Horoscop 28 septembrie 2016. Pestii primesc o vizita neasteptata, Berbecii au parte de o surpriza in plan sentimental

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 28 septembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa le dam de capat lucrurilor de migala, o sa putem semna si acte si sa perfectam relatia parteneriala de afaceri, de cuplu, ca sa ne putem intelege in cei mai buni termeni.

Vibratia zilei este 1 si e bine s-avem o initiativa pe care s-o ducem la bun sfarsit.

Horoscop 2016 BALANTA - Poate va luati ceva costisitor pentru care ati tot strans bani, sau poate-ati facut un imprumut la banca sa va cumparati ce va place. O s-aveti un randament si mai bun la slujba daca o sa faceti un control medical si sa urmati tratamentul prescris de medic, sa va echilibrati organismul.

Horoscop 2016 SCORPION - O stare de bine, vine caldura sufleteasca din partea celor dragi si o sa fie o armonie hranitoare de jur imprejurul vostru. Se pare c-o s-aveti curaj sa va asociati cu niste oameni care muncesc cu seriozitate si rezultatele bune nu vor intarzia sa apara, o sa merite increderea pe care le-o acordati.

Horoscop 2016 SAGETATOR - In orice moment poate sa apara cineva cu care sa faceti echipa, si sa iesiti in zilele libere pe cate undeva, sa va dezmortiti, mai faceti si un pic de sport. Apar niste recompense pe care trebuia sa le primiti mai de mult si sa fie o bucurie ca munca voastra n-a trecut neobservata

Citește și
horoscop
Horoscop 26 septembrie 2016. Balantele au o zi plina de reusite, Taurii obtine niste bani in plus
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Horoscop 2016 CAPRICORN - O sa primiti un raspuns afectiv din partea acelei persoane de care va pasa si o sa va mearga mult mai bine in relatia de doi. O sa va puteti face remarcati prin ceva anume, poate fi un nou proiect la orizont si o sa depuneti eforturi sustinute sa ajungeti cat mai sus.

Horoscop 2016 VARSATOR - O sa treceti cu bine de un interviu, veti primi postul in care v-ati pus mari sperante si o sa va acapareze cu totul noua situatie. Poate veti reusi sa gestionati, ca lumea, niste bani, o suma mai mare, din vanzarea unei case, a unei masini si sa fie spre folosul intregii familii.

Horoscop 2016 PESTI - Se poate sa va treziti cu un musafir diseara, si-o sa va intretineti frumos cateva ore bune, si-o sa mai scapati de tensiuni. Va parvin niste bani de la serviciu, pot fi si din urma, oricum, pica exact la tanc si o sa va puteti cumpara ce-aveti nevoie si sa va platiti facturile.

Horoscop 2016 BERBEC - Surprize placute in sfera sentimentala, e cineva care va scoate la o cina romantica si veti lua pulsul relatiei. Se pare c-or sa va fie remarcate niste calitati, angajatorii sunt cu ochii pe voi si vin cu oferte dintre cele mai tentante - o s-aveti de unde sa alegeti.

Horoscop 2016 TAUR - Se poate sa duceti masina la reparat, sau trebuie doar sa platiti reparatiile daca nu cumva e cazul sa va luati alta. E posibil sa scoateti mai multi bani din buzunar ca sa rezolvati problemele casei si ale familiei, poate e momentul investigatiilor medicale pentru ai vostri.

Horoscop 2016 GEMENI - O sa recuperati niste bani si-o s-aveti cu ce sa plecati in week-end la odihna, la distractie. Reuniune de grup, sedinta, negociere, sa puneti la punct strategie de lucru, sa se stie clar cu cine veti colabora si care o sa fie suma pe care-o veti primi.

Horoscop 2016 RAC - O sa descoperiti o activitate care sa va deconecteze, sa v-alunge stresul, plictisul si sa v-aduca satisfactii sufletesti. Va faceti planuri legate de casa, poate veti cere un credit ca sa dati avansul, ori poate va cumparati mobilier si diverse alte lucruri pentru confortul casnic.

Horoscop 2016 LEU -Poate-o sa va schimbati atitudinea fatza de fiinta iubita si lucrurile or sa mearga mult mai bine intre voi, o sa fiti concilianti. O sa luati niste bani, poate e zi de salariu, luati vreun bonus, va da cineva inapoi o suma imprumutata, si o sa va achitati de toate obligatiile financiare.

Horoscop 2016 FECIOARA - Se observa o rascolire in plan sentimental si o sa faceti un pas spre impacare, poate pentru ca ati inteles, in profunzime, o situatie cu destule necunoscute. Se poate sa fie niste schimbari la serviciu si sa profitati de ocazie, sa cereti sa lucrati in alt departament sa ocupati o functie - poate se da concurs.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop 27 septembrie 2016. Racii intalnesc pe cineva special, Scorpionii rezolva probleme importante
Horoscop 27 septembrie 2016. Racii intalnesc pe cineva special, Scorpionii rezolva probleme importante

Horoscop 27 septembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa putem profita de un context favorabil si sa ne asociem cu cine trebuie, sa facem echipa cu cineva care e pe lungimea noastra de unda si sa fim impliniti sufleteste.

Horoscop 26 septembrie 2016. Balantele au o zi plina de reusite, Taurii obtine niste bani in plus
Horoscop 26 septembrie 2016. Balantele au o zi plina de reusite, Taurii obtine niste bani in plus

Avem pe cer o combinatie de zile mari in sfera parteriala si putem semna contracte de afaceri dar si de casatorie, pentru cei interesati, cu totii putem profita la maximum.
 

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.