Horoscop 29 octombrie 2015. Racii au parte de o schimbare majora in plan sentimental, iar Capricornii primesc bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic cu Neti Sandu. O sa ne descurcam oricat de incalcite o sa fie itele problemelor cu care o sa ne confruntam, pentru c-o sa apelam la toate resursele de care dispunem.

Horoscop 2015 SCORPION -Se poate sa investiti niste bani in casa, iar unii dintre voi poate acum va cumparati o locuinta cu banii de la banca-in principiu. Reuniune cu colegii de breasla ca sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri sau plecati la team building si stati pana duminica.

Horoscop 2015 SAGETATOR -Intalnire cu oameni care au aceleasi pasiuni ca si voi si poate organizati ceva care sa va dea prilejul sa va puneti in valoare toata gama de calitati. Ati putea pleca si voi pe undeva la distractie, dati o fuga la munte – parca ar fi nevoie sa schimbati peisajul.

Horoscop 2015 CAPRICORN -E posibil sa luati niste bani, sa platiti o reparatie la masina sau poate e ceva pe-acasa care trebuie reconditionat, sa fie totul functional. I-ati putea aborda pe sefi sa le cereti o invoire, un salariu in avans, un transfer dintr-un departament in altul.

Horoscop 2015 VARSATOR -Posibila invitatie la plimbare in strainatate, segmentul calatorii are unda verde si se pare ca e cineva in afara care va asteapta cu bratele deschise. E posibil sa apara cineva nou-nout in viata voastra sentimentala si sa va recapatati exuberanta de altadata.

Citește și
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Horoscop 2015 PESTI -Sunteti pe punctul de a semna un contract, dar puteti lasa si pe luni toata povestea, ca sa treceti in revista tot ce aveti nevoie si sa puneti, acolo, pe hartie. Se poate sa va fie apreciata si platita o munca si sa prelungiti un astfel de contract daca lucrurile or sa mearga la fel de bine.

Horoscop 2015 BERBEC -E posibil sa va gasiti altundeva de lucru, dar nu inainte de a face comparatie cu actualul loc de munca, sa fie mai convenabil. Se poate sa primiti o invitatie in oras, si sa se contureze o relatie sentimentala ca sa aflati mai multe unul despre celalat.

Horoscop 2015 TAUR -Se poate sa primiti o recompensa baneasca,un cadou de la niste oameni care apreciaza munca voastra si o sa lucrati mai cu spor. Urmeaza sa o luati din loc, poate plecati doar in weekend pe undeva sau e vorba despre o vacanta.

Horoscop 2015 GEMENI -O sa contribuiti cu bani sau un cadou la o zi aniversara la care va puteti duce si maine, poimaine, chiar si in alt colt, de tara. Puteti pleca de azi intr-o zona aerisita, sa stati si cu prietenii, poate e si vreun eveniment festiv care sa va tina impreuna.

Horoscop 2015 RAC -Se pot schimba multe in viata voastra, printre care si relatia cu fiinta iubita, sa va schimbati statutul, sa va casatoriti sau sa va impacati daca era in pericol relatia. Poate o s-aveti mai multa grija de sanatate, sa profitati de timpul liber si sa va odihniti, mai faceti un masaj.

Horoscop 2015 LEU -Vin ceva bani si o sa va puteti descurca fara probleme la scoala sau acolo unde aveti de achitat o plata, iar daca plecati intr-o escapada turistica e tocmai bine, c-aveti cu ce. Posibili bani de la serviciu si o sa aveti sa-i scoateti pe copii azi, maine in locurile preferate, la jocuri.

Horoscop 2015 FECIOARA -O sa primiti o confirmare, un semn de viata, de dragoste de la cineva pentru care va palpita inima, si o sa stiti ce-aveti de facut in continuare. Pareti pregatiti sa aveti o relatie si lucrurile o sa mearga bine si pe durata lunga de timp.

Horoscop 2015 BALANTA -Se poate sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu si sa va pregatiti de casatorie sau doar sa va cumparati o locuinta, sa aveti mai mult spatiu pentru copii. Se poate sa va faca o surpriza fiinta iubita si sa faca piata, sa achite facturi si sa va scoata diseara la o cina romantica.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Topul celor mai INFIDELE zodii. Care sunt sansele sa te insele in functie de zodia sa
Topul celor mai INFIDELE zodii. Care sunt sansele sa te insele in functie de zodia sa

Fiecare isi doreste alaturi un partener de viata loial, insa atunci cand oamenii nu gasesc ce cauta intr-o relatie, au tendinta de a calca stramb. Afla mai jos care sunt motivele care determina nativii fiecarei zodii sa le fie infideli partenerilor.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost dezactivat Planul Roșu. Nu sunt victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost dezactivat Planul Roșu. Nu sunt victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc, vineri dimineață, la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.  

Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor
Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.