Horoscop zilnic 15 august 2014. Leii pleaca in vacanta. Fecioarele recupereaza o suma de bani

horoscop neti

Poate lasam crisparea la o parte si ne dam voie s-o pornim la drum, sa ne incarcam sufleteste cu un aer proaspat. Vibratia zilei este 6 si armonia de pe cer o sa fie si in sufletul nostru.

LEU
Oferte de munca, poate vi se propune si un post de conducere, sa va impuneti cu toata forta personalitatii voastre, acum mai mult ca oricand.Se poate sa plecati pe undeva in vacanta, poate zburati cu avionul spre o insula exotica, oricum pare ceva inedit.

FECIOARA
S-ar putea sa recuperati o suma de bani si sa va miscati zilele astea, sa dati o fuga prin imprejurimi sa va luati diverse lucruri pentru casa. E momentul sa reparati o relatie amicala sau de familie, cu rudele apropiate ca sa aveti sufletul usor.

BALANTA
Se aduna rude, prieteni, sa plecati intr-o excursie, poate e vreo aniversare, un eveniment de la care n-ati vrea sa lipsiti. O sa va caute cineva care va iubeste si vrea sa va aiba prin preajma, sa construiti un viitor impreuna.

SCORPION
Poate veti cauta o tinuta speciala pentru festivitatea la care veti ajunge maine, poimaine si se poate sa se desfasoare si in alt colt de tara. In plimbarile voastre s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana la care veti descoperi mai toate calitatile la care visati sa le aiba viitorul partener de viata.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

SAGETATOR
O cununie religioasa va face sa va suiti la volan si s-o porniti spre o destinatie mai indepartata, poate se casatoreste vreo ruda sau botezati un copil. O invitatie speciala la o expozitie, un concert, la cinema sau la o cina romantica sub clar de luna.

CAPRICORN
Se poate s-o luati din loc, la invitatia cuiva, chiar daca v-a luat pe nepregatite si sa petreceti macar trei sferturi din zi intr-o statiune de agrement, daca nu mai mult. Un invitat special de la drum si o sa colindati prin locurile preferate sa evocati acele amintiri comune.

VARSATOR
Program de vizite, plimbari, o sa interactionati cu lume multa, poate si pentru ca veti fi prezenti la o serie de manifestari artistice, de ordin sportiv. O iesire in doi ar face lumina in cadrul relatiei voastre sentimentale si ati pune capat tuturor indoielilor.

PESTI
O sa va faceti timp si pentru activitati gospodaresti si pentru miscare, distractie, sa folositi la maximum timpul comun cu al celor din familie. Poate le pregatiti copiilor un mini party, ii duceti la piscina, la niste locuri special amenajate, in oraselul copiilor, la zoo.

BERBEC
Scoateti din banii de la secret, sa le faceti o surpriza alor vostri, sa va duceti, in cele din urma, la un botez, sa le faceti o bucurie si parintilor acelui bebelus si familiei voastre. O intalnire cu cineva care va face ochi dulci si caruia sau careia o sa-i raspundeti in acelasi stil.

TAUR
Poate o sa goniti spre mare sau spre munte ca sa va incarcati plamanii cu aer proaspat, sa faceti si-o baie la mare, daca ajungeti pe acolo. I-ati putea chema pe la voi pe prieteni la o prajitura de casa, un gratar, daca nu o-ntindeti pe undeva, la relas.

GEMENI
O sa fiti cooptati in diverse activitati care sa scoata la vedere calitatile, spiritul inventiv, usurinta cu care treceti de la un sport la altul, gratia. Ati putea da fuga la padure cu cortul sau intr-o casuta, in camping sa fiti cat mai aproape de natura sau ajungeti la malul marii sa prindeti rasaritul de soare.

RAC
Va descurcati cu banii, chiar daca o sa o sa alocati o suma destul de mare sejurului intr-o statiune de agrement sau ca sa le faceti un cadou unor proaspat casatoriti. Poate plecati intr-o drumetie, va duceti la un picnic la munte, la mare sau doar in parc.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Horoscop zilnic 14 august 2014. Scorpionii sunt in carti pentru o promovare si pot primi recompense banesti
Horoscop zilnic 14 august 2014. Scorpionii sunt in carti pentru o promovare si pot primi recompense banesti

Horoscop zilnic, 14 august 2014, prezentat de Neti Sandu. Sa ne-asteptam la provocari, sa fim pe receptie, ca sa nu treaca sansele pe langa noi si sa ratam un job, o achizitie sub pretul pietei, o afacere cu care-am putea da lovitura.
 

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.