Horoscop zilnic, 1 septembrie 2015. Scorpionii primesc bani, iar Leii o sa fie promovati la serviciu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic cu Neti Sandu. Pot aparea diverse lucruri din senin, si daca printre ele ar fi si un job, sa nu-l lasam sa ne scape printre degete, iar daca e o sansa de a repara o casnicie, o relatie sentimentala sau de afaceri, la fel.

 

Vibratia zilei este 1 si tot ce trebuie sa facem e sa incepem ceva nou, in care sa credem.

Horoscop 2015 FECIOARA - O sa va luptati pentru drepturile voastre, sa luati aprobari, sa va transferati undeva, sa dati drumul unei noi afaceri, sa se observe un progres. Poate ca relatia cu fiinta iubita e departe de a fi perfecta, dar veti face pasi repezi spre dorita armonie.

Horoscop 2015 BALANTA - Se pare c-o sa fiti receptivi la oferta de lucru, care se va mula pe cerintele voastre si o sa va puneti toate motoarele in functiune sa fiti la inaltime. Poate va apucati de niste cursuri, faceti o specializare si o sa luati mai multi bani dupa absolvire.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Horoscop 2015 SCORPION - Se poate sa primiti bani, aprecieri, o recompensa oricat de mica pentru munca depusa si o sa lucrati cu mai multa implicare de acum inainte. Relatia voastra sentimentala merge din ce in ce mai bine si o sa vina de la sine si dorinta de a va casatori.

Horoscop 2015 SAGETATOR - Va incanta ideea sa lucrati in strainatate, unii dintre voi poate va completati studiile si umblati dupa formalitatile de plecare, de inscriere. V-ati putea impaca zilele astea cu cineva care a pastrat distanta, din pricina unor certuri si sa aveti grija sa nu repetati greselile.

Horoscop 2015 CAPRICORN - E posibil sa vindeti sau sa cumparati o masina sau un apartament, poate-aveti nevoie si de un ajutor de la banca, sa completati o suma care va lipseste. Se poate sa fie ceva nou de lucru la serviciu si sa va acapareze munca respectiva, sa fie un succes.

Horoscop 2015 VARSATOR - Se pare c-aveti parte de castiguri, bani, poate ati primit o sentinta judecatoreasca in favoarea voastra si o sa va permiteti o plecare in excursie, in weekend probabil. Va dati intalnire cu niste prieteni sa puneti la cale o activitate deconectanta, sa fie si spre folosul copiilor vostri, daca se poate.

Horoscop 2015 PESTI - O sa faceti plati ca sa nu mai aveti datorii pe nicaieri si daca va raman bani de buzunar o sa-i duceti pe ai vostri la distractie pe undeva zilele astea. Se pare ca o sa aveti curajul sa intrati intr-o noua relatie, desi nu va vedeati in stare, ca nu erati pregatiti si sa iasa chiar bine.

Horoscop 2015 BERBEC - Se poate sa va aflati intr-o situatie neobisnuita, in care sa profitati si sa castigati un post mai bun, un surplus salarial sau sa scapati basma curata dintr-o incurcatura. Un musafir-surpriza care va aduce vesti bune poate e cineva din trecutul sentimental carea a inteles o lectie de viata.

Horoscop 2015 TAUR - Apare o destindere pe mai multe planuri la voi, poate vi se implineste visul de a deveni parinti, de a avea o casa, si o sa fiti fericiti. Aveti toate sansele sa va gasiti un sponsor pentru proiectul la care lucrati si sa prelungiri contractul s-aveti, in continuare, bani.

Horoscop 2015 GEMENI - O sa investiti niste bani in casa, poate faceti o renovare sau va luati mobila noua, aparatura electrocasnica sau le dati o mana de ajutor parintilor. Poate dati niste bani ca sa va cultivati un talent si o sa fie o modalitate cat se poate de placuta de a va petrece timpul liber.

Horoscop 2015 RAC - Poate faceti o evaluare a banilor din cont si nu va lasati pana nu puneti deoparte o suma ca sa-i duceti pe ai vostri, in weekend la mare, la munte. O sa fie ceva alergatura pana veti rezolva problemele care tin de casa, poate achitati rate, facturi, asigurari sau cine stie ce taxe.

Horoscop 2015 LEU - Vi se deschid noi perspective in sfera profesionala, poate ocupati un fotoliu de sef si o s-aveti si bani pe masura functiei, si in crestere, pe mai departe. O surpriza placuta din partea cuiva, poate iesiti la plimbare, la o cina romantica sau doar la o cafea.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena
Cum ne influenteaza intrarea soarelui in zodia Leu. Horoscop cu Neti si Elena

Afla de la Neti Sandu si Elena Lasconi ce ne rezerva astrele.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.