Horoscop zilnic 25 septembrie 2014. Berbecii reintalnesc o persoana draga si incep sa-si faca planuri de casatorie

horoscop

Horoscop zilnic, 25 septembrie 2014, prezentat de Neti Sandu. Vom gasi drumul cel mai drept catre un obiectiv major, catre inima omului pe care il iubim si n-o sa ne mai pierdem in detalii, in labirintul vietii.

BALANTA - Se poate sa definitivati o situatie, sa bateti palma pentru o afacere, sa va-nscrieti la niste cursuri, sa va mearga mult mai bine in afaceri, in cariera. Se poate sa desfasurati o activitate de timp liber si sa intrati intr-o echipa cu care veti avea o serie de reusite.

SCORPION - O reusita in plan profesional, poate va incredinteaza seful o functie, sa va etalati toate calitatile pe care vi le-ati perfectionat in timp - poate ati ajuns la o maturitate profesionala. Ati putea obtine o inlesnire, cateva zile libere, un concediu platit de sefi, pare sa fie o plata compensatorie.

SAGETATOR - Se poate sa primiti o invitatie in excursie, fie in tara, fie in strainatate, si sa va priasca sejurul, chiar daca va duceti sa munciti ceva. O sa va contacteze niste oameni care vor sa lucrati impreuna si se poate sa deveniti interesati nu numai de bani, ci si de alte aspecte.

CAPRICORN - Ati putea primi un credit bancar si sa va luati casa, masina, sa rezolvati niste probleme care tin de familie, sa existe armonie acasa. Se poate sa incasati niste bani, sa vi se plateasca niste ore suplimentare si sa va asigurati banii pentru cheltuielile zilnice.

Citește și
Neti Sandu si Elena Lasconi
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Cea mai buna perioada a anului pentru a-ti gasi un job
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

VARSATOR - Raspunsul pe care-l asteptati soseste, poate chiar si dupa 12 ani, vi se da ok-ul pentru o achizitie, o repunere in posesie, o retrocedare, se-ncheie un proces de divort, de partaj. Poate dati o fuga in alt oras sa revedeti o persoana draga, sau sa rezolvati o problema de serviciu.

PESTI - E animatie la serviciu, poate-i strecurati sefului o cerere de marire de salariu sau sa va dea ceva de lucru care va place, intr-un colectiv cu oameni dedicati muncii respective. O sa mai scapati de niste greutati de pe umeri, platiti o rata, si daca va raman ceva bani poate luati ceva util pentru casa.

BERBEC - Intalnire de afaceri si poate picati de acord in toate privintele si veti semna un contract, sa lucrati la ceva care sa v-aduca o serie de castiguri. O persoana de care sunteti atrasi sufeleteste va cauta si relatia poate avansa, cu rapiditate, spre o casatorie.

TAUR - Se poate sa gasiti cumparator pentru o casa, o masina, si o sa va puteti lua si altele in loc, daca asta ati urmarit - va mai lipseste doar diferenta de bani. S-ar putea sa faceti unele imbunatatiri in locuinta, sa reamenajati vreun coltisor, sa aduceti o nota de prospetime ca la voi conteaza si confortul vizual.

GEMENI - O sa luati un test, un examen, un interviu, va descurcati de minune in planul comunicarii si se poate sa luati si un premiu. Un succes in plan birocratic, vi se pot semna toate acele acte adunate intr-un dosar si sa vi se recunoasca un statut.

RAC - Se poate sa primiti ok-ul pentru o angajare, sa treceti pe alt post si sa luati mai multi bani, e ceva care va propulseaza pe scara ierarhica. Se poate sa-i invitati pe niste prieteni pe la voi si sa petreceti o seara minunata impreuna sa puneti la cale un eveniment festiv.

LEU - Un castig, vi se implineste o dorinta dupa vreme indelungata, va treziti cu acei bani pe care i-ati tot cerut dar nu vi-i dadea nimeni, v-alegeti voi cu ceva bun. Invitatie la plimbare, oricat de departe, o sa va fie pe plac, poate revedeti pe cineva de care v-a fost dor.

FECIOARA - Se contureaza o suma de bani, va recuperati, poate o suma blocata, candva, ori poate luati un imprumut de la banca, dac-aveti vreo urgenta. Se poate sa va razganditi in privinta unei colaborari, dar sa nu renuntati de tot - poate ramane pentru anul viitor.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Soarele in Balanta
Soarele in Balanta "face si desface" relatiile de cuplu. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi

Soarele intra in zodia Balantei pe data de 23 septembrie si iese pe 23 octombrie.

Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Cea mai buna perioada a anului pentru a-ti gasi un job
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Cea mai buna perioada a anului pentru a-ti gasi un job

Cea mai buna perioada a anului pentru gasirea unui job este luna septembrie. Soarele in Fecioara ( zodia serviciului ) si Mercur in Balanta (zodia contractelor) sunt cei doi asi din maneca de care putem beneficia cu totii.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.