Horoscop zilnic 12 septembrie 2014. Capricornii au parte de castiguri neasteptate

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 12 septembrie 2014, prezentat de Neti Sandu. Poate o s-avem mai mult respect pentru munca - si a noastra si a celorlalti - si-o sa ne dam voie sa ne si distram, atunci cand ne-am achitat de toate obligatiile fata de toata lumea.
 

FECIOARA - E momentul sa demarati un proiect care sa va tina in priza, sa v-aduca satisfactii profesionale, bani si sa va deschida si alte posibilitati de afirmare. O sa puteti castiga mai multi bani poate pentru ca o sa lucrati in timpul liber la ceva, daca familia e de acord.

BALANTA - Va invita niste prieteni la ei acasa cu un prilej festiv si poate ramaneti inca o zi, doua, daca plecati din localitate. O sa fiti inconjurati de oameni tineri de la care o sa va-ncarcati cu energie pozitiva si-or sa va vina tot felul de idei ingenioase.

SCORPION - O aparitie pe scena sociala, e un eveniment monden la care o sa semnati catalogul si-o sa va alegeti cu o agenda cu noi numere de telefon, fax, e-mail, cont Facebook. O revedere emotionanta si se poate sa primiti ceva in dar sau veti lua masa impreuna, o sa vedeti un film.

SAGETATOR - Se contureaza o serie de reusite atat la job, cat si in viata personala, poate plecati pe undeva zilele astea si cu treaba, dar si la distractie. O sa luati pulsul unei relatii ca sa stiti daca puteti continua acea relatie sau ar fi cazul sa va desprindeti usor-usor.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

CAPRICORN - Un castig, pot fi bani sau o invoire, o zi libera si-ati putea avea parte de un week-end prelungit, sa ramaneti si luni la odihna intr-o statiune turistica. Se poate sa va cheme cineva la un eveniment festiv in alt oras, poate fi si peste granita si o sa fie un frumos respiro.

VARSATOR - Se poate rezolva o situatie scriptica si o sa va puteti angaja, sa intrati in afaceri sau sa va mutati in casa noua daca ati perfectat actele. E momentul s-aveti mai multa grija de sanatate, sa va odihniti, sa alegeti acele variante de relaxare care sa va detensioneze.

PESTI - Sunt niste oameni care vor sa lucrati pentru ei si daca nu va descurcati cu banii o sa acceptati provocarea, va ganditi la toate aspectele pana luni. Relatia sentimentala poate deveni si mai armonioasa daca fiecare dintre voi va pune umarul - cerul tine cu voi.

BERBEC - O sa va gasiti un colaborator de nadejdie cu care aveti curajul s-o porniti la drum intr-o aventura profesionala. Se asteapta un raspuns de la voi referitor la sansele de a forma un cuplu - inima hotaraste incotro.

TAUR - Sunteti receptivi la problemele celor din jur, familia e pe primul plan si-o sa va faceti programul in functie de partenerul de cuplu si de copii. O fiinta draga va cauta, poate are ceva important sa va transmita, veti petrece o zi minunata impreuna.

GEMENI - Veti da dovada de fler in afaceri si o sa faceti o alegere buna, va veti asigura banii pentru casa, familie, scoala si alte lucruri de care-aveti nevoie. O persoana cu suflet tanar se-apropie din ce in ce de voi si o sa va lasati cuceriti pentru ca rezonati - sufleteste.

RAC - Poate va pregatiti bagajele sa ajungeti la o nunta sau la alt eveniment festiv in tara, in afara, se lasa cu cheltuiala, dar eticheta o cere. Sunteti pe punctul de a oficializa relatia si o sa fiti fericiti, o s-aveti liniste sufleteasca, asa cum v-ati dorit.

LEU - O sa va multumiti si cu buget modest ca sa plecati pe undeva, sau macar sa iesiti din casa, la plimbare, la film, la suc - ideea e sa va distrati cu cat aveti - fara complexe. Se poate sa-ntalniti pe cineva la o petrecere si sa se infiripe o relatie sentimentala de toata frumusetea.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Ce spun astrele despre toamna lui 2014
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Ce spun astrele despre toamna lui 2014

Toamna vine cu vesti bune. Conjunctura de pe cer ne ajuta in urmatoarele luni sa ne atingem obiectivele. O sa avem spor la lucrurile care tin de casa, familie si serviciu.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.