Horoscop zilnic 28 martie 2014. Gemenii vor avea ceva de castigat iar Pestii vor pleca intr-o excursie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic 28 martie 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Taurii primesc un semn de la un prieten indepartat iar Leii pun l punct o afacere.

BERBEC
Puteti demara un proiect, o afacere, sa aveti din ce sa castigati bani ca sa va intretineti familia si sa va fie mai usor cu toate cheltuielile. Sefii au un plan cu voi, acum ramane de vazut daca va pica bine provocarea sau aveti voi un alt plan.

TAUR
Un semn de viata de la cineva plecat prin alte tari si care va anunta ca vine, iar daca nu va putea, va faceti voi bagajul si va duceti intr-un scurt concediu. O iesire la plimbare, la o cina romantica in oras, ori poate pregatiti ceva la voi acasa si va fi un tete-a-tete de toata frumusetea.

GEMENI
Se-anunta un castig de cauza, o sa iesiti invingatori dintr-o intrecere sportiva, artistica, la un casting sau la orice alt gen de competitie. O serie de prieteni va cauta, va dau intalnire, poate la o cabana sau intr-un oras din alt colt de tara si puteti sa porniti la drum de azi.

RAC
O sa puteti rezolva tot ce-aveti pe ordinea de zi si sa puteti da o fuga pana la rudele care locuiesc departe, poate si peste granita, dar sa va intoarceti pana luni. Apar noi responsabilitati in familie, va veti ocupa, poate, de cresterea unui copil sau veti contribui cu bani.

Citește și
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

LEU
Se pare c-o sa perfectati o situatie legata de o afacere particulara, va puneti de acord cu cei din echipa de lucru si incepeti treaba - de luni incolo. Va consultati cu prietenii in privinta destinatiei de weekend si alegeti loc de cazare si mijloc de transport.

FECIOARA
E posibil sa va intre niste bani si sa treceti in revista cheltuielile sa stiti ce e prioritar si cum sa evitati cumparaturile care v-ar subtia contul. O invitatie la o cafea, la distractie intr-un club sau la un film, sa va deconectati.

BALANTA
O sa primiti aprecieri din partea sefilor, a profesorilor, se anunta un succes si poate veti da curs unui alt proiect care o sa v-aduca bani. Un ban in plus ar putea veni de pe undeva, totul e sa-i atentionati pe cei care va datoreaza bani sa nu mai amane returnarea lor.

SCORPION
Probabil se fac niste evaluari la job sau la scoala si o sa luati un calificativ extra si veti primi recomandari care sa va ridice in rang. Cu partenerul de suflet e ceva de vorbit intre patru ochi, si-acest lucru il puteti face si la o cafea in oras.

SAGETATOR
Aveti o stare de spirit mult mai buna Poate a intervenit cineva in viata voastra sentimentala si veti deveni mai generosi, mai toleranti. Se pune la cale un eveniment in care o sa va implicati si o sa veniti cu idei, strategii, si-o sa puneti mult suflet.

CAPRICORN
Intalnire sau doar o conversatie telefonica ori pe net cu cineva care vrea sa va vada, sa va cunoasteti mai bine, in ideea de a forma un cuplu. Va parvin niste drepturi banesti din particular, de undeva si o sa achitati facturile curente si din ce ramane poate dati o fuga prin imprejurimi.

VARSATOR
Invitatie in societate, se lanseaza un produs, are loc o festivitate, se-mpart premii si poate va treziti si cu o oferta de munca, iar raspunsul il dati luni. O sa revedeti niste persoane cu care ati putea demara o afacere, sa va asigurati un plus financiar pentru perioada urmatoare.

PESTI
Ati putea pleca intr-o excursie, va duceti la o aniversare ori e un moment festiv de la care nu vreti sa lipsiti c-asa va dicteaza inima - e cineva la care tineti. E posibil sa incasati niste bani si sa aveti cu ce sa iesiti diseara la un film, la o intalnire romantica.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Marte si Saturn retrogradeaza. Astrele ne dau extemporal in aceasta primavara. Afla totul de la Neti si Elena
Marte si Saturn retrogradeaza. Astrele ne dau extemporal in aceasta primavara. Afla totul de la Neti si Elena

Marte si Saturn retrogradeaza. Astrologic, asta inseamna ca aceste doua planete ne forteaza oarecum sa ducem la bun sfarsit ce am inceput anul trecut.

Recomandări
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct
Un stat NATO vrea să ia sisteme de apărare antirachetă pentru Ucraina din țări care nu sunt pregătite să le ofere direct

Unul dintre principalii aliați europeni ai Ucrainei a declarat că ar putea cumpăra sisteme de apărare antiaeriană Patriot, fabricate în SUA, din alte țări pentru a le trimite în Ucraina.

 

Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu
Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu

Navele de război ale Marinei SUA au folosit un interceptor de rachete pentru prima dată în luptă în weekend, în timp ce apărau Israelul de un atac iranian fără precedent, scrie Business Insider.

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje de venit între săraci și bogați
România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje de venit între săraci și bogați

România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat.