Horoscop zilnic, 12 august 2015. Leii castiga un premiu, Scorpionii au parte de o intalnire de suflet

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Se pare c-o sa ne putem bucura de unele mici reusite si-o s-avem sperante ca si marile proiecte or sa ne reuseasca la fel de bine. Totul e s-avem incredere in noi.

Vibratia zilei este 3 si sa mentalizam stari pozitive ca sa avem parte de succes.

Horoscop 2015 LEU - Se poate sa luati bani, un premiu, sa castigati un pariu sau sa va bucurati de o atentie speciala din partea cuiva care va iubeste. Se poate sa luati o decizie care sa va schimbe viata in bine, sa va asigurati un venit constant ca sa nu va treziti la sfarsitul anului ca n-ati realizat ce v-ati propus.

Horoscop 2015 FECIOARA - Ati putea obtine o aprobare, o suplimentare de credit sau o fi ceva de lucru pentru la toamna. Ati putea face rost de bani din activitati suplimentare si sa va puteti lua o masina sau sa dati avansul pentru o casa, ori, cine stie, va casatoriti.

Horoscop 2015 BALANTA - O veste buna de la cineva care va iubeste si va faceti program pentru weekend, va petreceti un timp de calitate impreuna. Se poate sa va puneti de acord cu partenerii de afaceri in privinta banilor pe care-i veti primi si in curand va puteti apuca de treaba.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Horoscop 2015 SCORPION - Intalnire de suflet si poate aflati care sunt intentiile fiintei iubite cu privire la viitorul relatiei voastre sau doar la concediu. O problema contractuala se poate rezolva, dupa o perioada lunga de alergatura, asteptare, cosum nervos si probabil si financiar.

Horoscop 2015 SAGETATOR - Poate va faceti rezervare la o piscina, la spa, ori va duceti la malul marii sau la munte sa va relaxati. E posibil sa luati un supliment salarial, niste bani in avans, un ajutor financiar de pe urma unor activitati de demult si sa va strangeti un mic capital.

Horoscop 2015 CAPRICORN - O sa va puneti de acord cu partenerii de afaceri in privinta conditiilor de munca si bineinteles, a banilor. Se poate sa primiti ceva in dar si sa va surprinda gestul acelei persoane si poate va schimbati si voi atitudinea fata de ea, daca n-o vedeati cu ochi buni.

Horoscop 2015 VARSATOR - Se contureaza un proiect care v-ar aduce bani in plus, cel putin pe o perioada de un an de zile si o sa va consultati si cu familia inainte de a accepta. Un castig banesc si o sa puteti achita datoriile curente, si o sa va ramana ceva si de buzunar, sa le faceti mici cadouri alor vostri, celor dragi.

Horoscop 2015 PESTI - Poate va trebui sa luati o decizie legata de sanatate, sa va duceti la un control amanuntit, sa luati un tratament. O s-aveti de lucru la serviciu, dar se-anunta si bani, iar daca sunteti dupa concediu o sa aveti chef de treaba, daca sunteti inainte, o sa mearga mai greu.

Horoscop 2015 BERBEC - Parc-ar avea de unde sa va intre niste bani si o sa-i puteti face un cadou, o surpriza, fiintei iubite. Se poate sa va duceti la un interviu ca sa aveti un serviciu mai bun, dar exista si varianta sa lucrati pe cont propriu pentru ca va displac sefii.

Horoscop 2015 TAUR - Se poate sa definitivati o situatie care tine de prelungirea unui contract sau de scoala, de un examen, un concurs, de restante. O sa reglati situatia financiara, cereti o suplimentare de credit sau poate ati facut rost de o suma importanta de bani cu care sa stingeti un credit urias.

Horoscop 2015 GEMENI - E posibil sa treaca diseara cineva pe la voi la o cafea, un fursec, sa va ceara un sfat, sa impartaseasca o bucurie. Ati putea pune pe roate o afacere si sa lucrati in particular, ca sa va puteti cumpara o locuinta ori ca sa zugraviti, sa schimbati mobilierul sau aparatura electrocasnica.

Horoscop 2015 RAC - O intalnire cu cineva de la care asteptati un raspuns si o sa aflati ce se intampla cu relatia voastra sentimentala. Se poate sa va implicati intr-o activitate de grup, de pe urma careia veti capata experienta, usi deschise si o sa aveti cu cine sa va intretineti pe la mondenitati.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop zilnic 11 august 2015. Astazi, Leii au sansa de a obtine un job mai bun, iar Pestii au intalniri amoroase
Horoscop zilnic 11 august 2015. Astazi, Leii au sansa de a obtine un job mai bun, iar Pestii au intalniri amoroase

Horoscop zilnic, 11 august 2015, prezentat de Neti Sandu. De azi, Marele Benefic, Jupiter, ne va aduce cadouri de mare calitate din zodia Fecioarei si-o sa stim si noi sa apreciem orice lucru marunt pe care-l vom primi. O sa fim mai cumpatati.
 

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.