Horoscop zilnic, 11 iulie 2015. Taurii au parte de surprize din partea prietenilor, iar Gemenii isi petrec timpul in doi

horoscop

Horoscop zilnic, 11 iulie 2015, prezentat de Neti Sandu. Vibratia zilei este 11, numar maestru si o sa aflam intelesul subtil al unor vorbe, gesturi.

Horoscop 2015 RAC
O sa revedeti niste prieteni cu care ieseati mai des inainte pe la mondenitati, faceati sport, plecati in excursii, si aceleasi lucruri le puteti face si acum. O persoana de care sunteti atasati sufleteste va cauta, va scoate la o plimbare, reluati o poveste de dragoste, e minunat.

Horoscop 2015 LEU
Va puteti duce la distractie cu familia, cu prietenii, o sa va acordati mai mult timp sa va odihniti, stati la plaja, inotati sau urcati pe munte. Invitatie de onoare la o nunta sau e vreo aniversare si o sa revedeti oameni dragi, poate va mai faceti si alti prieteni

Horoscop 2015 FECIOARA
Se poate sa va duceti la o petrecere in alta localitate si sa revedeti si cateva rude sau prieteni care locuiesc in zona si sa bifati mai multre trenburi deodata. Poate reluati o activitate de grup, sa va mentineti in forma, sa va ridicati moralul si sa aveti un tonus si mai bun.

Horoscop 2015 BALANTA
La invitatia unor prieteni va duceti intr-o statiune turistica, poate e si un eveniment important pe acolo si ori avea si ceva de spus, de facut la scena deschisa. O fi randul prietenilor sa va scoata la masa in oras, chiar si la un picnic, numai sa fiti impreuna.

Citește și
horoscop
Horoscop zilnic, 10 iulie 2015. Gemenii ar putea primi un job nou, iar Pestii incep o noua relatie
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Horoscop 2015 SCORPION
Se poate sa iesiti la o cafea cu cineva care insista sa lucrati impreuna si puneti pe hartie conditiile ca sa vedeti daca aveti curaj sa va implicati sau nu. O sa se iveasca ocazia sa faceti cunostinta cu cineva care isi doreste de mult sa schimbati o vorba, un sentiment, sa aveti o relatie.

Horoscop 2015 SAGETATOR
O invitatie la o masa festiva, poate fi si in doi, si sa se lase cu declaratia de dragoste, planuri pe termen lung si sa vi se schimbe, cu totul viata in bine. O sa-i faceti o ruspriza placuta fiintei iubite si o sa va treziti si cu ceva neasteptat din partea ei, va fi reciproca surpriza.

Horoscop 2015 CAPRICORN
O petrecere in familie sau va intalniti pentru ca va era dor sa aflati noutati, si sa va pregatiti de un evemeniment care va avea loc in curand. O sa va impacati cu acea persoana pe care n-ati vrea in ruptul capului s-o pierdeti, ci dimpotriva, s-o castigati.

Horoscop 2015 VARSATOR
Ati putea iesi cu prietenii la o reuniune mondena si sa trecti in revista evenimentele festive, poate ajungeti si la o aniversare din alt oras. Se pare ca o sa primiti o veste bune de la cineva care vrea sa va vedeti, sa va plimbati sa luati masa impreuna si sa acceptati invitatia.

Horoscop 2015 PESTI
O puteti porni la drum si sa va-ntoarceti dupa cateva zile, mai ales daca aveti concediu si o sa va bucurati de un timp suplimentar. Va scoate cineva la un film, o expozitie sau poate veti face un pic de sport impreuna, ca sa va dezmortiti fizic si mental.

Horoscop 2015 BERBEC
Puteti reinnoda o relatie sentimentala si sa refaceti armonia din viata de cuplu, puteti ajunge si la casatorie, dar nu imediat. Se poate sa cunoasteti lume noua la sindrofia la care veti ajunge si o sa va aflati la alt nivel social, vi se vor deschide niste usi probabil.

Horoscop 2015 TAUR
Sunteti asteptati cu masa ori la restaurant, undeva, la ziua cuiva de nastere sau poate se casatoresc niste prieteni si o sa dati de oameni deosebiti pe acolo. O sa va bucurati de un plus de atentie din partea unor oameni care va apreciaza si o sa aveti o si mai mare incredere in voi.

Horoscop 2015 GEMENI
Poate dati o fuga pe la prietenii din localitatea vecina sau ajungeti la malul marii, la munte, aveti nevoie de alt aer, sa schimbati peisajul, sa va destindeti. Puteti profita de timpul liber comun cu al partenerului de cuplu si sa va duceti intr-o excursie sau la un film, la un spectacol.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena

Afla de la Neti Sandu si Elena Lasconi ce ne rezerva astrele.

Horoscop zilnic, 10 iulie 2015. Gemenii ar putea primi un job nou, iar Pestii incep o noua relatie
Horoscop zilnic, 10 iulie 2015. Gemenii ar putea primi un job nou, iar Pestii incep o noua relatie

Horoscop zilnic, 10 iulie 2015, prezentat de Neti Sandu. Ne putem bucura de caldura familiala, de ceea ce vom face bun pentru toti ai nostri si o sa ne fie bine si acasa, si in deplasare.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.