Horoscop zilnic, 28 septembrie 2015. Fecioarele primesc bani, iar Capricornii au parte de o mare schimbare

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic cu Neti Sandu. E bine s-avem grija la tot ce facem si ce spunem, sa evitam excesele, sa nu le cerem imposibilul celor dragi, sa nu pierdem toata dragostea lor.

Vibratia zilei este 1 si poate incepem sa facem lucrurile asa cum simtim.

Horoscop 2015 BALANTA - Or sa apara tot felul de situatii care se cer sa fie urgent rezolvate si veti folosi toate resursele ca sa ajungeti la liman, cu succes pe tot frontul. Cineva in care v-ati pus mari sperante va cauta, dar ramane de vazut daca toate vestile vor fi bune.

Horoscop 2015 SCORPION -Apar noutati la serviciu, poate o s-aveti mai mult de lucru si sa speram ca vor fi si bani in plus, pentru ca "altminteri" va mai ganditi. Se poate sa acordati mare parte din timp treburilor gospodaresti, poate zugraviti, schimbati mobila, faceti niste reparatii pe-acasa.

Horoscop 2015 SAGETATOR -O sa va asociati cu niste oameni care dau dovada de seriozitate si o sa faceti treaba,ca lumea, sa castigati bani si respectul celorlalti. Se asteapta un raspuns de la voi si o sa va ginditi la nevoia voastra de a fi impreuna cu cineva si in functie de asta dati un verdict.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Horoscop 2015 CAPRICORN -Poate o sa va luati alta casa, va mutati cu chirie, va incinta ideea sa va schimbati masina, te pomeni, e o efervescenta la voi, se intampla ceva pe-acolo. Parca ati avea de incasat niste bani, o sa si cheltuiti mai mult decat de obicei si o sa va interesati de o colaborare.

Horoscop 2015 VARSATOR -Sedinta, negociere, se vor lua decizii in colectivul din care faceti parte si o sa incepeti un proiect daca o sa vi se dea ce ati cerut. Poate schimbati o materie de studiu cu o alta, e posibil sa alegeti un alt profil, sa va duceti la alta scoala.

Horoscop 2015 PESTI -O sa luati niste bani din urma dar sunt ceva probleme poate vi s-a retinut o parte si nu sunteti de acord cu asa ceva, drept pentru care reclamati acest lucru. O problema de sanatate va cam da batai de cap si ca s-o eliminati va duceti la un control medical, asa ar fi de dorit.

Horoscop 2015 BERBEC -Agitatie cat cuprinde, poate-aveti o zi incarcata ochi de evenimente sau starea voastra e de asa natura ca atrageti lucruri de tot felul catre voi. Un reviriment in sfera afectiva si poate o sa stiti spre ce se indreapta relatia voastra - spre o casatorie, poate?

Horoscop 2015 TAUR -Poate o sa dati cartile pe fata, ca sa va puteti intelege si mai bine cu perechea de suflet, sa faceti echipa in cele mai mici amanunte, sa fie sudata relatia. O veste buna despre un copilas care se va naste in familia voastra chiar in familia largita.

Horoscop 2015 GEMENI -Ati putea relua o activitate care sa va aduca satisfactii profesionale si sa va gasiti si in continuare ceva care sa va puna in valoare creativitatea. Cineva cu care ati avut o relatie sentimentala ar vrea sa mai incercati o data, poate o sa mearga de data asta.

Horoscop 2015 RAC -Poate cereti o refinantare sau o sa luati un credit daca vreti sa va luati casa ori sunt ceva probleme de sanatate care necesita bani mai multi. O sa mai luati una, alta pentru casa, ii ajutati poate si pe parinti sau pe altcineva din familie care are nevoie de o mana de ajutor.

Horoscop 2015 LEU -O sa aveti de umblat mult dupa acte, semnaturi, sa va inscrieti la o scoala, la vreun club sportiv sau de alt gen sau ca sa va angajati undeva. Revedere cu colegi de breasla sa lucrati din nou la ceva care v-ar putea rotunji veniturile sa aveti de cheltuiala.

Horoscop 2015 FECIOARA -Se regleaza situatia financiara si n-o sa mai dati din colt in colt, o sa va dramuiti in asa fel banii incat sa va ajunga. O sa prelungiti un contract, sa va asigurati castiguri pentru lunile care vin, sa aveti acoperire financiara.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena. Zodia Balantei aduce rezolvari in relatii
Horoscop cu Neti si Elena. Zodia Balantei aduce rezolvari in relatii

Zodia Balantei va fi placa turnanta a acestui sfarsit de an. De pe 23 septembrie Soarele intra in zodia Balantei unde va sta o luna.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.