Horoscop zilnic, 2 august 2015. Leii isi intalnesc marea dragoste, iar Berbecii se indreapta cu pasi repezi spre casatorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic cu Neti Sandu. O sa revina vremurile bune si daca vedem ca intarzie poate facem cumva sa le atragem, sa punem suflet, ca sa fim fericiti odata si-odata.

Horoscop 2015 LEU - O sa porniti la drum, exista multi oameni prin tara care vor sa va vada si poate va faceti drum pana la ei si-o sa ajungeti pe la toti daca sunteti in concediu. O sa va puteti intalni marea dragoste si sa traiti clipe minunate impreuna, sa fiti nedespartiti de-aici inainte.

Horoscop 2015 FECIOARA - Poate le faceti o vizita unor rude, chiar si fara un prilej anume, le intrebati de sanatate, stati la un gratar, la o cafea. Sfera sentimentala se lumineaza frumos si poate va pica cineva cu tronc sau vi se fac niste declaratii de dragoste care sa duca spre casatorie.

Horoscop 2015 BALANTA - O bucurie in familie, s-a nascut sau urmeaza sa se nasca un copilas, fac nunta, un frate, un var sau altcineva dintre apropiati si se strange toata familia. O sa revedeti o persoana care va starneste amintiri placute si e posibil sa reincepeti povestea de iubire, daca n-a aparut nimeni, intre timp.

Horoscop 2015 SCORPION - O stare de bine la auzul unor vesti, poate pentru ca o sa va vedeti cu cineva de care va e dor, oricum, de o surpriza placuta. Se poate sa aflati ca veti deveni parinti sau ca se va naste un copilas in familia voastra, ori ca sunteti invitati la un botez.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Horoscop 2015 SAGETATOR - Se pare c-o sa aveti musafiri, daca nu plecati pe nicaieri, vin din strainatate niste prieteni sau rude si o sa va-ncarcati, frumos, sufleteste. Foarte posibil un rendez-vous si o sa realizati cat de mult va iubeste omul de langa voi - si poate e reciproc sentimentul.

Horoscop 2015 CAPRICORN - Poate aveti o intalnire oficiala cu cei care urmeaza sa va fie socri, veti cunoaste, poate, intreaga familie si o sa fie cu bucurie. Va incearca niste emotii la gandul ca o sa revedeti pe cineva pe care-l iubiti si de la care asteptati acelasi raspuns afectiv si care va veni.

Horoscop 2015 VARSATOR -Se poate sa primiti o invitatie la un eveniment monden, sa va duceti si sa fie ocazia ideala sa faceti noi cunostinte care sa va redea increderea in voi si stralucirea de altadata. Va ies niste bani din cont, dar e posibil sa si primiti o suma pe care i-ati imprumutat-o cuiva acum vreo doua luni.

Horoscop 2015 PESTI - E posibil sa organizati o masa festiva, cu un prilej anume, si o sa va spuneti un punct de vedere, poate faceti un anunt, ca va casatoriti, ca v-ati luat locuinta. Se intrevede marea sansa de a relua o relatie care s-a intrerupt pentru ca nu va mai intelegeati, dar sentimente inca mai aveti unul pentru celalalt, asa-i?

Horoscop 2015 BERBEC - O sa va duceti intr-o vizita le luati si un cadou bunilor vostri prieteni care s-au mutat in casa noua ori si-au cumparat-o. Foarte posibil un rendez-vous si o sa fiti inconjurati de iubire si o sa va indreptati cu pasi repezi spre altar, sa va casatoriti.

Horoscop 2015 TAUR - Poate fi ziua marilor intalniri, sa faceti cunostinta cu cel care va deveni stapanul inimlor voastre, sufletul pereche, omul la care visati cine stie de cand. Prezenta cuiva o sa va entuziasmeze, sa va faca sa visati la acele lucruri pe care vi le doriti, alaturi de fiinta iubita.

Horoscop 2015 GEMENI - Se contureaza o serie de mondenitati prin oras si e posibil sa le treceti in revista pe toate, ca aveti chef de socializare, sa mai cunoasteti si lume noua. Se poate sa plecati cu grupul intr-o statiune de agrement, sa va bucurati de aer, de peisaje si de anturaj.

Horoscop 2015 RAC - O bucurie sufleteasca, revine cineva pe care-l vreti pentru totdeauna in viata voastra si chiar aveti toate sansele sa va casatoriti si sa fiti fericiti. Ati putea face un dus-intors pana la vreo ruda, frate, sora, care nu locuiesc prea departe, ca sa va puteti intoarce pana diseara.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena

Afla de la Neti Sandu si Elena Lasconi ce ne rezerva astrele.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.