Horoscop 29 august 2017. Zodiile care își vor schimba locul de muncă

×
Codul embed a fost copiat

O să putem debloca nişte situaţii care ne-au făcut să batem multă vreme pasul pe loc şi o să ne croim un alt drum care să ne facă viaţa mai uşoară. Vibraţia zilei este 11, număr maestru şi intuiţia ne spune cum să procedăm în momentele cheie.

FECIOARĂ: Se poate să vă ocupaţi de unele chestiuni legate de casă, de familie, să zugrăviţi, sau să luaţi mobilier nou. Se conturează o reorganizare la serviciu şi poate prindeţi un post mai bun, schimbaţi echipa, sediul, conducerea şi începeți o viaţă nouă din punct de vedere profesional.

BALANŢĂ: E posibil să vă încumetați să bateţi palmă pentru un alt serviciu pentru că va fi o oferta de nerefuzat. La voi încep să se rezolve multe din lucrurile începute în prima parte a anului şi poate veţi da drumul şi proiectelor pe care le-aţi avut în minte, să v-apucaţi de ele.

SCORPION: Vă puteţi găsi ceva de lucru în particular şi să vă completaţi veniturile, să fie o lejeritate din punct de vedere financiar. O să puteţi legaliza un act, o situaţie şi să vă mutaţi, poate, la altă adresa, poate plecaţi în străinătate, unii dintre voi, să studiaţi sau să lucraţi.

SĂGETĂTOR: Poate faceţi un sacrificiu financiar să vă luaţi maşină, că să nu mai daţi atâțea bani pe service, când puteţi face şi altceva cu acei bani. O să vă fie remarcate nişte calităţi, v-aşteaptă o promovare şi e de presupus şi un surplus salarial, ceva compensatoriu, după multă muncă.

Citește și
horoscop
Horoscop 27 august 2017: Capricornii își redobândesc prestigiul în carieră
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

CAPRICORN: O să le daţi de capăt unor probleme care v-au sâcâit multă vreme şi o să fiţi în formă, gata de orice competiţie. Se poate să daţi concurs pentru un post de conducere şi în cel mai fericit caz să fiţi numiţi într-o funcţie care să reflecte cât de apreciaţi sunteţi.

VĂRSĂTOR: E posibil să întâlniţi pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să formaţi un cuplu, să vă meargă bine. Aţi mai putea pleca pe undeva, chiar şi cu treaba, poate-aveţi de dat un examen, un interviu, de rezolvat o problemă de afaceri şi o să vă descurcaţi, fără-ndoială.

PEŞTI: O revedere cu cineva de la care aşteptaţi un răspuns şi relaţia poate merge, frumos, mai departe, aşa cum v-aţi dorit. Se poate să cereţi un credit, să acoperiţi nişte cheltuieli pentru care salariul vă e insuficient şi o să vă permiteţi şi alte lucruri, de care nu va puteţi atinge.

BERBEC: O s-aveţi de umblat ca să legalizaţi o situaţie, un act de proprietate sau altceva care să vă ofere un statut clar. Vi se propune să lucraţi la ceva care vi se potriveşte şi să dezvoltaţi afacerea respectivă, să câştigaţi bani şi pe parcurs, să vi se mai alăture şi alţi oameni

TAUR: Poate profitaţi de timpul liber din week-end ca să vă mai limpeziţi mintea, sufletul, să va destindeti, plecaţi pe undeva. O să vă luptaţi pentru o serie de lucruri pe care le-aţi cerut şefilor, să căpătaţi bani, înlesniri, să vă fie mai uşor, cel puţin o vreme, că să vă mai reveniţi.

GEMENI: Se poate să luaţi nişte bani în plus, să vi se plătească orele suplimentare sau să nimeriţi o colaborare care să meargă bine. Se pare c-or să vă ia prin surprindere unele veşti şi va trebui să vă faceţi alte planuri şi de viaţă personală şi de serviciu - e bine să fiţi pe fază.

RAC: Poate abia acum o s-aveţi timp şi de voi să vă duceţi la doctor, să fiţi în formă, să vă bucrati de viaţă. Poate va-ncearcă iarăşi nevoia de a vă găsi altceva de lucru pentru că nu vă simțiți apreciaţi, dar mai cântăriţi situaţia până pe 5 septembrie şi vedeţi ce iese.

LEU: Un răspuns afectiv din partea cuiva care vrea să fiţi împreună şi consideră că s-a mai schimbat de dragul vostru - vedeţi dacă-i aşa. Măcar o parte din banii pe care-i aşteptaţi or să vină şi scăpaţi de datorii şi vă mai şi rămân pentru escapadele turistice din week-end, să vă oferiţi un respiro.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop 28 august: Zodiile care vor primi mai mulți bani
Horoscop 28 august: Zodiile care vor primi mai mulți bani

Poate că o să întâmpinăm piedici la tot pasul, dar nu ne vor descuraja, avem o energie de susţinere şi o să răzbim.

Horoscop 27 august 2017: Capricornii își redobândesc prestigiul în carieră
Horoscop 27 august 2017: Capricornii își redobândesc prestigiul în carieră

Putem afla ce n-a mers într-o relaţie şi cum putem îndrepta totul, ca să reparăm toate daunele pe care le-am suportat de-a lungul timpului. Vibraţia zilei este 9 şi dacă o să căutăm răspunsuri, o să le şi găsim!

Horoscop 26 august 2017: Berbecii se vor îndrăgosti până peste cap
Horoscop 26 august 2017: Berbecii se vor îndrăgosti până peste cap

Ies la iveală secretele, lucrurile ascunse şi cu şi fără intenţie şi o s-avem tot felul de revelaţii, o să-nţelegem exact ce trebuie. Vibraţia zilei este 8 şi o să fim ceva mai chibzuiţi cu banii, mai economi.

Horoscop 25 august 2017. Lucrurile pe care ni le-am dorit foarte mult vin spre noi
Horoscop 25 august 2017. Lucrurile pe care ni le-am dorit foarte mult vin spre noi

Horoscop prezentat de Neţi Sandu. Lucrurile pe care ni le-am dorit foarte mult vin spre noi şi o să putem atrage şi în continuare tot ce considerăm că ne-ar face bine. Vibraţia zilei este 7 şi gândul bun o să ne fie călăuză.

Recomandări
Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Tot ce trebuie să știi despre zborurile către și dinspre țările Schengen. Ce se schimbă din 31 martie
Tot ce trebuie să știi despre zborurile către și dinspre țările Schengen. Ce se schimbă din 31 martie

Doar trei zile mai sunt până când vom intra în spațiul Schengen cu frontierele maritime și aeriene.