Horoscop zilnic, 1 iunie 2015. Sagetatorii iau decizii in viata de cuplu, iar Balantele se pregatesc de o calatorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Sunt chestiuni mai vechi carora le vom veni, in sfarsit, de hac si o sa facem, o sa vedeti, progrese pe mai multe planuri.
 

Vibratia zilei este 1 si e bine sa lichidam restantele ca sa-ncepem lucruri noi, de succes. Si acum sa vedem fiecare zodie.

Horoscop 2015 GEMENI - O sa luati in discutie un aspect care tine de viata de cuplu si o sa-i dati de capat, sa va-ntelegeti si mai bine de-aici incolo. O renegociere si poate veti reusi pana la sfarsitul saptamanii sa va-ntelegeti cu partenerii de afaceri, sa va puneti de acord si sa definitivati situatia.

Horoscop 2015 RAC - Va interesati de o posibilitate de a pleca pe undeva, cu bani putini, ca sa faceti economie, s-aveti de buzunar si de traiul zilnic. Se pare c-o sa va recapatati o suma de bani care nu mai ajungea odata in contul vostru, dar se va regla situatia financiar- bancara, o sa fiti cu platile la zi.

Horoscop 2015 LEU - Se poate sa urmati un tratament medical care sa va redea tonusul de invingatori si sa doborati noi recorduri. Va trebui sa scapati de toate datoriile, ca sa va miscati cu lejeritate, sa-ncepeti lucruri noi, fara sa tarati dupa voi restante de nesuportat.

Citește și
horoscop
Horoscop zilnic, 30 mai 2015. Gemenii si Leii rasufla usurati pentru ca li se face dreptate
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Horoscop 2015 FECIOARA - O sa puteti cumpara diverse produse la preturi modice si sa luati in rate, sa inlocuiti diverse piese uzate, demodate, de care v-ati plictisit. Or sa vi se ia in seama niste reusite care va pot plasa mai sus in clasament, si sa luati un surplus salarial sau chiar o distinctie.

Horoscop 2015 BALANTA - Poate v-ati hotarat, in sfarsit, sa urmati o specializare, sa plecati in strainatate ca sa obtineti o diploma, sa profesati chiar. Poate-o sa dati un examen, va prezentati la un interviu, mai bine pregatiti, si-o sa luati calificativ de top, va gasiti un job nemaipomenit.

Horoscop 2015 SCORPION - O sa-i intindeti o mana de ajutor unei persoane mai in varsta si beneficiul sufletesc va fi reciproc. O sa prelungiti un contract, dar nu inainte de a cere niste lucruri care sa fie in avantajul vostru, pentru ca va simteati, oarecum, nedreptatiti si inainte.

Horoscop 2015 SAGETATOR - O decizie legata de viata de cuplu o sa va aduca mai mult echilibru in relatia de doi si o sa va mearga din ce in ce mai bine. Se repara o serie de situatii care v-au atras nemultumiri de-a lungul timpului si o sa puteti semna acte, sa primiti aprobari care sa va permita lejeritatea in miscare.

Horoscop 2015 CAPRICORN - Va poate veni rezultatul unor investigatii medicale si sa tineti si o dieta, daca s-a descoperit ceva pe-acolo. Viata de familie trebuie rescrisa intrucatva si sa va ingrijiti si de renovare, sa mai luati cate ceva prin casa, si sa va coste cat mai putin, daca s-ar putea.

Horoscop 2015 VARSATOR - Cineva de care nu v-ati putut desprinde, sufleteste, o sa va mai caute si daca nu puteti fara, o sa mai incercati inca o data. Se poate sa reinnoiti un abonament la o sala de sport sau va cultivati un talent la vreun club, o facultate sau va scoliti la locul de munca, in direct.

Horoscop 2015 PESTI - Poate va trebui sa perfectati niste acte de proprietate, sa vindeti sau sa cumparati o locuinta, sa fie totul legal. Sufleteste ar putea sa va mearga cel mai bine, sa comunicati la toate nivelele cu partenerul de suflet, si sa faceti ca relatia sa se-ndrepte spre casatorie.

Horoscop 2015 BERBEC - O sa trebuiasca sa va decideti cand plecati, unde si cu cine, in vacanta, in week-end, sau la o petrecere in alt oras. Or sa va parvina acele acte pentru care ati umblat luni de zile si sa intrati in posesia unei proprietati, sa luati o diploma in baza careia sa vi se dea mai multi bani la salariu.

Horoscop 2015 TAUR - Se poate sa lucrati si in particular ca sa luati mai multi bani, sa nu va imprumutati de la un salariu la altul. Poate abia acum veti parafa un contract despre care ati vorbit anul trecut sau cu cateva luni in urma si o sa-ncepeti treaba chiar de azi sau de pe 15 ale lunii.

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop zilnic 31 mai 2015. Astazi, Varsatorii intalnesc iubiri din trecut, iar Gemenii primesc niste banii promisi
Horoscop zilnic 31 mai 2015. Astazi, Varsatorii intalnesc iubiri din trecut, iar Gemenii primesc niste banii promisi

Horoscop zilnic, 31 mai 2015, prezentat de Neti Sandu. Se poate sa ni se implineasca o dorinta mai veche si totodata sa vrem neaparat sa facem si noi ceva care stim ca le-ar face mare placere celor din jur.
 

Horoscop zilnic, 30 mai 2015. Gemenii si Leii rasufla usurati pentru ca li se face dreptate
Horoscop zilnic, 30 mai 2015. Gemenii si Leii rasufla usurati pentru ca li se face dreptate

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O sa primim ce-i al nostru, ce ni se cuvenea, fie ca vorbim despre obiecte, fie despre sentimente si o sa schimbam si noi macazul, vom avea mai multa incredere in noi, de-aici incolo.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.