Horoscop zilnic 19 decembrie 2014. Astazi, Varsatorii primesc bani in cont, iar Fecioarele sunt cerute in casatorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 19 decembrie 2014, prezentat de Neti Sandu. Poate sa revina in viata noastra, dupa o lunga absenta, cineva care ne-ar lumina sufletul, un fost partener de cuplu, copilul care a locuit cu celalalt parinte, un frate, o sora, mama, tatal.
 

SAGETATOR - Se pare c-or sa va intre banii si o sa puteti face tot ce v-ati propus, sa va-ncadrati in orarul acestor sarbatori, din toate punctele de vedere. O sa primiti sprijin din partea unor oameni importanti, cel putin din punctul vostru de vedere si va atingeti un obiectiv major.

CAPRICORN - O sa faceti niste achizitii de soi si se poate sa va treziti si cu niste gratuitati, beneficii, recompense banesti, bonus de Craciun, de Anul Nou. Se poate sa va ia prin surprindere gestul de apreciere, de admiratie, sau poate declaratia de dragoste a cuiva.

VARSATOR - O sa va induioseze situatia cuiva care traverseaza o perioada dificila si o sa apelati la toate cunostintele voastre, la relatii, sa le fiti de ajutor. Va intra niste bani si o sa faceti piata, o sa cumparati tot ce v-au rugat ai vostri, in special cei mici.

PESTI - Cineva de care va era dor trece sa va vada, poate veti petrece buna parte din zi impreuna, daca nu cumva o sa ramana pana la Anul Nou. O iesire cu prietenii dupa amiaza o sa va relaxeze, va faceti planuri de sarbatori, sa plecati impreuna pe undeva.

Citește și
Berbec, Zodia, Horoscop, 2015
HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Berbec
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

BERBEC - O sa luati prima de Craciun sau cosul cu bunatati, echivalentul primei, cert e ca o sa primiti ceva de care o sa fiti incantati. Va invita cineva la un targ, o expozitie, la un eveniment monden, sau va duceti la un film, la un spectacol.

TAUR - Poate gasiti o oferta de plecat la munte, la mare, da, chiar si-acolo, in alta tara, poate, daca lucrurile se leaga frumos si aveti chef de duca. Poate dati o fuga la niste buni prieteni care locuiesc pe undeva prin tara si o sa va bucurati de ospitalitate din partea lor.

GEMENI - Or sa va intre bani in cont si veti face plati, achitati facturi, rate si va chivernisiti in asa fel incat sa v-ajunga pentru tot ce v-ati propus de sarbatori. O discutie intre patru ochi cu seful o sa va confere siguranta de care-aveti nevoie, de-aici incolo, pe taram profesional.

RAC - Se pare c-o sa fiti incantati de banii pe care-i veti lua ceva mai devreme, de suportul moral din partea unor oameni de suflet si o sa fie un confort afectiv pentru voi. O companie pe gustul vostru si nici n-o sa realizati cand a zburat timpul si doar asa o sa va destindeti.

LEU - E posibil sa luati ceva mai devreme salariul sau o prima, sau un cadou, poate va invita cineva la masa ori nimeriti ceva gratuitati intr-un magazin. Poate dati o raita pe la magazine sa luati cadouri, ceva de-mbracat, parfumuri, o bijuterie, un ceas, lucruri fine.

FECIOARA - In sfarsit, o dragoste impartasita, o promisiune de logodna, casatorie sau ca veti deveni parinti, apar lucruri noi si frumoase pentru voi, cat de curand. O veste buna despre un copil care se va naste in familia voastra sau care-si va petrece sarbatorile la voi si nu la fostul partener de cuplu.

BALANTA - Ca de obicei, n-o sa va uitati la bani cand vine vorba despre cadourile pentru prieteni, familie, ornamentele de interior si altele, dar n-o sa va para rau daca depasiti bugetul. Partenerul de suflet pare sa fie mai pretentios si prompt in replici acide uneori, asa ca sa nu-l intaratati.

SCORPION - Ati putea repara o relatie de prietenie sau de rudenie si sa va-ntalniti si de sarbatori, sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna. Se poate sa luati niste bani in plus si sa cumparati si acele lucruri de la care va luaserati gandul, pentru ca nu va ajungeau banii.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Horoscop zilnic 18 decembrie 2014. Astazi, Sagetatorii intra in afaceri profitabile, iar Leii fac cereri in casatorie
Horoscop zilnic 18 decembrie 2014. Astazi, Sagetatorii intra in afaceri profitabile, iar Leii fac cereri in casatorie

Horoscop zilnic, 18 decembrie 2014, prezentat de Neti Sandu. Orice facem in perioada asta e contracronometru si e bine sa fim atenti sa nu sarim etape si nici detalii, ca sa iasa totul la mare arta.

HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Berbec
HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Berbec

Anul va fi impartit in doua perioade destul de diferite pentru nativii din Berbec care vor trebui sa se acomodeze cu lucruri noi in a doua parte a lui 2015.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.