Horoscop 29 decembrie 2017. Zodia care și-ar putea schimba locul de muncă

Ultimul update: Vineri 29 Decembrie 2017 10:48
Data publicarii: Vineri 29 Decembrie 2017 07:43
Categorie: Horoscop

O să ne bucurăm de revederea unor oameni dragi, dar unele veşti poate că n-or să ne pice tocmai bine. Vom găsi însă o vorbă bună să îndreptăm o situaţie.

Vibraţia zilei este 11 şi sufletul vostru vibrează la gândul c-o să fim alături de omul pe care-l iubim.

CAPRICORN: Aţi putea pleca de astăzi spre destinaţia de vacanţă unde veţi petrece câteva zile înainte de Anul Nou şi veţi mai rămâne şi după - la schi, la săniuş.

VĂRSĂTOR: E posibil să luaţi parte la o manifestare culturală, sunteţi implicaţi în pregătiri şi o să vă faceţi şi noi prietenii pe-acolo, dacă nu cumva vor fi viitori parteneri de afaceri.

PEŞTI: Vă conversaţi cu prietenii din altă ţară, din străinătate, ca să va-ntelegeti asupra locului de-ntâlnire: la voi sau la ei, ca să petreceţi Revelionul.

Horoscop 27 decembrie 2017: Zodia care va primi un cadou neașteptat

BERBEC: Voi, ca de obicei, simţiţi nevoia de un pic de adrenalină şi o să vă implicaţi în diverse activităţi care să vă ridice moralul, şi să fiţi creativi, inspiraţi şi model pentru cei din jur.

TAUR: Se poate să luaţi nişte bani care să vă permită să cumpăraţi acele delicatese care să vă facă să trăiţi un extaz culinar, aşa cum vă place vouă.

GEMENI: O să aflaţi noutăţi legate de persoană de care sunteţi fascinaţi şi o să vi se spună dacă veţi fi împreună de Revelion, sau cu altă ocazie.

RAC: Întrevedere cu cineva care insistă să luaţi în serios o ofertă de lucru, din ianuarie încolo, şi o să vă mai gândiţi până pe 3, când vă duceţi la serviciu.

LEU: Poate găsiţi vreo piesă de mobilier sau vreun obiect electrocasnic la reduceri şi o să le luaţi ca să-i faceţi fericiţi pe ai voştri, pentru că v-au spus mai demult că şi le dorec.

FECIOARĂ: Poate faceţi o evaluare rapidă a banilor din cont să ştiţi pentru câte zile v-ajung, ca să plecaţi în vizită la rude, la prieteni, sau să staţi la un hotel.

BALANŢĂ: O invitaţie la cafea să vedeţi în ce ape se mai scalda relaţia voastră şi să va-ntelegeti asupra programului de Revelion - plecaţi pe undeva, sau nu.

SCORPION: Există o comunicare afectivă care vă scuteşte de exprimarea în cuvinte, care de cele mai multe ori a dat greş - acum o să-i transmiteţi partenerului exact se simţiţi.

SĂGETĂTOR: Se rezolva o situaţie complicată şi o să vă eliberaţi de toată povară care atârna pe umerii voştri, şi o să aveţi un statut bine conturat.

Horoscop 28 decembrie 2017. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop 28 decembrie 2017. Zodia care va primi o sumă de bani

horoscop

Horoscop 20 ianuarie 2018. Zodia care astăzi face un pas mare în relație

Horoscop 19 ianuarie 2018. Zodia care se va căsători

Horoscop 18 ianuarie 2018: Zodia care se va muta în casă nouă

Horoscop 17 ianuarie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop 16 ianuarie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop 15 ianuarie 2018. Zodia care va primi o sumă mare de bani

Horoscop

Horoscop 14 ianuarie 2018. Zodia care ar putea deveni părinte

Horoscop 13 ianuarie 2018. Zodia care își va consolida relația

Horoscop 12 ianuarie 2018. Schimbări la serviciu și avansare în carieră pentru unele zodii

Horoscop 10 ianuarie 2018. Planuri de afaceri și venituri suplimentare pentru aceste zodii

Horoscop 9 ianuarie 2018. Zodia care va intra în posesia unor bunuri

Horoscop 8 ianuarie 2018. Săgetătorii plănuiesc o căsătorie