Horoscop zilnic 23 august 2014. Varsatorii pot sa intalneasca astazi persoana cu care se vor casatori

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 23 august 2014, prezentat de Neti Sandu. O sa putem primi ce ne-am dorit si nici nu realizam ca ne-am facut singuri acest cadou, indiferent ca e vorba despre un obiect sau o fiinta - gandul nostru a construit acel ceva.

FECIOARA - Intalniri, poate bateti cale lunga pana la cei care urmeaza sa va vedeti si o sa va-ncarcati bateriile pentru perioada incarcata care v-asteapta de luni incolo. O sa va treaca supararea pe cineva care-o fi gresit din nestiinta, deloc intentionat si-o sa puteti continua o relatie parteneriala.

BALANTA - Invitatie de onaore la o ceremonie, pare sa fie ceva cu fast, pe gustul vostru de altfel, si sa legati noi prietenii, sa frecventati poate, si alt mediu social. Ati putea castiga un premiu, sa va faca un prieteni apropiat un cadou si sa va mearga direct la suflet.

SCORPION - O sa va puteti face remarcati in cadrul unei competitii, poate jucati ceva pe un teren de sport, pe plaja sau alt talent o sa polarizeze toata atentia celorlalti. O sa dati curs unei invitatii la masa, ori la o gala, la un concert sau la party mai simandicos.

SAGETATOR - Sunteti prompti in replica si daca va cheama cineva la o receptie, o aniversare la cateva ore distanta de casa va suiti imediat in tren, avion si porniti intr-acolo. O sa puteti intretine o relatie sentimentala, chiar si la distanta, numai sa fie reciproca, dragostea, stiti bine.

Citește și
Neti Sandu si Elena Lasconi
Vara lui 2014 este cea mai buna perioada a anului pentru cariera. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

CAPRICORN - Se poate sa castigati bani sau un obiect de valoare, prin cine stie ce concurs de-mprejurari si o sa faceti o tratatie, sarbatoriti, cumva, momentul. E posibil sa vi se dea inapoi niste bani imprumutati sau sa aveti parte de niste gratiuitati la cumparaturi, la un restaurant , intr-un magazin.

VARSATOR - O sa va iasa-n cale cineva extrem de carismatic si daca n-aveti nicio relatie o sa vi se lipeasca de suflet, nu alta si o s-ajungeti departe - chiar si la casatorie. Or sa va caute mai multi prieteni sa va intersectati la un moment dat, pe undeva, sa va bucurati de un peisaj un aer fresh.

PESTI - O reuniune de familie, cu un prilej anume, pot fi nunta botez, majorat sau inaugurarea casei, toata lumea pare fericita si vor fi si cativa prieteni de fata. Se poate sa va invite niste prieteni la o masa festiva, un brunch, la o cherhana sau tot asa ceva, la care nu mancati de obicei.

BERBEC - Se pare ca v-a revenit curajul sa intrati intr-o noua relatie sentimentala si sa aveti mai multa rabdare, sa nu mai sariti vreo etapa, cum faceati, de cele mai multe ori. Foarte posibil rendez vous cu declaratii de dragoste, cerere in casatorie, sau astazi veti intalni sufletul pereche.

TAUR - Va ocupati de treburile gospodaresti de familie, poate-i chemati pe niste frati, nepoti, veri, sa petreceti de ziua vreunuia dintre ai vostri. Se poate sa va duceti la un botez, la o taiere de mot, rupt turta, cum se obisnuieste si o sa chefuiti toata noaptea.

GEMENI - Se poate sa va bucurati de succes la un examen sau luati cuvantul pe o scena si se vor auzi ecouri pozitive, poate veti primi si o recompensa. Poate dati o raita pe la magazine sa luati cate ceva pentru casatorie or fi reduceri sau veti cumpara in rate.

RAC - O sa contribuiti cu bani sau un cadou speciala casatoria unor prieteni, pot fi si rude si sa fie un chef de pomina - pare sa fie ceva deosebit. E posibil sa plecati intr-o vilegiatura, sa practicati turismul agrar, sa fiti cat mai aproape de natura, sa va clatiti ochii, sufletul.

LEU - Un castig, poate valorificati ceva de pe-acasa, il vindeti si luati banii sau primiti un cadou dupa care tanjiti de multa vreme si-o sa va placa la nebunie. Va cauta cineva care vine cu tot dragul spre voi si o sa fie o chimie, cu scantei - de fericire, oricum.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Ce ne rezerva astrele in vara 2014
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Ce ne rezerva astrele in vara 2014

Astrele anunta o vacanta tihnita alaturi de familie in una iulie . Insa din august, Jupiter pregateste terenul pentru o vacanta plina de aventuri si peripetii.

Vara lui 2014 este cea mai buna perioada a anului pentru cariera. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi
Vara lui 2014 este cea mai buna perioada a anului pentru cariera. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi

Intrarea lui Jupiter in zodia Leu reprezinta debutul perioadei favorabile ascensiunii in cariera, gasirii unui job, reusitelor la examen.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.