti demara un proiect care sa se dezvolte frumos si sa va repozitionati in cadrul breslei, pe scena sociala sa ajungeti la urmatorul nivel. Un semn de viata de la cineva care vrea sa va convinga ca va iubeste si chiar aveati nevoie de dovezi concrete.

Horoscop 2015 GEMENI -Intra si ies bani, semn ca v-ati propus niste cheltuieli extrabugetare ca sa rezolvati problemele casei, ale familiei si chiar o sa va descurcati frumos. O sa puteti lamuri o problema legata de viata de cuplu si lucrurile se vor aseza frumos incetul cu incetul.

Horoscop 2015 RAC -O sa duceti tratative cu niste posibili viitori parteneri de afaceri si veti mai ceda pe ici pe colo, numai sa iasa afacerea-ramaneti in control. O problema de sanatate erodeaza si daca nu faceti nimic o sa apara si consecintele si cred ca n-aveti chef de ele, nu?

Horoscop 2015 LEU -Dati o sa duceti la bun sfarsit proiectele personale, de familie, or fi si activitati de sezon, o sa va straduiti sa-i multumiti pe toti cei dragi. Foarte posibil redez-vous si o sa spuneti ce-aveti pe inima, sa dispara toate greutatile, sa va mearga bine in cuplu.

Horoscop 2015 FECIOARA -Se poate sa luati materiale si sa va apucati voi singuri de o renovare,sau construiti un garaj, o magazie, un atelier, ceva de care-aveti nevoie, nu e un moft. O sa vina cineva in vizita diseara si o sa va dea idei de afaceri sau de petrecut timpul liber in mod placut.

Articol recomandat de sport.ro
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena. Zodia Balantei aduce rezolvari in relatii
Horoscop cu Neti si Elena. Zodia Balantei aduce rezolvari in relatii

Zodia Balantei va fi placa turnanta a acestui sfarsit de an. De pe 23 septembrie Soarele intra in zodia Balantei unde va sta o luna.

Recomandări
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct

Unul dintre principalii aliați europeni ai Ucrainei a declarat că ar putea cumpăra sisteme de apărare antiaeriană Patriot, fabricate în SUA, din alte țări pentru a le trimite în Ucraina.

 

Scandal cu iz electoral. Un candidat la o primărie din Sibiu a fost bătut cu bicul de fratele edilului | VIDEO
Scandal cu iz electoral. Un candidat la o primărie din Sibiu a fost bătut cu bicul de fratele edilului | VIDEO

Scandal uriaș în localitatea Brădeni din juțelul Sibiu, după ce Dan Braga, candidatul PSD la primărie, a filmat în curțile familiei actualului edil, fără să-i ceară acordul acestuia.

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje de venit între săraci și bogați
România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje de venit între săraci și bogați

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat.