Horoscop februarie 2014. Cum va fi ultima luna de iarna pentru fiecare zodie

horoscop

HOROSCOP FEBRUARIE 2014. Din cauza unor combinatii ceresti, luna februarie promite sa fie una instabila, caracterizata de o serie de curenti astrali din diferite directii. Evident, aceste miscari nu se vor reflecta in modul cel mai bun asupra noastra.

HOROSCOP FEBRUARIE 2014. Luna Februarie ar trebui sa fie o luna in care toate zodiile ar trebui sa ne concentram mai mult, sa fim mai disciplinati. In caz contrar, conflicte cu adevarat serioase nu vor intarzia sa apara.

Zodiac Chinezesc 2014 - Anul Calului de Lemn. Oamenii nascuti sub acest semn risca sa intre in conflict cu divinitatea

Citeste HOROSCOPUL SAPTAMANII 3-9 ianuarie 2014 pentru zodia ta:

1. HOROSCOP BERBEC
2. HOROSCOP TAUR
3. HOROSCOP GEMENI
4. HOROSCOP RAC
5. HOROSCOP LEU
6. HOROSCOP FECIOARA
7. HOROSCOP BALANTA
8. HOROSCOP SCORPION
9. HOROSCOP SAGETATOR
10. HOROSCOP CAPRICORN
11. HOROSCOP VARSATOR
12. HOROSCOP PESTI

Citește și
Anul Calului
Anul Calului: cum vor evolua economic SUA, Europa si Asia. Continentul care se "scufunda"
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

HOROSCOP BERBEC - FEBRUARIE 2014

Februarie 2014 va fi o luna complicata pentru cei nascuti in zodia Berbec, spre deosebire de luna ianuarie. Din punct de vedere financiar, nu este cea mai stabila luna pentru nativii din Berbec. E nevoie de un nivel inalt de atentie si concentrare ca sa puteti depasi cu bine aceasta luna. Cel mai bine ar fi ca Berbecii sa aiba in vedere mai mult aspectele tehnice ale muncii lor.

In ceea ce priveste viata sentimentala, totul se va deplasa pe un front mult mai dinamic si cu mai mult dramatism. Din nefericire, s-ar putea sa aveti probleme sentimentale multiple, dar veti avea parte de sprijinul prietenilor adevarati. Ajutorul lor va fi indispensabil in aceasta perioada. Dar sa nu aveti senzatia ca totul se va rezolva de la sine sau altii vor putea sa rezolve in locul vostru.

Dimpotriva, doar agilitatea si spiritul de actiune vor putea sa sa se impotriveasca problemelor care se arata la orizont pentru cei din zodia Berbec. Fiti diplomati, dar insistenti, incercati sa fiti concisi cand incercati sa le dovediti oponentilor ca gresesc. Nu permiteti ambiguitati, pentru ca felul clar in care ganditi si vorbiti este principalul vostru aliat in aceasta luna.


HOROSCOP TAUR - FEBRUARIE 2013

Luna februarie va fi una cu mai multe aspecte pozitive pentru cei din zodia Taur. Dar asta nu inseamna ca nu pot exista si evenimente negative. Cu toate acestea, fata de celelalte zodii, nativii din Taur vor avea parte de mult mai multe neplaceri luna aceasta. In februarie, emanatiile date de energia creativa a taurilor vor atinge un nivel superior.

De asemenea, in sfera relatiilor cei din zodia Taur nu vor avea motive sa-si faca griji, insa din punct de vedere financiar pot aparea cateva probleme. Orice initiativa in afaceri ar trebui analizata atent. Cu alte cuvinte, Taurii nu ar trebui sa semneze contracte sau sa incheie afaceri luna aceasta. Bineinteles, astrele va vor proteja de probleme majore si de eventualele pericole ce ar veni din directia dusmanilor vostri. Dar fiti atenti, nimeni nu va va proteja de propriile greseli.In concluzie, cel mai bine e sa stati la distanta de hartii luna aceasta.

In plan sentimental, chiar daca incercati nu puteti sa distrugeti. Nativii din zodia Taur sunt foarte norocosi in dragoste luna aceasta. In familie veti avea parte de armonie si intelegere reciproca, cu iubita sau iubitul, multa pasiune.


HOROSCOP GEMENI - FEBRUARIE 2014

In februarie 2014, cei din zodia Gemeni trebuie sa fie pregatiti pentru evenimente importante care vor intrerupe calmul si armonia in care se afla acum. Trebuie sa gestionati eficient aceste momente, pentru ca altfel ele s-ar putea transforma in evenimente serioase. Dar daca totul decurge bine, Gemenii pot avea succese foarte mari, mai ales in sfera afacerilor.

Toti cei nascuti in zodia Gemeni au ocazia luna aceasta sa-si stabilizeze situatia financiara. Nu trebuie sa va temeti de dificultati si nu va intimidati in fata celor care va fac concurenta. Sunteti suficient de puternici ca sa faceti fata acestor factori.Colegii sau partenerii de afaceri si-ar putea schimba atitudinea fata de voi si ca sa evitati problemele e bine sa-i ignorati. La atacuri sa raspundeti, dar trebuie sa o faceti cu atentie si in slujba adevarului.

In plan sentimental s-ar putea sa nu fie o luna chiar asa de buna, cel putin la inceput. In primele 10 zile trebuie sa va asteptati la schimbari de comportament la partener. De asemenea, nativii din zodia Gemeni trebuie sa fie pregatiti pentru certuri inutile si chiar istericale. Solutia este urmatoarea: daca partenerul tipa la voi, nu raspundeti la fel.


HOROSCOP RAC - FEBRUARIE 2014

Pentru cei din zodia Rac, luna februarie va fi una cu schimbari de prioritati, dar si schimbari semnificative in viata personala. Daca acordati prea mult timp afacerilor s-ar putea sa aveti o luna complicata.

Pe de alta parte, totul este stabil si in progres la actualul loc de munca: salariul va fi marit, s-ar putea sa vi se promita o functie. Totusi, vor fi niste presiuni din cauza carora s-ar putea sa ajungeti la concluzia ca trebuie sa schimbati ceva.

In ceea ce proveste relatiile personale si cele sentimentale, ar trebui ca nativii din zodia Rac sa isi aminteasca faptul ca si cei de langa ei au propriile sentimente si ambitii. Uneori si acestia au nevoie de schimbari majore, asa ca nu fiti surprinsi daca vreun prieten sau cineva din familie va decide sa-si schimbe complet modul de viata. Trebuie sa fiti intelegatori si sa acordati sprijin.


HOROSCOP LEU - FEBRUARIE 2014

Cei din zodia Leu pot spera la stabilitate in luna februarie. Nu vor avea evenimente negative, insa nici intamplari pozitive nu se arata la orizont. Dar s-ar putea sa apara ceva total neasteptat. Leii pot obtine rezultate semnificative in domeniul afacerilor si din punct de vedere financiar. Nu iesite din comun, dar totusi de luat in seama.

In acelasi timp, puteti sa va distrugeti cu usurinta afacerea. Veti intampina inca din primele zile ale lunii cateva dificultati si din cauza asta veti avea avea ceva tensiuni cu colegii sau partenerii de afaceri.

In ceea ce priveste relatiile personale, nu este gresit daca nativul din zodia Leu isi foloseste intr-un mod inteligent informatiile pe care le aveti despre oameni. Chiar daca nu se arata la orizont pericole, este totusi bine sa va puneti la adapost. Totusi, nu uitati de onoare si fiti corecti.


HOROSCOP FECIOARA - FEBRUARIE 2014

Pentru cei nascuti in zodia Fecioara, luna februarie va fi una ambigua si, din nefericire, mai mult trista. In plan profesional si financiar va fi o luna intr-adevar dificila pentru cei nascuti in zodia Fecioara.

Daca nu aveti propria afacere, vor aparea probleme din cauza neintelegerilor pe care le veti avea cu echipa de management. In a doua parte a lunii februarie neintelegerile se vor transforma in conflict deschis. Dar sa nu va fie frica, nu veti fi concediati. Daca vreti sa va schimbati domeniul in care lucrati sa stiti ca totul depinde doar de voi.

In ceea ce priveste relatiile personale, totul va fi mult mai simplu pentru nativii din zodia Fecioara. In luna aceasta, principalul motiv pentru caderile voastre nervoase va fi partenerul de viata. Nefericirea lui constanta, care duce si la isterie, o sa va dea batai de cap. Trebuie sa va analizati si actiunile voastre si sa fiti obiectivi.


HOROSCOP BALANTA - FEBRUARIE 2014

Pentru cei nascuti in Zodia Balanta, luna februarie va fi una relativ stabila. Insa in plan financiar si profesional nu va fi tocmai simplu. In ciuda ajutorului primit de la Venus si Saturn, unele probleme ar putea sa apara.

Multumita entuziasmului, nativii zodia Balanta vor avea puterea sa rezolve absolut toate conflictele si vor iesi invingatori in orice situatie.

Trebuie sa fiti foarte concentrati la locul de munca. Cititi cu atentie documentele, pentru ca ar putea sa apara greseli. In plan sentimental lucrurile vor fi un pic mai complicate pentru nativii din zodia Balanta.


HOROSCOP SCORPION - FEBRUARIE 2014

Pentru cei nascuti in zodia Scorpion, luna februarie va fi una armonioasa si stabila, dar aceasta liniste vine inaintea unei perioade cu evenimente care ar putea sa conduca la complicatii serioase.

La locul de munca vor fi ceva tensiuni, insa daca le rezolvati in primele zece zile ale perioadei, atunci veti putea sta linistiti pana la sfarsitul lunii. Pentru asta trebuie sa va activati toate resursele interioare. Daca nu va rezolvati problemele cu viteza si precizie, atunci nimic nu va mai poate salva si nu veti reusi sa evitati conflictele pana la sfarsitul lunii.

In plan sentimental, totul va fi si mai putin complicat pentru nativul din zodia Scorpion si nu va trebui sa va straduiti la fel de mult ca la locul de munca.


HOROSCOP SAGETATOR - FEBRUARIE 2014

Cei nascuti in zodia Sagetator trebuie sa fie pregatiti in februarie pentru evenimente neplanificate. In plan profesional, lucrurile vor lua o turnura problematica. Trebuie sa fiti pregatiti pentru ca o serie de proiecte pe care ati dori sa le finalizati pana la finele lui februarie s-ar putea sa mai dureze.

Chiar daca v-ati pregatit foarte mult inainte, chiar daca ati facut calcule, va fi aproape imposibil sa scapati de probleme. Toate planurile voastre vor esua unul dupa altul. Cu alte cuvinte, strategia voastra va fi ineficienta dar cu putin tact s-ar putea sa reusiti.

In plan sentimental nativii din Sagetator vor avea mult mai mult noroc. Desi supusa la niste incercari, relatia voastra va rezista.


HOROSCOP CAPRICORN - FEBRUARIE 2014

Pentru cei nascuti in Zodia Capricorn, luna februarie va fi una destul de bizara. In plan profesional si financiar, Capricornii se vor confrunta cu tot felul de complicatii. Vor avea conflicte la locul de munca, iar acestea ar putea fi cauzate de schimbarea conducerii. Un lucru este sigur - problemele voastre nu vor aparea de la colegi sau din motive tehnice.

Chiar si in plan sentimental lucrurile se vor intampla altfel decat pana acum. Vor aparea cateva situatii diferite de conflicte.

In primele zece zile ale lunii februarie nativii din zodia Capricorn vor avea niste discutii si cu prieteni vechi. Nu puteti rezolva nimic daca nu dati dovada de rabdare.


HOROSCOP VARSATOR - FEBRUARIE 2014

Cei nascuti in zodia Varsator se vor afla intr-o situatie buna in luna februarie. La serviciu, Varsatorii vor fi calmi si vor ignora potentialele amenintari. Cu toate acestea, probleme minore pot aparea. Singurul motiv pentru care acestea pot sa apara este chiar comportamentul lor.

Energiile astrale le garanteaza nativilor din Varsator succesul, dar daca ceva nu merge asa cum ati planificat trebuie sa intelegeti ca nimenui altcineva nu este de vina.

In plan sentimental situatia va fi, daca nu identica, cel putin asemanatoare. Pot aparea probleme din cauza pasilor gresiti pe care voi o sa-i faceti. Sau din cauza trasaturilor voastre de caracter. Totusi, aceasta luna va fi una din cele mai bune pe care le-ati avut. Relatiile cu persoana iubita, prietenii si familia vor avea nuante pozitive pentru cei din zodia Varsator.


HOROSCOP PESTI - FEBRUARIE 2014

In luna februarie, cei nascuti in Zodia Pesti se vor afla in situatii neplacute, dar nu majore. Aceasta perioada este una buna pentru studii pentru Pesti.

La locul de munca trebuie sa fiti foarte atenti cu cei din conducere, pentru ca foarte multe lucruri depind de acesti oameni, inclusiv cateva evenimente pe care le proiectati in viitor. Daca sunteti trimisi intr-o calatorie de afaceri de care nu sunteti incantati e bine sa nu refuzati.

In plan personal apare cineva nou care va face sa uitati de relatia veche. Cateva probleme din trecut vor reveni si in aceasta perioada este bine sa le definitivati pentru ca, altfel, o sa va bantuie. Nativii din zodia Pesti trebuie sa fie transanti si sa apeleze la ajutorul prietenilor. Cel putin va pot ajuta cu un sfat.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Zodiac Chinezesc 2014 - Anul Calului de Lemn. Oamenii nascuti sub acest semn risca sa intre in conflict cu divinitatea
Zodiac Chinezesc 2014 - Anul Calului de Lemn. Oamenii nascuti sub acest semn risca sa intre in conflict cu divinitatea

Zodiac Chinezesc 2014 - Anul Calului de Lemn. Pe 31 ianuarie 2014 se incheie Anul Sarpelui, pentru a lasa loc unui an care sta sub semnul Calului: Anul Calului. Peste un miliard de chinezi se pregatesc sa intampine noul an.

Anul Calului: cum vor evolua economic SUA, Europa si Asia. Continentul care se
Anul Calului: cum vor evolua economic SUA, Europa si Asia. Continentul care se "scufunda"

Conflicte, catastrofe naturale si o criza in Asia. Maestrii feng shui din Hong Kong si-au prezentat previziunile pentru Anul Nou asiatic, supranumit Anul Calului.

HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie
HOROSCOP 2014: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie

Specialistii au realizat un HOROSCOP al anului 2014 pentru fiecare zodie in parte, prezentand principalele evenimente care vor avea loc pentru nativi, dar si o recomandare pentru fiecare zodie.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.