Horoscop 7 octombrie 2016. Astazi, Racii primesc oferte noi de lucru, iar Pestii incaseaza o suma mare de bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 7 octombrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa obtinem ce ne-am propus, dar nu fara eforturi, consum nervos si-atunci castigul va fi si mai valoros, pentru ca e muncit si rasmuncit.

Vibratia zilei este 7 si o sa insemne ceva, la nivel spiritual, acest efort depus.

Horoscop 2016 BALANTA - Intalnire cu cineva de care va leaga amintiri frumoase si poate veti face afaceri impreuna ori poate veti forma un cuplu. Ati putea pleca de azi intr-o excursie sa revedeti niste buni prieteni si vreo ruda, si-o sa va relaxati, o sa va-ntoarceti refacuti de-acolo, cu moralul ridicat.

Horoscop 2016 SCORPION - Poate faceti o rezervare printr-o agentie de turism sa plecati pe undeva, sa-i faceti o surpriza partenerului de cuplu. E o sansa de bani si o sa va puteti permite cateva lucruri si pentru voi, sa aratati mai fresh si sa va simtiti ca atare, sa va acordati o mica recompensa.

Horoscop 2016 SAGETATOR - O idee prinde contur si o sa puneti pe picioare o afacere cu sustinere din partea unor sponsori, si-o sa fie mult de lucru, dar asta e! E o agitatie la serviciu si poate va mutati de pe un post pe altul sau vi se atribuie niste obligatii profesionale in plus, si e bine sa va dozati energia ca sa rezolvati.

Citește și
horoscop
Horoscop 5 octombrie 2016. Balantele isi fac relatii noi, Capricornii vor sa se casatoreasca
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Horoscop 2016 CAPRICORN - Ati putea incasa o suma de bani, si n-ar fi exclus sa primiti si ceva in dar, in semn de pretuire - vor fi cateva surprize placute. Veti reusi s-adunati bani din mai multe surse si sa puneti ceva deoparte, sau sa plecati totusi, azi, maine un pic, la aer curat, sa va destindeti cat de cat.

Horoscop 2016 VARSATOR -Cineva drag va cauta si-o sa faceti tot posibilul sa va-ntalniti c-aveti multe in comun si aveti ce sa va spuneti si cum sa va petreceti timpul liber. Poate dati o fuga in tara vecina sau la odihna, la distractie intr-o statiune de agrement de pe la noi, ca sa va recuperati alaturi de ai vostri, de familie.

Horoscop 2016 PESTI - O sa va acordati o zi de respiro sa plecati intr-o excursie, in doi sau cu prietenii, dac-asa va-ncarcati mai bine bateriile. Ati putea incasa o suma mai mare de bani din vanzarea unui imobil, al unui teren sau altceva, poate inchiriati un spatiu si faceti rost de bani pentru cheltuielile suplimentare.

 Horoscop 2016 BERBEC - Apar noutati in sfera sentimentala, veti pune capat singuratatii si se reface comunicarea cu partenerul de viata. Ati putea prelungi un contract de munca, poate pastrati si o colaborare, daca nu va afecteaza relatia de cuplu, si va ramane timp si pentru obligatiile de familie.

Horoscop 2016 TAUR - Puteti da o fuga la munte dar poate preferati sa-i chemati pe niste prieteni pe la voi ca s-aveti mai mult timp de odihna. Puteti castiga mai multi bani in perioada asta si sa va cumparati diverse lucruri pentru voi sau pentru copii si sa va fie mai usor pentru ca dispuneti acum de bani.

Horoscop 2016 GEMENI - O sa fie si la voi, in sfarsit, armonie in relatia de cuplu, dar o sa fie totul mai temperat si nu alert, cum erati obisnuiti. Or sa va caute niste parteneri de afaceri ca sa lucrati impreuna, sa luati parte la niste evenimente din sfera profesionala, sa fiti activi.

Horoscop 2016 RAC - Parca vine o oferta de lucru - in colaborare - si o sa va-ncante ideea, cu toate ca o sa va fie greu cu doua joburi. E de profitat de cele doua zile libere ca sa trageti aer in piept, sa rezistati volumului de munca la care o sa fiti supusi de luni incolo - si care o sa fie de durata.

Horoscop 2016 LEU - E un indiciu de drum si poate dati curs invitatiei de a pleca pe undeva la distractie cu familia si cu prietenii. Se contureaza un beneficiu la locul de munca, si s-ar putea sa sustineti un examen, sa dati concurs ca sa ocupati un post de conducere, un fotoliu de sef, si de-aici vin bani in plus

Horoscop 2016 FECIOARA -Se poate sa cheltuiti mai multi bani decat v-ati propus dar, n-o sa regretati c-ai vostri or sa fie foarte incantati, in special cei mici. Va pregatiti de un eveniment care sa va puna in valoare niste aptitudini si o sa castigati si bani frumosi, aprecieri, din partea celor care beneficiaza de munca voastra.

 

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop 6 octombrie 2016. Astazi, Gemenii ajung la un moment cheie in relatie, iar Scorpionii primesc cadouri neasteptate
Horoscop 6 octombrie 2016. Astazi, Gemenii ajung la un moment cheie in relatie, iar Scorpionii primesc cadouri neasteptate

Horoscop 6 octombrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa putem pune capat situatiilor incalcite, sa lichidam restantele ca sa dam drumul proiectelor noi, sa ne punem toate resursele la bataie.

Horoscop 5 octombrie 2016. Balantele isi fac relatii noi, Capricornii vor sa se casatoreasca
Horoscop 5 octombrie 2016. Balantele isi fac relatii noi, Capricornii vor sa se casatoreasca

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Avem spor la treaba, lucrurile ne ies usor, mai sunt si oameni dispusi sa ne sustina cu cate ceva si o sa bifam cateva succese.
 

Horoscop 4 octombrie 2016. Astazi, Capricornii primesc bani in plus la salariu, iar Racii primesc invitatii in oras
Horoscop 4 octombrie 2016. Astazi, Capricornii primesc bani in plus la salariu, iar Racii primesc invitatii in oras

Horoscop 4 octombrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa observam disponibilitate la cei din jurul nostru si o sa luam semnaturi, bani, o sa ne putem intelege indiferent ce probleme avem si o sa ne fie mai usor, o sa facem progrese.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.