Horoscop zilnic 16 aprilie 2014. Scorpionii primesc azi cadouri si recompense

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic 16 aprilie 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Berbecii pot castiga bani si isi regleaza situatia datoriilor, iar Capricornii merg la evenimente mondene.

BERBEC - Provocari pe mai multe planuri... Poate incepeti ceva care o sa va readuca in centrul atentiei si o sa porniti cu toate motoarele in functiune, sa doborati noi recorduri. Posibil castig si o sa reglati situatia cheltuielilor si a datoriilor, din cele lunare, daca nu cumva mai aveti si din urma.

TAUR - Intrevedere in scop de afaceri, puneti in balanta toate avantajele si dezavantajele si analizati in amanunt situatia, ca sa stiti ce alegere sa faceti. Relatia cu fiinta iubita trece printr-o perioada de transformari si fiecare dintre voi o sa vina cu ceva nou sa puteti merge mai departe.

GEMENI - Pot veni ceva bani de la serviciu si o sa mai umpleti niste goluri. Acasa dati zor sa luati ce va trebuie pentru Paste, sa nu intrati in criza de timp. O problema de sanatate revine daca n-ati tratat-o cu toata seriozitatea si o sa se complice si mai mult situatia in cazul in care nici acum n-o sa va ingrijiti.

RAC - O veste buna de la cineva care nu v-a uitat, poate v-a facut rost de un job, sau v-o fi gasit cumparator pentru o casa pusa in vanzare sau pentru o masina. Invitatie de protocol la un eveniment la care se va vorbi si despre voi, probabil si o sa capatati vreo distinctie.

Citește și
Horoscop Neti si Elena
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi: Primavara 2014 se anunta zbuciumata
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

LEU - se poate sa aflati noutati despre o plecare, oti fi rezervat bilete pentru vacanta de Paste sau vi se aproba cererea de viza pentru o tara straina. Poate va trebui sa scoateti niste bani din buzunar pentru reparatia masinii sau ca sa luati ceva absolut necesar pentru casa.

FECIOARA - O s-aveti de facut niste plati care or sa va cam incurce planurile dar n-o sa ajungeti in situatia de a ramane fara bani, c-aveti o rezerva ultrasecreta. O iesire la plimbare, la o cina romantica in oras sau la voi acasa si se va lega mai strans relatia in doi.

BALANTA - E posibil sa va intre niste bani si sa bifati prioritatile, dupa care dati o raita pe la magazine dupa cadouri. Poate-ar trebui sa v-alegeti alti colaboratori ca sa lucrati in particular fie cu bani fie de placere.

SCORPION - Se anunta un castig de cauza, o sa iesiti invingatori dintr-o intrecere sportiva, intelectuala sau la tribunal si deschideti un nou capitol de viata personala. O sa primiti un cadou, poate fi si o recompensa, oricat de marunta pentru ceva la care ati lucrat mai demult.

SAGETATOR - Posibila discutie prealabila cu un om de afaceri care o sa va faca o oferta de lucru si e posibil sa fie rampa voastra de lansare. Va scoate la un suc, o cafea, cineva cu care aveti suficiente lucruri in comun incat sa formati un cuplu.

CAPRICORN - Ati putea legaliza un act, o situatie si sa avansati cu un proiect, sa dati si de un sponsor cu suficiente resurse financiare ca sa va mearga totul din plin. Se-ntampla ceva prin oras si o sa luati parte la unul dintre evenimentele mondene, la care o s-aveti ceva de spus.

VARSATOR - I-ati putea convinge pe sefi sa va incredinteze un proiect, sa va semneze o cerere, sa va dea un accept, sa luati niste bani in plus ori in avans. Din banii stransi poate-i faceti o surpriza fiintei iubite de sarbatori sa plecati la munte, la mare, cateva zile.

PESTI - Puteti demara o colaborare si sa adunati in jurul vostru oameni priceputi care sa lucreze cot la cot cu voi si o sa captati atentia celor din breasla. Se poate sa va aflati la inceputul unei relatii si sa devina si mai solida in zilele care urmeaza, cand vin energii speciale, din cer.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop cu Neti si Elena: Cum se aranjeaza astrele de 1 Mai
Horoscop cu Neti si Elena: Cum se aranjeaza astrele de 1 Mai

De 1 Mai, accentul se pune pe finante. Astrele ne atrag atentia ca este foarte posibil sa cheltuim mai mult, cu si fara voia noastra. Lectia pe care ne obliga Saturn sa o invatam este chibzuinta si respectul.

Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi: Primavara 2014 se anunta zbuciumata
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi: Primavara 2014 se anunta zbuciumata

Astrele vor aduce in luna Martie promisiunea implinirii dorintelor de anul trecut.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.